Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš neišdrįsau Šarangei pirštinių dovanot, nors buvau numezgus cielas  2 versijas :). Šitas https://www.ravelry....attern-in-fabelir šitas https://www.ravelry.com/projects/Restar/126-5-mittens-with-pattern-in-delight--fabel :).

Bet šiaip tai aš pati vairuoju su  kumštinėn vilnonėm, ir ką. O šarangė dabar turi ir nemašininių reikalų, o kaip faina išvis, kad jų ir reikia dabar ♥. Bet Gadget tikrai išprotėjus :D. Kas ten do lėlė ir kam?

Atsakyti

Aš irgi vairuoju su pirštinėm - kumštinėm, ar pirštuotom, kokios pagal sezoną pasitaiko. Odinių neturiu. Nors aš ne taip dažnai vairuoju.

Atsakyti

O lėlė tavo gamybos? pyragai?

Lėlę pasiuvo dukra, tik suknelę aš padėjau.

Keksiuką kepėm visi trys, o šitą dekoravo sūnus.

Atsakyti

1. Liniuka - Žuviukui

2. Kerpena - Ingrigai

3. Limit - Restar

4. Restar - Faraway

5. Lace -

6. Šarangė - Lace

7. Zuviukas:) - Ligvitai

8. Gadget3 - Šarangei

9. Olaiva - Šilingei

10. Ingriga -

11. Katuks - Gadgetui

12. Faraway

13. Vincis

14. Šilingė - Rasytei

15. Ligvita - Katukui

16. Rasyte_ - Olaivai

Atsakyti

Tiesiog beveik visa šeima į swapą įtraukta. :)

Atsakyti

Tos pirštinės tai ir į komplektą (trečias kartas gi), ir todėl, kad buvo juodo dryžio šviesėjimo vizija. Taip ir gaminau iš vilnos su alpaka, kaip anketoj nurodyta, vooo. O lapiukai su knyga atėjo. Ji labai protinga, ta knyga.

Vaikai prisidėjo, kad tetai ligoninėje nebūtų liūdna.

Atsakyti

prognozuoju:

vincis gaus nuo Lace :D

nu ir kodėl aš kortelės skaitytuvo nepasiėmiau...Rasyte,foto tau turiu ;)

Atsakyti

Kažkaip nieko nepamenu - ar Gadget trečią kartą Šarangei dovanoja, rimtai? Iš kur tas trečias kartas?

Katukas vėl pamelavo :).

Sinoptikams prognozuojant ilgalaikį snygį, Grinda kelių valymo ir barstymo technika į sostinės gatves išvažiavo jau apie 5 val. ryto – prevenciškai buvo barstomos sostinės gatvės, kad ant jų nesusidarytų sniego sluoksnis. Šiuo metu, snygiui įsismarkavus, gatvėse dirba visi 48 bendrovės smėlio ir druskos barstytuvai.
„Sniegas valomas verstuvais ir barstomas druskomis, situaciją koordinuojame su kitomis dispečerinėmis tarnybomis. Dabar gatvės padengtos nedideliu tirpstančio sniego sluoksniu, tačiau vietomis gali susidaryti slidžių ruožų. Darysime viską, kad po darbo dienos pabaigos grįžtantys vilniečiai patirtų kuo mažiau nepatogumų. Raginame vairuotojus būti atsargius ir tokiomis žiemiškomis sąlygomis rinktis saugų greitį,“ – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.

Sniego valytuvą darbą galite stebėti https://atviras.vilnius.lt/valytuvai; apie sudėtingesnes atkarpas prašome informuoti tel. 1355.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gruodžio 2018 - 13:42

Nu man tai reikia prisiklijuot prie vairo, tai tik su odinėm pirštinėm išeina :D​ 

Atsakyti

:P

o ką, visi mes čia tokie - melagėliai :D

tiesiog yra kažkada aiškinę, kad kol sninga nėra prasmės barstyti ar valyti, nes tuoj pat vėl užsninga. bet matyt suko uodegas tiesiog dėl neveiklumo....

pvz barstyti ir nevalyti negerai dė lto, akd jegu pašaltų, tai tas ištirpęs sniegas pavirstų ledu, kas yra ant gatvės daug blogiau negu sniegas

bet paminėjua, akd šiandien jau yra ne šiaip snygis, o ekstremalios sąlygos, šiuo atveju visai kitokios taisyklės galioja.

įdomumo dėlei, kolegė važiavo per piet namo autobusu, KOnstitucijos pr po pors stotelių autikas įvažiavo lengvąjai į užpakalį. nes tiesiog negalėjo sustoti

tai čia vadinasi  nuvalyta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 gruodžio 2018 - 13:53

Tai kai ištisai sniga, turbūt ir neįmanoma visiškai nuvalyt. Gi vėl tuoj apsninga, o dar kamščiai gatvėse, ne visur ir pravažiuoti gali taip greitai.

Atsakyti

:B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 07 gruodžio 2018 - 13:59