Aš jau namuos
Ingriduška yra mūsų Talismanas
Ačiū, mergikės, už puikią dieną, už staigmeną, už gerą nuotaiką Kaip smagu turėti tokias puikias drauges
Ypatingas ačiū Ristinai, Kacumotai, Ingrigai už pasiryžimą atkeliaut iš toli Abelo taip tyliai padalyvavo, papaparacino, gaila nebuvo kada daugiau pakalbėt, bet bent jau gyvai pamačiau
Ingriduską aš irgi esu įsimylėjus Nerealus žmogus, visų kompanijų siela
Niuma visa švytinti, tikrai naujas gyvenimas ją puošia
Restar ir Kerpena bais rimtos mezgėjos, vis virbalais žvangino
Katukas pagalbininkė Limit kvatoklė
Nu žodžiu labai džiaugiuosi, kad esu šitoj linksmoj kompanijoj
Pagaliau ir as namie.
Nes dar atidaviau duokle vaikams- vaziavom i Mega.
Nusikalus, kaip ciucikas, bet laiminga, kaip bliudas.
Kalnas emociju, kuriu net neina nupasakot visu. Kai Ingriduska pavargo matuotis, pakeiciau manekene ant podiumo. Ale nei vienos sukneles nepavyko issuvezt. O gaila. Tos violetines. Teks paciai megzt.
Jau renkames Palangai data kas uz geguzes antra savaitgali, pakeliam rankytes
Oj mergytes😍. Nu kokios depresijos su jumis gali buti. JUS Nerealios. As tai esu isimylejus tas kaimynkas seniausiai. Gerai kad pagaliau ir as jom patinku😂 Esu laiminga kad galiu but sektoj...nu reik ka nunerti skubiai.
Liniukas mane aprenge. grizau su pilnu maisu jos kuriniu. Pasirodymai bus. Apkabinu visas esat geris. Pasiilgus buvau to moterisko pabuvimo. Labai. Laimes doze yra tokia kompanija kaip tukstantis prozako tabletyciu 😘😘😘😘😘😘
Aha, pritariu.... Ir as ten buvau, alu, midu geriau, cepelinus valgiau....
As ir siaip iskalba ir rastingumu nepasizymiu, bet siuokart tikrai sunku kazka sklandaus ir naujo pasakyt, isskyrus tai, kad visos savos, fainos, nepakartojamos, o tokie susitikimai reikalingi kaip oras ir vanduo, visai kitom spalvom ir idejom pasipildo tie patys mezginiai, tie patys sulai, tie patys patiekalai ir namai, jau nekalbu apie kalnus nauju ideju.... :-D
Aciu visoms uz kompanija ir uz gera laika