Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš jau namuos  :) 

Ingriduška yra mūsų Talismanas  :wub:

Atsakyti
Buckis visoms.diena super.bet nuo vaziavimo pavargstu kaip ciucis
Atsakyti

Aš jau namuos  :)

Ingriduška yra mūsų Talismanas  :wub:

Visiškai pritariu! :D 

Atsakyti

Ačiū, mergikės, už puikią dieną, už staigmeną, už gerą nuotaiką4u.gif  Kaip smagu turėti tokias puikias draugeswub.gif 

Ypatingas ačiū Ristinai, Kacumotai, Ingrigai už pasiryžimą atkeliaut iš toliwub.gif  Abelo taip tyliai padalyvavo, papaparacino,  gaila nebuvo kada daugiau pakalbėt, bet bent jau gyvai pamačiau4u.gif 

Ingriduską aš irgi esu įsimylėjuswub.gif  Nerealus žmogus, visų kompanijų sielawub.gif 

Niuma visa švytinti, tikrai naujas gyvenimas ją puošiawub.gif 

Restar ir Kerpena bais rimtos mezgėjos, vis virbalais žvanginobiggrin.gif 

Katukas pagalbininkėwub.gif  Limit kvatoklėwub.gif 

Nu žodžiu labai džiaugiuosi, kad esu šitoj linksmoj kompanijoj4u.gif​ 

Atsakyti

Pagaliau ir as namie.

Nes dar atidaviau duokle vaikams- vaziavom i Mega.

Nusikalus, kaip ciucikas, bet laiminga, kaip bliudas.

Kalnas emociju, kuriu net neina nupasakot visu. Kai Ingriduska pavargo matuotis, pakeiciau manekene ant podiumo. Ale nei vienos sukneles nepavyko issuvezt. O gaila. Tos violetines. Teks paciai megzt.

Jau renkames Palangai data :D kas uz geguzes antra savaitgali, pakeliam rankytes :D 

Atsakyti

O antras tai cia 6- 7ar 13-14?

Paziurejom filma su vaikiu, isikepem  bandeliu pyraga..laukiam tetuko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 vasario 2017 - 22:05

Kerpena, tavo žymekliai pas mane :P

Tai turėk, jei tau tinka. :)  Gal žymeklių nebus per daug... :P

niuma, dar duok atsidžiaugti šiuo susitikimu. :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 vasario 2017 - 22:21

Oj mergytes😍. Nu kokios depresijos su jumis gali buti. JUS Nerealios. As tai esu isimylejus tas kaimynkas seniausiai. Gerai kad pagaliau ir as jom patinku😂  Esu laiminga kad galiu but sektoj...nu reik ka nunerti :P skubiai.

Liniukas mane aprenge. grizau su pilnu maisu jos kuriniu. Pasirodymai bus. Apkabinu visas esat geris. Pasiilgus buvau to moterisko pabuvimo. Labai. Laimes doze yra  tokia kompanija kaip :yahoo:  tukstantis prozako tabletyciu 😘😘😘😘😘😘

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 16 vasario 2017 - 22:35

Aha, pritariu.... Ir as ten buvau, alu, midu geriau, cepelinus valgiau.... 

As ir siaip iskalba ir rastingumu nepasizymiu, bet siuokart tikrai sunku kazka sklandaus ir naujo pasakyt, isskyrus tai, kad visos savos, fainos, nepakartojamos, o tokie susitikimai reikalingi kaip oras ir vanduo, visai kitom spalvom ir idejom pasipildo tie patys mezginiai, tie patys sulai, tie patys patiekalai ir namai, jau nekalbu apie kalnus nauju ideju.... :-D 

Aciu visoms uz kompanija ir uz gera laika  :4u:​ 

Atsakyti

Acha, kad ir ka parasyciau vistiek bus tik kokia 1 tukstantoji to kas sirdy netelpa.

Atsakyti

Neparase mano posto. Sekantis po Mamu dienos :) 

As cia duodu daug laiko susiplanavimui. Bo nes su nakvyne tikiuosi, toki kelia trenkiantis :) 

Atsakyti

Niekaip neįveikiu FB... Valandą duoduos su foto jau ir niekaip neįkelia į kambariuką.... Matyt, kažką ne taip darau (pirmas kartas...) :) Tai sukelsiu kitur ir atsiųsiu nuorodą į az ;)

Atsakyti