Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal nuorodą gali imesti iš kur siunteisi? Man reikia ir atsisiųsti, nes šiltas siūlas neturi

Atsakyti

Teisingai delfis  rašo- niekas jokių kelių nevalo. Visa laimė, kad šiandien be mašinos, išėjau, net nepažiūrėjus pro langą. Aš kartais visuomeniniu, kartais pati važiuoju. Praktiškai visuomeniniu dar greičiau atvažiuoju, nes jie pirma juosta važiuodami pralenda pro kamščius.

Atsakyti

Faraway - tai gerai, kad ir juodą paltą turi, uf... :)

Siunčiausi  iš https://kalvaratas.lt/.

Šarange ♥. Aš pati nežinau, kas tas restariškas stilius (gal tik savo gamybos skanėstai man tikrai būdinga :) , bet kaip faina, kad nors vienas žmogus mane pažįsta, gal geriau už mane pačią :).

Beje, Vilniuj taip sninga... Kol atsiėmiau iš paštomato dovanėlę, aju turėjau gremžti stiklą prieš važiuodama darban. O dabar jau išvis daug prisnigta....

Ką aš šiandien veikiu darbe.... Vakar iš namų daug daugiau nuveikiau.

Atsakyti

Restar, tikrai labai grazi dovanele, galejai ir i norge pasiust - mano spalvos :wub:

O as tai labai laukiu antmodelines foto is Olaivos, noriu isitikint, kad tikrai pataikiau su spalva prie akiniu :D

Pietukai seimynai pagaminti.. iseisiu greit ilgai dienai i darba :blink:  teks pribegom vel pro maza langeli stebet transliacijas :unsure:

Atsakyti

Rasyte, kaip tik pafotkinau fotostudijoj Olaiva, tik neatsakau kas gavosi, dar nematem :) 

Atsakyti

apie kelių valymą galiu pasisakyt

kol sninga - nevalo! tokai taisyklė. valo nustojus snigti

nors ekstremaliom sąlygom tai dar neaišku

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2018 12 07, 12:16)
<p>apie kelių valymą galiu pasisakyt
</p><p></p><p>kol sninga - nevalo! tokai taisyklė. valo nustojus snigti
</p><p>nors ekstremaliom sąlygom tai dar neaišku
</p>

o jei sninga jau nuo 6 ryto? ir nebuvo sustoje? gi vistiek pravalyt turetu. bent pagrindinius kelius ir gatves.... unsure.gif
Atsakyti

tram paramPriedas  2018-12-07 12.29.51.jpg   102,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk - rimtai???? Tai, tipo, kol sninga, nei nosies iš namų nekišti? O jeigu sninga visą dieną? Arba dvi?  Pyp pyp.... matomumas prastas ir dėl tamsos, ir dėl snygio, be proto slidu, kelių nevalo, bepročiai pėstieji šoka prieš nosį į gatvę, nesuvokdami, kad stabdyti be proto sunku, dar kelių gaideliai kai kurie staiga tau prieš nosį ima lįsti, siaubas, ne vairavimo sąlygos....

Olaiva net kojos iš mašinos nekelia :D. Ošarangė kad šypsosi, nu faina, nepanaši į ligonę  :wub: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gruodžio 2018 - 12:32

Katuk - rimtai???? Tai, tipo, kol sninga, nei nosies iš namų nekišti? O jeigu sninga visą dieną? Arba dvi?  Pyp pyp.... matomumas prastas ir dėl tamsos, ir dėl snygio, be proto slidu, kelių nevalo, bepročiai pėstieji šoka prieš nosį į gatvę, nesuvokdami, kad stabdyti be proto sunku, dar kelių gaideliai kai kurie staiga tau prieš nosį ima lįsti, siaubas, ne vairavimo sąlygos....

Olaiva net kojos iš mašinos nekelia :D. Ošarangė kad šypsosi, nu faina, nepanaši į ligonę  :wub: .

tokiu oru net mano Brigantina labai greit lauke apsiformina :D

po pietų iš mokyklos įkelsiu Šarangę iš studijos,kooookia graži foto gavosi  :wub:​ 

Atsakyti

Mazinam foto ir keliam.... 

Atsakyti

Ačiū, Restar, kad taip geranoriškai dovanėlę kuklią priėmė :wub:

Buvo rūpestėlio išsiųst :D

Tris dienas kankinausi :D Vieną lipdukui popieriaus paštomate nebuvo, kitą vietos nebuvo, trečią pamiršau pasiimt :D Galėjau, žinoma, duotis po kitus paštomatus, bet prie darbo nėr, prie namų nėr, pakeliui tik vienas nesukant toli nuo kelio.

Pakeliui, tai is Vilniaus i Vilniu per Kauna? :)

Atsakyti