Taigi atspėjau iš 4 karto. Restar
1. Liniuka - Žuviukui
2. Kerpena - Ingrigai
3. Limit - Restar
4. Restar - Faraway
5. Lace -
6. Šarangė - Lace
7. Zuviukas:) - Ligvitai
8. Gadget3 -
9. Olaiva - Šilingei
10. Ingriga -
11. Katuks - Gadgetui
12. Faraway
13. Vincis
14. Šilingė - Rasytei
15. Ligvita - Katukui
16. Rasyte_ - Olaivai
Nu va kaip čia gražiai išėjo - Restar ir gavo, ir jos dovaną gavo, beveik vienu metu, net prie podiumo susistumdė.
Na, fėja, rodykis su istorija
bet tai Restar kruopštumas
o Limit tai jo -profesionali pėdų mėtytoja
Ačiū ačiū. Man labai patinka! Ir spalvos labai mano!!!❤
Na, prisipažįstu jau . Suprantu, kad esu nepopuliari spėjimuose, bet to ir nesiekiu
. Kai gavau LImituko dovanėlę ir pasišiltinau švelniai kakliuką, tai jau nebe taip drebėjau
. Nes aš labai pergyvenu dėl savo dovanėlių visada... Minčių būna milijonas, kol jas iškristalizuoji, kol galų galė pamiršti, kodėl ją pasirinkau, ir vėl abejoji.... Šiemet kažkaip užsikabinau už frazės "fėja žino geriau" D. Pamačiusi Faraway visą juodai raudoną supanikavau, bet teko tikėti, kad kažkada jos minėta geltona jai vis dar patinka. Nes ji patinka man
. Buvo smagu megzti ir išbandyti jos mėgiamus siūlus
. Tai siūlau išbandyti ir jums - Sheepjes stone washed, su jais bet kuri atrodysit labai preciziškai
. Dar beviltiškai bandžiau numegzti bepirštes. Iš kitų siūlų. Tai va, numezgiau net 2 poras, kol supratau, kad reikia iš tokių pačių. Kai beveik baigiau vieną, supratau, kad antrai siūlo nepakaks. Vilniuje jo nebuvo, o siųstis bijojau, kad nespėsiu. Tai vakar jau išardžiau tą vieną, bala nematė
.
Kakluošalo istorija man irgi patiko ir derėjo prie Fraway kaip vienos iš nuolatinių pirtininkių: https://www.ravelry....enhagen-calling.
O ką norėjau pasigirti, jog pirkau iš Ali - tai obuolių toks dalykėlis https://www.aliexpre....36b74c4dbpNoRa. Staigiai nulupa, supjausto ir greit prisidžiovinam dabar obuolių traškučių ir mes . Ir dar greičiau suryjam
. Skanaus ir tau, Faraway
.
O tų Stone washed būna kur nors pas mus pirkt, ar tik siųstis galima?
Pas mus - tai Šiltas siūlas prekiauja Vilniuje. Siunčiausi iš Kalvarato, nes spalvų neturėjo jie . Pagalvojau, kad Faraway karšta moteris, tai gal nebūtinai vilna turi būti
.
Mes dar nedasikasem iki pačtomato... Sniego daug.
Restar atspejau, tik nespejau parašyt, visiškai Restariškas stilius, tokio tipo dovanele ir aš turiu
Na tai ir neskubėkit, gal dar spėsiu pasportuot ir į transliaciją suspėt.
Mačiau delfis rašo, kad Kaune chaosas. Bet tai delfiu ne visada galima tikėt.
Tikrai geltona mano spalva ir aš nešioju ne tin raudoną, bet ir juodą paltą prie kurio tiks labai!!! Ir siūlo neatpažinau. Gėda pelėda
galvoju toks minkštas, kažką primena, bet niekaip neatpažinau