Tiksliai, buvau pamiršus, kad jūsų sodas toje pusėje.
Man komyte po baseino, bet suriai, pyragai iskepti, lavasai susukti.... Daugiau nieko nesugalvojau.... Siulinej nebuvau. Apseisiu be tapkiu :-D
Vilmak, ar skaitei zinute?
niumuk, vakar parašiautau 2 žinutes.
Nu bet ir prisivalgėt... Net rankos nė vienai parašyt nekyla. Negaliu patikėt, kad nėr ką skaityt pusryčiams
Lietuti matyt dar cepelinauja...
O as bandeles uzminkiau su aguonom bus
Ir dabaigineju apacios atnara, meginsiu adata uzbaigt, prisiziurejau video, bet nedrasu ar gausis..pas mane akys kita puse nei tuose video..nu bet reikia galu gale ismokt kiek jau galima
Pasiilgot? oi,kiek visko buvo! Pradedant 7 rūšim cepelinų (deja deja, visų neišragavau.... ), mezgiminėm konsultacijom, dilemų sprendimais, fotikų palyginimais, baigiant visokiais barteriniais ir ne barteriniais mainais, dovanom ir nu ką, žinoma, moterišku klegesiu ir kalbom gailėkitės nebuvusios, nagus graužkit ir vaizdų laukit bus dalis kažkada šiąnakt
Ačiū ačiū visoms už nuotaiką, cepelinus, pabuvimą, modelių darbą ir atskiras AČIŪ Liniukai už svetingumą
Tiesa, ar viskas jau baigės, nežinau, nes man išvažiuojant grįžo šeimininkas, tai arba visas išvaikė, arba antras šildytų cepelinų užėjimas vyksta
Nelabai ilgai jau pasilikom. Grįžau laiminga prisikvatojus. Vyras klausia, kokių naujų mezgimo technikų išmokau . O šįkart aš visur bandžiau ausį kišt, bet kadangi dar ir megzt norėjau, tai mažai ką girdėjau. Siūlų, aišku, parsivežiau .
Ačiū visoms, laiminga, kad jus turiu .
Šeimininkas neišvaikė, dar buvo vienas pasisėdėjimas, paskui išvažiavom visos kartu, tradiciškai liko tik katukas.
Buvo labai labai smagus pasibuvimas
Tokia pilna ir patenkinta viso buvimo, kad dabar net neturiu jėgų ką nors pasakoti.
Aš jau irgi namie,
AČIŪ merginos už nuosatabią dieną Liniuka ačiū kad tiek mūsų priėmei
Labas
O as visa diena namuose tvarka darau
Ir aš jau namie tik dėl to, kad ryt į darbą
Buvo visko daug. Ingriduska yra visų sielų siela, štai už ką mes ją laikom sektoj tiek daug minčių galvoj dūzgia, kad sunku surinkt mintis. Bet ji yra mano visų laikų atradimas. Aš ją turbūt myliu seniai sektoj buvo viešų meilės išpažinčių.
Šiaip truputį myliu visas
Buvo faina, smagu-mažai. Cepelinų man asmeniškai taip pat
Kerpena, tavo žymekliai pas mane
Siūlų nepirkau. Nors gražių mačiau ne vienus.
O Liniukos mezginių tai turbūt nė pusės nepamatėm. Nors vis nešė ir nešė.... porcijom... o Ingriduska net pavargo matuotis