Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:D siandien FB drauge klause is kur taip graziai megzt ismokau. Sakau- pradzia ten kur ir tu, nes darbu mokytoja ta pati. O toliau - 11 metu bendramintes  :wub:  :gossip:

Atsakyti

Gražios dovanos. Biški užsivertus buvau tai tik dabar pamačiau.

Atsakyti

labai gražu :wub: 

žgutas tai išvis pakerėjo. Aakau reiktu kazkaip ir man kokio vieno - ale kaip issirinkti kokio :) nes kai pradedu ziureti- labai daug graziu :) jauciu tokio priekaklinio reik- kad buti galima dazniau panešiot :)

Atsakyti

Man žgutas dar mistika, pagarba Katukui išpildžius tokį gan konkretų norą ir ne šiaip eilinį...  :rolleyes:

Krepšiukai irgi super mieli.... 

Rasytes kakluošalas irgi dar  iš mistikų  :rolleyes:

Pradejau naują mezginį iš naujų siulų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš šiandien dukros užsakymą gerokai pajudinau, tai net ant širdies geriau. Jau taip sunkiai išsijudinu.

Atsakyti

Kerpena, o kas per užsakymas?

Atsakyti

Siandien netiketai pasistumejau su dovanom. Jei ka, Flokati geros nuolaidos.

Priedas  47210080_2227229284187521_4657566787523575808_n.jpg   33,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, nu man rodos karūną šiemet buvai triznės užsidėjusi, tai greit nusiimk, tokią gražią ir gausią dovaną padovanojai, o dejavai, kad per menka. Kokios jūs šaunuolės, kaip smagu džiaugtis ir matyti gražias emocijas, šypsenas :wub: :wub: :wub:

Šilingė irgi įmantrią techniką įvaldžiusi, :wub: :wub: :wub:

O aš šiandien jau verkiau grįžusi, negana, kad sužinojau, jog savivaldybės parengė etatų mažinimo planus, tai po naujų metų savivaldybė siūlo mums tik po 0,75 etato, tas yra kad lieka tik minimali alga??????? Dar negana to, buvau įsitikinusi, kad šiandien užplombuos paskutinį dantį pagaliau, bet man jie sugeba gesti iš vidaus, ir kai pragrežia mažą skylutę, randa daug "aukso", tai laukia ilgas gydymas, kanalų plombavimas, kaištis ir protezavimas cirkonio keramika, Vieną dantį jau prieš savaitę apmovė, tai negana to, dar vienas užslėptas išlindo, net gydytoja netikėjo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 gruodžio 2018 - 22:45

Nuoširdukai...aplinkybės dėliojasi, kad išeitum lauk aukštai pakelta galva, bet, aišku, tau spręst. Iš kitos pusės, be veiklos, tos įkyrėjusios kasdieninės rutininės, be žmonių, būtų sunkoka turbūt. Kažkuo kitu užsiimt? 

Aš kt trečiadienį eisiu pas dantistę ieškot, ko nepametus- skauda arba naujai užtaisytą dantį, arba šalia esantį

Atsakyti

Ant palangės jau žiba pirtinis pirkis - siūlbumbulės girliandos, baigiau užsakymą sūnui, jau po truputį laukiu šeštadienio. Liniuka, woooolyyyyyyyy??? Neatluptas dar.

Atsakyti

Dantims patariu pradėti naudoti vieno danties šepetėlį: daug samoningesnis valymas. Ir pasta tauposi.

Faraway, labai užsikasus buvai?

Atsakyti

Ant palangės jau žiba pirtinis pirkis - siūlbumbulės girliandos, baigiau užsakymą sūnui, jau po truputį laukiu šeštadienio. Liniuka, woooolyyyyyyyy??? Neatluptas dar.

Šeštadienį kažkuriuo metu mieste būsiu, tik dar nžn kuriuo. Tai gal ir pavyks pro kur nors prasukt. Susizvanysim. 

Atsakyti