Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ir paskutine foto is darbo  :D 

5de9c3078d90.jpg

Atsakyti

ai gi, žadėjau dar visokių ten gamybos istorijų

tai kaip ir nieko blatno.

tik tie krepšeliai internete atrodė aišku daug gražiau, nei man gavosi. o pamenat, sakiau, akd ieškau vienos medžiagos ir net paklaust negaliu. tai tų krepšelių viduje sutvirtinimui turėjo būt įdėta toks plastikinis tinklelis. pirmaiusai ieškojau prie statybinių :D  nu internete randu, gyvai parduotuvėj nėr, kad pažiūrėt kas ten do tinklas, gyvai tik prilipdytas prie kampų, skirtų tinkavimui :D  nu ok, to nepirksiu, bandžiau ieškot prie siuvinėjimo priedų, būna tokai kanva. ale bet medžiaginių yra, o vat plastikinės nono. nu lyg ir kasiulai siūlė atsiųst iš Kauno, bet kažkaip vėl suabejojau, ar tiks. tai todėl viduje įdėtas sukarpytas stalo patiesaliukas plastikinis :D nors jau buvo mintis išvis nedėt tų krepšių, nes perėjimai man nelabai gražiai gavosi, yr tokių visokių liapsusų. ale bet įdėjau dėl gausos :D  spalva iš esmės buvo apgalvota iki tol, kol sugalvojau paklaust dėl spalvų. tada vėl abejonės....

žguto mokymosi ypatumus žinot, viešai skelbiausi :D nors kol negavau mergaitės vardo ir kol Gadget čiato vienintelio pageidavimo nepareiškė, buvau tvirtai įsitikinus, kad megsiu kokį nors gražsesnį šalikiuką ar kitokį kakluošalą, turėjau prisirankiojus visokių mielų pavyzdžių. bet kai ji tiap griežtai ir tvirtai, teko mokytis....kai jau išmokau ir susiradau raštą, panėrus supratau, kad tuo raštu ilgas bus ne į temą, o laiko naujam jau nebeliko. apyrankė nunerta buvo pirma ir visai be jokių trukdžių, o vat kaklo tai jomajo, nunėriau, pamačiau vidury klaidą, išardžiau, tada nikeiap man tie karoliukai negulė tvarkingai, gaudavosi kažkokia nuolauža vis, jau buvau praradusi viltį pabaigt....turbūt būčiau spėjus ir ilgą į tai laiką pakartot :D 

tai vat, o visokie ten priedai rado mane patys net neieškant, katiniukai tai išlindo dėžutės paieškose patys.

beje, dėžučių žmoniškų tai tik Tigery ir yra :B  visur kitur man pasitaikė keistoko dizaino ir netinkamo dydžio, net jau ir formai nekėliau reikalavimų...

Atsakyti

Turiu ir aš istorijų.... Bet kad papasakočiau, tai turi dar laimingai baigtis... 

Atsakyti

Katuk, konspektuok:

jei kitais metais būsi mano fėja, atleidžiu nuo suknios mezgimo  :lol:  Su sąlyga, kad nunersi man tamsoko turkio spalvos krepšelius. Vonios kambariui  :lol: Kad derėtų: 

0604974_PE681557_S4.jpg

:P

 

Atsakyti

dar turiu šiek tiek laiko, parodysiu, va kaip paslėpiau krepšelių sujungimus viršuje

 

Priedas  20181203_230906 (002).jpg   230,55KB   0 Parsiųsta kartų

 

kompas lievaks kažkoks darbinis, nesugeba sumažinti formato

Atsakyti

Katuk, konspektuok:

jei kitais metais būsi mano fėja, atleidžiu nuo suknios mezgimo  :lol:  Su sąlyga, kad nunersi man tamsoko turkio spalvos krepšelius. Vonios kambariui  :lol: Kad derėtų: 

 

:P

 

mielai nunersiu :D

bet jie ten neriasi ypatingai paprastai, tiesiog du siūlai naudojami.

ai nu, ir rast tinkamos spalvos tinkamo siūlo yra iššūkis. reik pradėt jau dabar ieškot :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 gruodžio 2018 - 17:25

Tą Tigerį tai žinau, tik nežinojau, kad pavadinimą pakeitė. Mergaičių jau vedžiot nereikia, pačios nueina, kai ko reikia.

Katuk, o galvojau, kam tos odelės užsiūtos, gsl kokios rankenėlės ten. :)

Atsakyti

Ho ho, varom su vyru į Ikea, pasiimsiu laimėjimą ir iš karto išleisiu - kilimui po mezgimo foteliuku  :yahoo:​ 

Atsakyti

kaip smagu tas išankstinis, pilnas šventinės dvasios, šurmulys.   :wub:  O jau dovanos   :blink:  :wub:  :wub:  ne tik pats atlikimas, bet ir tas visas apgalvojimas, ką , iš ko, kaip.... :wub:  

beje, kur Soliukas, visą bruzdulį praleido...

:4u: kad ne beprotiškų 

 nu, nesakau, kad gi tikra finka kokia, :unsure:  taip ir pamaniau, kad kažkas tokio, panšaus į peilį, bet su nežinoma paskirtim  :rolleyes:  :4u:    

Bet oras šiandien  :oh:  :mad2: kėliau koją iš mašinos ir išsižergiau, vos ne špagatą padarius....  Po nosim mašina staigiau vairą susuko, ir    vos neapsisuko aikštelėje, gerai, kad pustuštė... Pasėdėjau gerą pusvalandį, kol lynot nustojo, mašinos prvažinėjo kelią, tik tada pajudėjau... :oh:                                       

Atsakyti

Buhalteriams gruodis jau nuo pradžios yra nemielas. Užsikasus, manau, Soliukas.

Atsakyti

Katuk, iš dovanos darymo istorijos skamba, lyg būčiau Lace levelio perfekcionistė. Aš gi tokia, vėjas galvoje :B

 

 

Taip ir stilistas nukerpa.

 

 

 

 

 

Taaaaip, tie raudoni taškiukai blizguliuoja :wub:

 

Vėjas ir galva.

Priedas  IMG_20181206_165950__01.jpg   183KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu jau tie Katuko krepšiukai :wub:

Ir išvis visos visokius levelius tik demonstruoja. Sau negi megsi visokias mandrybes, o kai tampi fėja tai jokie iššūkiai nebebaisūs :D​ 

Atsakyti