Reiškia, aš atspėjau
Nu gerai, ateinu prisipažint. Nes gi vargšė Gadget turbūt žagsi savo svarbiame meete ir nesupranta, dėl ko
Rasyte, bučkis, linkėjimai, meilė begalinė
Aš labai kukliai, bet nuoširdžiai...
Tikiuosi susigadys prie ūkio.
Ir tik išsiuntusi susiprotėjau, kad net atviruko jokio neužrašiau
As is to dziaugsmo nepasigedau atviruko, labai labai aciu Kakluosalas labai man tinkantis ir patinkantis
Ir sitaip pasislepei, kad tikrai buvo sunku isryskint
Nusivyliau savo raganiskais instinktais
Aš irgi atviruko, pasirodo neužrašiau, tik dabar prisiminiau
peilis?? Gal tikrai gadget?ji tokia įdomiu įdėju pilna
kad ne beprotiškų
Ech, rimsta mano širdis pagaliau Labai neramu buvo, ar nevėluos siuntinukas, o kaip tyčia, pati savo susidėliotus išsiuntimo terminus nukėlinėjau dėl visokių priežasčių - kelias dienas iš eilės į paštą bandžiau nueiti ir nesisekė...
O slėptis visai smagu
šaunuolė, Šilinge, nu jau tai pėdas link vieno konkretaus spėjimo sudėliot tai dar reik sugebėt
labai fainai apifėjinai
Jau liko mažiau, nei pusė, gal atspėti bus lengviau.
Graži dovana, labai.
Šilingei, kad taip gražiai paaiškino, jog tai jos
saulės spinduliuką minutę manuoju palaikėte. Šimonytė has left the building, škia.
Uždedat didžiąsias viltis link mano tos tikrai mano burtui skirtosios dovanos. O pievų ir miškų žolių arbatos indelis mano pakuotėn liko netilpęs, štai taip.
katiniukui, taip rūpestingai apie mane pagalvojusi. Štai, apyrankė ėjo su manim, ir buvo baaaardzo graži.
IMG_20181206_142537__01.jpg 197KB
0 Parsiųsta kartų
kas su žgutais reikalų turi bent kiek , tai žino, kokie jei yra nefotogeniški. šiaip tie juodieji karoliukai yra paprasti, o vat raudonieji turi tokio žvilgesiuko ir gyvai labi subtiliai tarp juodųjų žybsi, va.
Katuk, žinok, taip ir įsivaizdavau, kaip pasakoji Rubiniukus juodam fone.
Katuk, kas kiek tu tuos raudonus karoliukus vėrei, ir kiek eilutėje?
Bajeris Pamacius, kad siuntinukas mano paste, parasiau greit posta "omg, mano pacte, rengiu mazaja ir lekiam".. Grizus ziuriu ner mano posto, pagalvojau, gal nepaspaudziau atsakyti.. pasirodo parasiau pirkimo amerikoj temoj