as kol tik sau megzdavau, tai ir neskalbtus pranesiodavau. nu nesupurvindavau megzdama o kai uzsakymams, tai jau reikdavo ismegint, kaip siulas elgiasi po sklabimo. kad klientems netiketumu nebutu. nu ir dar kazkaip mano rankom ( kad ir svariom) niurkytas, tai reik isskalbus atiduot o dabar tai viska skalbiu numezgus .
Vilmak, ar skaitei zinute? Atrasiau del siulu kiekiu.
Pinta, kaip fainai sugalvojai dryzuot
Ristina... as apakus...
Planuojam pajudet 10 is Kauno. Su bulvem.
dontstop, 14 Vas 2017 - 17:24, parašė: Rodau naują megztuką. Numezgiau per 4 dienas Skubėjau, nes ryt tikiuosi pajudėsim pajūrio link ir juo vilkės vaikas. Net neploviau, nespės išdžiūt Modelis iš žurnalo Kids, dydis 134-140, virbalai 5 ir 5,5, siūlai norfinė pusvilnė, suėjo 300 g. Modelį, siūlus ir spalvą rinko pats vaikas Vidurinis raštas toks neypatingas, daug kartų megztas, o šoninės pynės įdomiosAtsiprasau, kad pakomentuosiu..bet sito megztuko rankogaliai uzbaigti skirtingai. Toks uzmanymas buvo ?
dontstop, 14 Vas 2017 - 17:24, parašė: Rodau naują megztuką. Numezgiau per 4 dienas Skubėjau, nes ryt tikiuosi pajudėsim pajūrio link ir juo vilkės vaikas. Net neploviau, nespės išdžiūt Modelis iš žurnalo Kids, dydis 134-140, virbalai 5 ir 5,5, siūlai norfinė pusvilnė, suėjo 300 g. Modelį, siūlus ir spalvą rinko pats vaikas Vidurinis raštas toks neypatingas, daug kartų megztas, o šoninės pynės įdomiosAtsiprasau, kad pakomentuosiu..bet sito megztuko rankogaliai uzbaigti skirtingai. Toks uzmanymas buvo ?
Ingriga del tevuko😢 balionai
Nu ryt kad tik nebutu jokiu darbu.
Liniukai tu turi WiFi man gali reiketi.
Saldainiukus sveikuoliu padariau,o varskes su paslaptimi viduriuku, dar ne.
Liniuk ar viska suderinom?
Bulves Niuma
Farsas Kerpena
Grietine Ingriga
Lasiakai Ristina
Katukas Katukuski viduriukai
Restar varske
Svogunai ir dar vieni viduriukai Ingriduska
Puoda kas jama???????
Liniuk krakmolo turesi keleta saukstu???????
Laukiu rytojau bet kai labai lauki visaip nutinka
Oras tikras stebuklas
Ingriduska, tu kaip visada viskuom pasirūpini
Puodą imu aš - galiu arba 9 l greitpuodį, kuriame paprastai galėsim virt, arba tą geltoną, kuriame, vyras sako, gal net 20 l telpa, aš jau nebežinau, bet gal neimt tokio didelio, greičiau bus keliuose, tuo labiau, kad skirtingi įdarai, galėsim puodais išdalint.
Ingrida, tai man visgi daryt varškę? Nes aš supratus, kad tavo varškiniai busr . Jei visgi reik, tai, gaspadine, sakyk, kiek. Beje, mane turbūt visgi vyras atveš, tik parvežt pas ką nors prašysiuos.
.
Kerpena, geriau tą mažesnį, nes didelis gali netilpti ant vyryklės.
Nuvariau į paštą, sakau yra siuntinukas, pažiūrėjo, sako paštininkė pasiėmusi, tai jau tik penktadienį bus pašte Žodžiu reikia laukti...
Restar, galiu kur nors pakeliui perimti tave iš vyro, gal kur Pilaitėj, kad nereikėtų iki Sudervės jam važinėt. Nebent turi kokių planų ten.
Tai visgi su Ingriduska susitarėm, vyriškis gal labiau išsveiks sodui iki sekmadienio.