Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as kol tik sau megzdavau, tai ir neskalbtus  pranesiodavau.  nu nesupurvindavau  megzdama :D  o kai uzsakymams, tai jau  reikdavo ismegint, kaip siulas elgiasi  po sklabimo. kad klientems netiketumu nebutu.  nu ir dar  kazkaip mano rankom ( kad ir svariom) niurkytas, tai reik isskalbus atiduot :)  o dabar tai viska skalbiu numezgus .

Atsakyti

Vilmak, ar skaitei zinute? Atrasiau del siulu kiekiu.

Pinta, kaip fainai sugalvojai dryzuot :)

Ristina... as apakus...

Planuojam pajudet 10 is Kauno. Su bulvem.

Atsakyti

dontstop, 14 Vas 2017 - 17:24, parašė: Rodau naują megztuką. Numezgiau per 4 dienas :D Skubėjau, nes ryt tikiuosi pajudėsim pajūrio link ir juo vilkės vaikas. Net neploviau, nespės išdžiūt :geda: Modelis iš žurnalo Kids, dydis 134-140, virbalai 5 ir 5,5, siūlai norfinė pusvilnė, suėjo 300 g. Modelį, siūlus ir spalvą rinko pats vaikas :) SAM_2305_medium2.JPGSAM_2308_medium2.JPGSAM_2303_medium2.JPG Vidurinis raštas toks neypatingas, daug kartų megztas, o šoninės pynės įdomios :) SAM_2271_medium2.JPG
Atsiprasau, kad pakomentuosiu..bet sito megztuko rankogaliai uzbaigti skirtingai. Toks uzmanymas buvo ?
Atsakyti

dontstop, 14 Vas 2017 - 17:24, parašė: Rodau naują megztuką. Numezgiau per 4 dienas :D Skubėjau, nes ryt tikiuosi pajudėsim pajūrio link ir juo vilkės vaikas. Net neploviau, nespės išdžiūt :geda: Modelis iš žurnalo Kids, dydis 134-140, virbalai 5 ir 5,5, siūlai norfinė pusvilnė, suėjo 300 g. Modelį, siūlus ir spalvą rinko pats vaikas :) SAM_2305_medium2.JPGSAM_2308_medium2.JPGSAM_2303_medium2.JPG Vidurinis raštas toks neypatingas, daug kartų megztas, o šoninės pynės įdomios :) SAM_2271_medium2.JPG
Atsiprasau, kad pakomentuosiu..bet sito megztuko rankogaliai uzbaigti skirtingai. Toks uzmanymas buvo ?
Atsakyti

Ingriga del tevuko😢 balionai

Nu ryt kad tik nebutu jokiu darbu.

Liniukai tu turi WiFi man gali reiketi.

Saldainiukus sveikuoliu padariau,o varskes su paslaptimi viduriuku, dar ne.

Liniuk ar viska suderinom?

Bulves Niuma

Farsas Kerpena

Grietine Ingriga

Lasiakai Ristina

Katukas Katukuski viduriukai

Restar varske

Svogunai ir dar vieni viduriukai Ingriduska

Puoda kas jama???????

Liniuk krakmolo turesi keleta saukstu???????

Laukiu rytojau bet kai labai lauki visaip nutinka

Oras tikras stebuklas :wub: 

Atsakyti

Ingriduska, tu kaip visada viskuom pasirūpini :wub:​ 

Atsakyti

Puodą imu aš - galiu arba 9 l greitpuodį, kuriame paprastai galėsim virt, arba tą geltoną, kuriame, vyras sako, gal net 20 l telpa, aš jau nebežinau, bet gal neimt tokio didelio, greičiau bus keliuose, tuo labiau, kad skirtingi įdarai, galėsim puodais išdalint.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 vasario 2017 - 20:55

Ingrida, tai man visgi daryt varškę? Nes aš supratus, kad tavo varškiniai busr :mastau:. Jei visgi reik, tai, gaspadine, sakyk, kiek. Beje, mane turbūt visgi vyras atveš, tik parvežt pas ką nors prašysiuos.

.

Atsakyti

Kerpena, geriau tą mažesnį, nes didelis gali netilpti ant vyryklės.

Atsakyti

Nuvariau į paštą, sakau yra siuntinukas, pažiūrėjo, sako paštininkė pasiėmusi, tai jau tik penktadienį bus pašte :B Žodžiu reikia laukti...

Atsakyti

Restar, galiu kur nors pakeliui perimti tave iš vyro, gal kur Pilaitėj, kad nereikėtų iki Sudervės jam važinėt. Nebent  turi kokių planų ten.

Atsakyti

Tai visgi su Ingriduska susitarėm, vyriškis gal labiau išsveiks sodui iki sekmadienio.

Atsakyti