Skara.
Kasiūlų tvidas.
IMG_20181206_115532_774__01__01.jpg 212,33KB
0 Parsiųsta kartų
Mano foto didelės ...
Dovana dar nepralupta, bet jau pakuotė džiugina.
Skara.
Kasiūlų tvidas.
IMG_20181206_115532_774__01__01.jpg 212,33KB
0 Parsiųsta kartų
Mano foto didelės ...
Dovana dar nepralupta, bet jau pakuotė džiugina.
Va t aš galvoju, kad vaikams ypač svarbu teisingumas, net ne tiek pats pažymys. Ir jeigu jaučia, kad kažkur kažkas neteisinga, nėra galimybės savo pastangomis pakeisti situacijos, tai ir kyla nepasitenkinimas.
Mano jėzuituko kol kas vienas kitas žemiausias pažymys yra 7. Bet man tai visai normalu, dar tik pradžia tų pažymių, nauji dalykai, reikia perprasti reikalavimus, vertinimo sistemą, išmokti mokytis. Ir kai iš kirčiavimo gavo 7, čia buvo didelis pasiekimas! Nes net man, pirmūnei, jis kliūdavo, iki šiol daug ko nemoku, o jau ir neprisimenu, nors teko giliau nei daug kam užsiimti kirčiavimu, kai dirbau radijuje beveik metus, tai kiekvieną tekstą susikirčiuoti turėdavau... Kai aš pamačiau, kaip jis plaukioja, šiek tiek padėjau ir per didelį atsiskaitymą kai gavo tuos 7 - nu super! Vakar iš lietuvių gavo 7 ir grįžo baisiai laimingas, nes dauguma gavo kažkodėl 2. Tuo tarpu vokiečių buvo mėgstamiausia mokykla, iš to dalyko surinko daugiausia balų stodamas ir... mokytoja kaip čia pasakius. Jeigu ko neišgirsta, perklausia - ta neatsako, o rėkia... Natūralu, jau bijo klausti. Išmoko dialogą puikiai atmintinai - trūko jai intonacijos - 7.... Kadangi klasėje kelios mergaitės pradėjo tą kalbą nuo 0, mūsiškiams neįdomu, per lengva ir t.t. ir pan. Kai sykį buvo pavaduojanti mokytoja, tai grįžo baisiausiai laimingas. Žodžiu, gerų ir ne tokių mokytojų yra visur. Na, džiaugiuosi, kad maniškiui, tik 1 nekokia pakliuvo. O dičkiui išsiprofiliavus pasikeitė anglų mokytoja. Sakė, kad eis tik į atsiskaitymus, nes pati kalbos nemoka, prieš tai mokė auklėtoja, itin aukštu lygiu, galų gale kasdien ausinės nuo ryto ir klauso viską angliškai...
Va t aš galvoju, kad vaikams ypač svarbu teisingumas, net ne tiek pats pažymys. Ir jeigu jaučia, kad kažkur kažkas neteisinga, nėra galimybės savo pastangomis pakeisti situacijos, tai ir kyla nepasitenkinimas.
Neturiu net ką pridurti, tiesiai į dešimtuką, vaikai jaučia neteisybę ir ji juos skaudina
Blyn ištisai tikrinu telefoną, kada spėjo ateiti 2 žinutės apie siuntinius, o aš negirdėjau???? Ir šiandien ten jau buvau. Bet paštomatas, tai ne tas, kurį nurodžiau fėjai, tai nesitikiu gauti dovanos... Nebent ji iš tų, kur geriau žino, kur man patogiau .
Tiesa, Gadget, gražų kraštuką padarei, giriu. Neturėjau aš tavo skaros vizijos, kol mezgei, bet graži dabar tikrai. Spalvos tik niekada neužsimanyčiau savo noru, bet ką žinai, gal man ir tiktų, jeigu šeštadienį ateisi su ja .
Pradedammmm
Screenshot_20181206-121725__01.jpg 452,53KB
0 Parsiųsta kartų
Ėjau ramiaaaaai - na, knygų klubas sugadintą knygą atsiuntė... Laukiau KURJERIOOOO GI.