Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, eik pasipudruoti. Tu gyvai gražesnė.

Atsakyti

:D Blakstienų nesidažius. Ir telefonas šitas meluoja. Ypač, kaip iš per arti fotkinimas vyksta.

Išvada- reikia matytis gyvai.

Atsakyti

Niumuk, pirmiausiai nepatikėsi, bet nusimezgiau labai panašią,o gal net tokią pat skarą!!!  :wub: nu sekta, ne kitaip  :D tik nenufotkijau dar pabaigtos... o dėl pamezgimo aš mielai, tik gruodį visi treč mano būtų su vaikais. Nes pirma - šiąnakt susirgo, ar iki kitos sav pasveiks dar nežinia. Antra - šiaip ar taip vyras visus treč dirba paras,tai vaikai nuo 16:30 mano kompanjonai :) tai jei noriu bent pamėgint išsitraukt virbalus, reikia susitikt HiperMaximoj, CanCane antram aukšte :) ten yra vaikų kampas.

Atsakyti

Jei jūs galvojat, kad aš spaudžiu prie mokslų, tai labai klystat, aš kaip tik esu ta negerą pavyzdį rodanti mama, kai matau, kad jau ilgai sėdi prie darbų, sakau "padaryk greit ant durniaus, kad tik būtų padaryta, bet ne, ji taip nemoka, jei ji piešia, tai jos piešinys preciziškas, jei daro kokį darbą, tai tik tvarkingai, aš ir sakau, nežinau iš kur ji tokia, ir man tas 9 visiškai dzin, bet matau, kad vaikui ne dzin, todėl ir man skaudu, kad ji pergyvena.

Atsakyti

Niumuk, graži skara :wub:

Atsakyti

O penktadieniais turbūt irgi nenorėsit vakaro užimt su mezgėjom? Ar tinka ir penktadienis? Tada irgi be vaikų būčiau. 

Bet, jei yra vaikų kampas, galiu ir Emilį pasiimt tada kartu- bus užimtas, nes kitaip - jam neįdomu ir už pusvalandžio užsimano namo. Tada diena nesvarbi, žiūrim, kad vaikai sveiki būtų.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 06 gruodžio 2018 - 11:36

Nuoširdi, nepergyvenk. Mano futbolistas už krepšinio pamoką 5 gavo. Matyt kašės kamuolį su kojom varinėjo. Nebekreipiu dėmesio. Kiekviena durnė ten su savais pričiūdais.... technologojų irgi savam stiliui. Kažkur kosmose.... liepė atsinešt vilnonės medžiagos. Pasirodo reikėjo sintetinio veltinio. Pažymius mažina grupei, nors tu esi pasiruošęs viskam, jei kolega neturės prijuostės gausit visi 8.

Atsakyti

Gavaaaaauuuuu

Atsakyti

Freke, oho. Gal technologė kokia davaorė kareivinėse buvo? Nes ten panašiai būna - vienas nepajėgia, visas būrys gali kentėt. Ugdo komandos dvasią! :)

Niuma, penktadienio vakarai man visai netinka, nes arba aš dirbu arba mes Šiauliuos. Nu bet pirma dar reik kad pasveiktų. Jūs prie manes galit nesiderint. Jei kam tinka kitaip, tarkitės, gal paskui netyčiom ir man tiks :)

Atsakyti

Nuoširdi, nepergyvenk. Mano futbolistas už krepšinio pamoką 5 gavo. Matyt kašės kamuolį su kojom varinėjo. Nebekreipiu dėmesio. Kiekviena durnė ten su savais pričiūdais.... technologojų irgi savam stiliui. Kažkur kosmose.... liepė atsinešt vilnonės medžiagos. Pasirodo reikėjo sintetinio veltinio. Pažymius mažina grupei, nors tu esi pasiruošęs viskam, jei kolega neturės prijuostės gausit visi 8

:frusty: tai va, čia tikra tiesa :lol: Kolegę pažįstu ir jos durnumą matau.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 gruodžio 2018 - 11:49

Abelo, kad ne... bet kad be savų vaikų tai jaučias.... aš tau skambinau prieš budėjimą Jonavoj. Bet matyt užsiėmus buvai, nes atmetei. O vėliau užsikuičiau....  ir ..... pamiršau.... prisiminiau po savaitės  :huh2:​ 

Atsakyti

Abelo, kad ne... bet kad be savų vaikų tai jaučias.... aš tau skambinau prieš budėjimą Jonavoj. Bet matyt užsiėmus buvai, nes atmetei. O vėliau užsikuičiau....  ir ..... pamiršau.... prisiminiau po savaitės  :huh2:​ 

Gali būt :) o jei nepažįstamas nr buvo,tai ir pamiršau :) man irgi būna,kad užsikuičiu :D dabar ten būsiu tik per Kūčias parą...  :cry2: 

Atsakyti