Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, geras, mano dičkis ištraukė kelionę į Italiją per savo 18-ą gimtadienį ♥. Čia tas pats projektas, kur mes bulgarą buvom priėmę šiemet. Ten kelios šalys buvo, jam vis nesisekė, o dabar manau, kad labiausiai pasisekė. Kelionė ir apgyvendinimas nekainuos. Ir 18 kelionėj sukaks :D, mums beliks su tortu laukti. O dovanų gaus dar vieną kelionę - pats buvo užsiprašęs, jau pradinis įnašas sumokėtas. Išsišiepus sėdžiu.

Šiandien neblogai būtų fotkinti dovanas dienos metu, saulutė šviečia :). Aš kaip tik iš namų dirbu.

Atsakyti

Tai va, aš irgi ryte pagalvojau, kad šiandien gal net aš sugebėčiau nufotografuot. :)

Beje telefoną atgavau. Sūnus studentas nepatingėjo gerą gabalą prieš paskaitas suvaikščiot ir atnešė. Susirašiau su juo, kol dar Pinta nebuvo parašius, kad galiu būt rami dėl žinutės.

Atsakyti

Aš be telefono basa ir nuoga.

Atsakyti

Sveikos, nepraėjo nei porą savaičių po pirties ir išsiskalbiau skarą, kurią pirty baigiau :D

Priedas  skara6.jpg   256,34KB   0 Parsiųsta kartų

 

Mašiną palieku Akropoly, tai parodau, kad labai daug gražių lempukių jame

Priedas  skara5.jpg   207,77KB   0 Parsiųsta kartų

 

Froma, raštas, tiks spalvos sumeltuotos- ne mėlyna, o jūrbanginė tarpuose :) 

Priedas  skara7.jpg   196,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas. Ai, jau net ne rytas  :hihihi: 

Šiandien aš labai inventorizacijose. Turiu krūvą ataskaitų pildymo  :dry2:​ 

Atsakyti

niuma, graži skara.

Atsakyti

Restar, kaip faina dėl taviškio :4u: :wub: Ir dėl tavęs, kad džiaugsmas  :wub: 

Kur kelionę pats išsirinko? Su jumis kartu, ar vienas, ar kaip?

Atsakyti

Kaunietės, gal kokį trečiadienį po darbų šventiškai pamezgam?

Kitom darbo dienom būčiau su Emiliu, o to nelabai noriu kavinėj, nes vyriškis baigia darbus po 9 val. . Nebent namuose, tada paprasčiau su vaikais. 

Abelo, kaip tau su budėjimais laikai?

Atsakyti

niuma, pagalvojau, kaip smagu kad sugrįžai.

Dabar skaitydama, kaip organizuoji kauniečių pamezgimą, prisiminiau, kaip pas tave mezgėm ir kugelį valgėm ir tavo ripsą prisimenu :super:

Atsakyti

Kerpena, kaip tik vakar kolegei pasakojau, kaip pas mane valgėm kugelį, o paskui liko trys litrai kefyro ir teko ieškot receptų pyragų kepimui.  :lol: 

Atsakyti

O kefyrą vonion supilt?

Atsakyti

LImit, su gimnazija (mokytojos vis paorganizuoja temines keliones) važiuos į kažkokius parkus, lyg Vokietija Heidės, gal dar kažkas, neįsiminiau tiksliai. Tai nori su draugais. O svarbiausia, kad tai vyks birželio mėn, dar tebesitęsiant mokslo metams :D. Iš pernai patirties, tai matau, kad tas ėjimas birželį į mokyklą toks neprasmingas... O pikčiausia, kad tokios ne itin pasiturinčios šeimos, kurios nori keliauti, tai pačioje birželio pradžioje dar pigiau galėtų kažkur pakeliauti, o paskui jau ir per karšta, ir per brangu.... Aišku, kiti nepaiso ir keliauja per mokslo metus, bet mums taip neišeina.

Kokio nerealumo oras, saulėtas, gaivus, tokia smaguma dūšioj, sulaksčiau iki pardės. Pastebėjau, kad pastatė šalia manęs abu paštomatus  :bigsmile: . Bet kartais negali žinot, kur geriau siųstis, ar šalia namų, ar šalia darbo. Būna zakon podlosti kartais :). Kai dirbi iš namų, o siuntinys šalia darbo, arba išleki anksti į darbą, o siuntinys iki vakaro prie namų.

Aš irgi džiaugiuosi, kad NIuma grįžo ♥. Skara gyvai gražesnė :).

Atsakyti