Oi, PInta, tavo darbukas labai mano skonio - skaniai spalvos suderintos. Donstop vyruko tai toks rimtas vyriškas megztinis, aha, kol neskalbtas, tai ir matosi , kitas gulimas būna išskalbus. Sektantės jau senokai nebedrįsta neskalbtų darbų rodyti
.
Labas
Kerpena 1 kg
Jau nupirkau.
Restar, aš vieną neskalbtą ne tik rodžiau, bet dar ilgai ir nešiojau, tik visai neseniai išskalbiau ir nieko jam neatsitiko.
niumos katukas Ripsas mano vaikams keistai atrode,kad toks kailiukas pavaike ji,foteliu ir sofu virsum lakste kotonas net
mes spejom ikalt kavos
si karta gyd pulmonologe sako Luknei:zinai,nezinau,kas tau yra,nu neisivaizduoju... tai vat,nei kas yra,nei kuom gydytis,nei ko vengt...ech...
Olaiva
man irgi yra gydytoja pasakius, kad as NEBEZINAU kaip tave gydyt . Kazkaip nelabai buvo malonu ta isgirst. Paskui keiciau gydytoja i ta , kuri taip nesake.
Olaiva
![]()
![]()
man irgi yra gydytoja pasakius, kad as NEBEZINAU kaip tave gydyt . Kazkaip nelabai buvo malonu ta isgirst. Paskui keiciau gydytoja i ta , kuri taip nesake.
kad mums jau sita ne pirmoji,ir ne antroji...net nezinau...
o kodel einat pas ja? kas Luknei darosi?
Ligoniams
Mano tėvukas labai prastai jaučiasi, penktadieni reiks su gyd. šnekėt gal į ligoninę paguldys
Pasiėmiau akinukus mezgimui, prisimatavau nuo saulės
Einu dar truputi pemegzt, nors jaučiu reiks ardyti
Restar mano dryzius gulimoj pozoj teikesi pasirodyt neskalbtas, skalbto dar nerodziau
Uff, pavargau kazkaip ne kaip per atostogas, ale namai sutvarkyti daug maz, su vaiku net nesusibariau, susitvarke per pusdieni, vaikis apkirptas, duona orkaitej, barsciai puode ant virykles garuoja, dar bliuduka salotu su raugintais kopustais sumakalavau..nu ir liko kalakutienos pastrama i orkaite po duonos ikist, ryt nusipelniau iseigines
O jau koks pavasariskas oras nai nai nai, reiktu ryt miestan nosi iskist, gal i centra palekt, Lietuva su gimtadieniu kaip vaikis sako pasveikint
Reiškia, išgąsdinau be reikalo naujokę . Buvau susidarius įspūdį, kad skalbt būtina numezgus
. Bent jau pati iš jūsų taip išmokau.
Ingriga, dėl tėvuko .
Ar bisoms parašiau adresą, kurios prašė? Vis dar su sm nelabai kokiuose santykiuose esu
Įsimeskite tapkes ;)
Restar nu aštai išskalbiau, ale tik prieš tai nufotografavau, man irgi susidaręs toksai įspūdis
Tiesiog norėjau pasakyt kad ne visi siūlai ima geriau gult po skalbimo, arba tiksliau kad kartais galima parodyt neskalbtą, jei labai norisi ir jei tas neskalbtas vaizdas reprezentatyvus
Šiaip turbut nesu niekad dar nešiojus numegzto ir neskalbto, tiesiog mama taip išmokė kai megzt mokė..bet mokiausi tai ant tokiu siulu kurie skalbti pries mezgima numezgus ir isplovus dar patysdavo koki trecdali..ot ten konstantas isvedinedavom ciapajevo
Skalbiu, mezginius be išimčių. Net nežinau kodėl
Mano darbas. Nugaros dekoras
http://www.robertkal...n/skeleton-body