Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Olaiva, tai ko dar tu ten vis ieškai? Pasidalink, man gal nusišperint reikės :D Nes kol kas tai simptomai kaip tau, o skydliaukė irgi gerai.

Ai, gi man geležis..

Graži diena :wub:  Kelias irgi gražus kaime, nes blizga tviska :D Ir slidus tuo pačiu.. Mačiau Savanoriuos nesėkmių..

zvambtelsiu šiandien,nes žinok daug rašyt...

Atsakyti

Kerpena, rami būk be telefono  :rolleyes:

Puiku, būsiu rami. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2018 - 09:20

Olaiva, tai pulsas nepastovus dabar tave kankina?

Atsakyti

Labryt, man tai absurdas ir už kūno kultūrą pažymius rašyt, ir už dailę (kas ne specializuotoj mokykloj mokosi). Nes viskas gali būti tiek subjektyvu. Šiuose dalykuose nebent už pastangas. Bet geriau jau vaikus sudominti ir tada be streso dauguma galėtų tuo mėgautis. Mano dičkiui 10-oje klasėje iš dailės išėjo 3. Anksčiau irgi ne ką geriau buvo, bet geriau. O jis be galo kruopštus, ką jau darydavo, tai itin įsigilindavo, kelis kartus pusę nakties piešdavo. bet mokytoja ten pagerinta buvo, visiška psichė.

Kūno kultūra man sekėsi, gal kad mokytojas fainas buvo, toks beveik draugelis, tai visai mėgau, ir dėl pažymių bėdų nebuvo. Tik kamuoliuko niekaip nenumesdavau, bet šiaip visose varžybose - ir DSV, ir bėgimo, ir slidinėjimo,  šuolių į aukštį, ir krepšinio, ir rankinio dalyvaudavau. 

Aš tik stebiuosi, kad vieną pamoką pamoko kokios technikos, o paskui jau greit atsiskaityti reikia. Tai kur tiem vaikams treniruoti, įgyti įgūdžius? Namie? Ai, čia mūsų švietimo sistemos viena iš grimasų. O jų daug.  

Gal ir faina būtų turėti pirmūnų šeimoje (mažoji kol kas tokia), bet kai prisimenu, kokioj aš įtampoj gyvenau, kad tik būčiau pirmūnė, tai... savo vaikus tik raminu (tuos, kurie stengiasi), jeigu koks ne pats geriausias pažymys būna. Aišku, yra vienas, kuriam viskas dzin, tai stengiuosi kažkaip neimti dūšion, nesigauna, aišku, bet nieko negaliu pakeisti...

Atsakyti

Man vaikystėje trimestrus  visada gadindavo kūno kultūra ir  rusų kalba.

Man niekas negadino :D auklėtojai nervus gadino mano kūno kultūros ir muzikos trimestrai :lol: kiek pamenu vienu metu net buvo principo reikalas turėt muzikos trajaką :brunette:  nes nu visi labai efektingai nervuodavosi dėl to :hihihi: 

Atsakyti

a jo dėl to pirmūniško streso tai atsimenu ir aš tokį

ir sesuo žiūriu savo vaikus spaudžia, mažoji tarkim anglų ten kažką ne taip parašė, pora klaidų padarė, jau mama sako o kodėl, klaidų turėjo nebūt visai...jeckau nu jei mano vaikas tik pora klaidų padarytų kokioj lietuvių (anglų jam vienintelis dalykas kuris sekasi exelent :D ) tai aš džiaugčiausi

bet aš saviškį vis dar labai bijau spaust ir nervint

galvą skauda nuo pat ryto

spaudimas pakilęs ko nėra buvę gyvenime (130/80)..nebežinau ką kaltint ar orą ar vakarykštę silkę?

kaip numušt spaudimą be vaistų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 gruodžio 2018 - 09:34

Kai mokaisi dėl pažymio, tai fizinio 9 tikrai gali sunervint.

Mano vaikui taip su muzika buvo, na tik ne 9, o dar mažiau, dabar nepamenu, gal 7, bet mes tik pažvengėm, nes linksma tokie dalykai, Jie nėr svarbūs, tokiose klasėse nieko tie vidurkiai nekeičia, nebent vaizdą dienyne kai kam.

Vis pamenu Saulėlydžio dukros printscreaną su vienais dešimtukais :blink: Iki šiol prieš akis stovi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 06 gruodžio 2018 - 09:39

Labas rytas :4u:

Praleidau visus podiumus vakar :oh:ir vis tas darbas  :oh: 

Katuko bepirstes :wub:

Liniuka atspejau is saldainiu :rolleyes: nes pernai ir as toki sokoleda buvau gavus :wub:  o paskui ir is mezginio, nes pati sau gi mezge tokiu pereinamu spalvu :D Zuviukui labai tinka :wub:

Siaip tikrai stebina swapo didejimas :D

Per tas emocijas as net pamirsau, kad ir as tureciau gaut dovanele :D jei koks grincas pactynykas nepriglaus :D

Atsakyti

Labas rytas

šiandien lakstymų diena, bet vis per langiuką pas jus įlysiu 

Kerpena, rami būk be telefono  :rolleyes:

Šarangė gali būti kad ir swapo sulauks, neprižadu

Gadgetuko dovana pas kurjerį,

o dar kitos dovanėlės, kur turiu numeriuką keliai neaiškūs, tai nekarksėsiu dar

Tai vaikščioti su tlf dabaaa?

Atsakyti

Tai vaikščioti su tlf dabaaa?

Ir islukstenti iki 16 valandos :D nes nugi ir as noriu sudalyvauti tiesiogineje transliacijoje :lietuva:

Atsakyti

14:30 man baaaardzo svarbus susitikimas.

Atsakyti

14:30 man baaaardzo svarbus susitikimas.

Nu jau ceprasom.. Swapas yr bardzo svarbiau :D

Atsakyti