Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Megztukas visu ūgiu :D

Pradžioj mezgiau nes reikėjo kažkur sumegzt siūlą :D ir reikėjo dovanos. Kai numezgiau priekį su nugara, pasirodė, kad man visai  visai mažas ir net neįlysiu. Pasirodo įlindau  :rolleyes: bet vis tiek jis liks kitai šeimininkei :rolleyes:

Spalvos gan sumeluotos. Graži tamsiai mėlyna su pereinančių spalvų tamsiai violetine ir t.t.

Priedas  003.JPG   297,17KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  001.JPG   172,35KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20170215_141348.jpg   114,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 15 vasario 2017 - 14:32

ristina, grazu :wub:  kaip taip banguotai sudryzavai ???

Atsakyti

nu grožių grožys :wub:

Atsakyti

Kokios spalvos :wub: 

Merginos, neparašėt, ar tinka rytoj 11 val? Ar spėsit kurios iš toliau?

Atsakyti

Čia toks raštas :) vienu praleidžia, kitur išmezga.

Aš spėju. Startuosiu apie 7val. :blink: :D seubas. Bet mirtinai noriu ištrūkt iš namų :B

Atsakyti

Aš irgi spėsiu, manau,  o šiaip gi galima ir vėliau prisijungt, ant gatavo  :D  

Atsakyti

Aš dar noriu paklaust, kaip ten su tuo faršu - 1 kg,. ar 0,5 kg.

Ingriduška?

Galvoju po darbo užeit į parduotuvę.

Atsakyti

Sveikos,

Prabuvau pusdienį konferencijoj. Išleidau merginą į koncertą ir bandau dar atidirbt...

Ingriduška sakė, kad 1 kg būtinas.

Atsakyti

Liniuka pamatysi rytoj, primink kelią į AZ  :hmm: 

Aš spėsiu  :D 

Atsakyti

Kokios spalvos :wub:

Merginos, neparašėt, ar tinka rytoj 11 val? Ar spėsit kurios iš toliau?

Aš tai nespėsiu ant bulvių skutimo, bet ant klijavimo ar bent maišymo puode tai planuoju :) išvažiuosiu geriausiu atvejų 10:30, o gal net 11val. Priklausys, kaip greitai vyrui pasiseks grįžt. Liniuka, ir až rašau tau dėl koordinačių ir kontaktų  :ax:​ 

Atsakyti

Labas

Kerpena 1 kg

Atsakyti

Žiūrėjau žiūrėjau į Šarangės įdėta kepurės ir kaklašildžio nuotrauka ir nesupratau ar savo darba rodo ar internetinę foto  :hmm: .     Ristinos dryžiukas labai norėtinas.          Dėkui už mano darbiuko pastebėjima.   Nemoku su telefonu rašyt, nosinės ne visos yra, į kita eilutę nemoku pereit, nu tundru tundra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 15 vasario 2017 - 15:45