Man teko garbė Žuviuko juvelyrinį kurinį stebėt gyvai vykstant į pirtį - mezgė transportuojama Grožyyyys begalinis. Įmantrybės.
ai , davai nepradedam aiškintis kąąąą
tiesiog, reikia kažkokiu būdu nusitrenkt iki paštomato, ar nukelt transliaciją rytdienai
Va kaip taikliai! Daugiau ir nesiplėsiu, nors ilgą litaniją norėjau rašyti.
O iš šono atrodo, kad žmogus pasiprašo į futbolo komandą iš anksto žinodamas, kad kamuolio nespirs. Tik ramiai pastovės aikštėj ... O dar paskui kas nors komandos draugams paaiškins, kad jis taip daro, nes jam batai spaudžia.
Gadget, tu čia kažkur kvieti šeštadienį aš tai karmazinų pilkapynais turėčiau karstytis. nu čia toks originalus vyro darbinis kalėdinis vakarėlis vadinasi
gadget, kodėl aš nieko neatsimenu apie jokius muziejus? Senatvė gal?
ka as cia vel praleidau? O idomiausia, kad kaip visada daugiausia apie mane papasakoti nori ir gali zmones su kuriais as isviso nebenrauju
Gadget veda vaikus i uzsiemima ir iesko kompanijos meginukam glostyt, nu vienai isglostyt 19vnt nejuokas )))
Ligvita, tai kad pasakojo gadget, kuri su tavim, kaip supratau, bendrauja ir žino
Niekas nežinantis nieko nepasakojo.
Ligvita, tai kad pasakojo gadget, kuri su tavim, kaip supratau, bendrauja ir žino
Niekas nežinantis nieko nepasakojo.
Gadget tekssto as nespejau pamatyt, o matau kad labiausiai apie mane nori kalbet kitas zmogus su kuriuo nepamenu net ar buvau susitikus
ai kaip sakoma, kiekvienam savos pramogos....
zveriskai noriu miego, bet reikia dar palaukt
nu rimtai ką? negadinkit nuotaikos.
bet žinokit, nesigauna man išbėgt, vakarop apie kokią 19-20 val bus podiumas.
O ko dar šiandien laukiam pasirodant? Tiek daug visko nutiko - ir darbe, ir čia, kad nebeprisimenu? Įdomiausia, kad darbe šiandien pakankamai daug nuveikiau, daugiau gal net nei įprastai, nors stebėjau ir podiumą aktyviai.
Paieškojau - Žuviukas lyg turėtų rodytis. Tai kaip ir podiumas dar turi būt paruoštas, šviesų negesinam.
Gadget, tu čia kažkur kvieti šeštadienį
aš tai karmazinų pilkapynais turėčiau karstytis. nu čia toks originalus vyro darbinis kalėdinis vakarėlis vadinasi
Aš ir 19 mėginukų.
gadget, kodėl aš nieko neatsimenu apie jokius muziejus? Senatvė gal?
Svarstė mano, prieš pirtį. Vienas variantas buvo megzt vieno privataus muziejaus salėje, kuri prieš tai buvo vienuolyno virtuvė.
Nerašau TIKSLIAI, o tai dar Skaitytojos nučiupys mėginimus, ot oot.