Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

Waida sveikatos tau   :4u:

Lietučio suknelė labai gražiai gula, jei galėčiau vogčiau su visa figūra  :unsure:

Dontstop tempai nerealūs  :blink:

Šarangės ripsinis traukia ir mano akį

Olaivos pyyyyynės  :super:

Rytoj ir aš pas save suorganizavau artimos giminės cepelinų balių  :sokiai: , neatsiliksiu nuo jūsų  :flirt2:

pažiūrėjus jūsų mezginius, jaučiuosi visiška flegma. Kūdikišką megztinį mezgu ilgiau nei jūs megztinius ir sukneles sau  :oh:  Na ką, rodausi nors ir mažiuką darbelį iš Niumos alpakos. Mezgiau iš viengubo siūlo

Priedas  16763449_1586516594699290_838914668_o.jpg   169,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ačiū už komplimentus  :4u: 

Važiuojam pajūrio link penketui dienelių. Įsimečiau 2 mezginius  :)  O gal mažai paėmiau?  :D 

Pinta, fainuolis megztukas. Bus šilta mažuliukui  :) 

Mytininkėms smagaus myto rytoj  :4u:  :essen:  :sokiai:​ 

Atsakyti

Pinta, grazus dryziukas :)

lietucio suknele maciau su dailia figura . Grazu :)
dontstop berniuka papuosusi :)

Atsakyti

Pintos megztukelis tooks mielas mielas, graziu spalvu O dar siula zinant... Dontstop tempai tai tikrai jau pavydetini, nors as irgi saviskiais labai nesiskundziu, ale man mezgasi greitai tik sau ir tik storais siulais Prisimatavau savo vakar isardyta daigta, atrodo itaikiau dydin kazkur tarp m ir l Pameginau pafotografuot mezgi ale spalva viisiskai nepersiduoda, pilka gaunasi Siandien biski reikalu, namus apsijaukem tai susitvarkyt reikia, aisku didziausia betvarke tai vaikio zaislu, bet priverst ji susitvarkyt dar sudetingiau nei paciai viska iskuopt Tada duonos kepimas, barsciu virimas ir reikia i kirpykla nuvest vyrioka nes liuts jau o ne vaikas

O jau ingrigos kepka su buumbulu kokia

Cia is ko megzta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 vasario 2017 - 12:31

Kiepka pirkta Taline  :ax: 

Atsakyti

Nu va nesugalvojau į komplektą kiepkos numegzt :B 

Pinta, labai grażus megztukas :wub:  

Waida, gaila, kad susirgai... Sveik :4u:​ 

Atsakyti

Bet kaklašildis su riešinėm labai nešiojamas  :wub: 

Atsakyti

Labas, pagaliau galiu įkvėpti :)

Donstop, nu šakės, žudai, gražus pyniuotis sūnui :wub:

Pintos mažas grožis :wub: Irgi į dryžiukų temą :)

QQčiuk, o tai kada maivysies su dryžiuku? Negalvok, kad kampuku užkiši mus :P

Atsakyti

Nuoširdi, o kada tavo dryžių pamatysim  :mirksiukas: 

Atsakyti

Bet kaklašildis su riešinėm labai nešiojamas  :wub: 

Ar siūlas labai nesivelia? Toks neitin patikimas atrodo... Bet švelnumo tokio ir aš norėčiau.

Atsakyti

Nuoširdi, o kada tavo dryžių pamatysim  :mirksiukas:

Laukiu sagų, jau rodo, kad pašte yra, po darbo lėksiu :)

Atsakyti

Laba

turbūt dar ir nebuvau čia šiandien.

kažkokia apkvaitus jaučiuos, vėl tas mano vestibuliarinis aparatas išsiderino.... palenkiu galvą žemyn ir kažkaip grindys priartėja pavojingai....

cepelinininkės, o kokio nors gėrimo (svaigaus ar nelabai) kas nors planuoja?

darysiu šiandien vieną veganų populiarųjį užkandį.... bet pirmą kartą. tai jei fiasko įvyktų, teks pasitenkint taburetėmis :D

Pintos dryžiukas labai mielas...

Atsakyti