Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Parbegau is meeto :) 

O čia jau mane išrišo.

drebejau bijojau... nes kaip ir sakiau šiemet tiesiog dėžutė be lagamino.

modelis ir technika daigto išsikristalizavo gan greit- po tiesaus klausimo ir tiesaus atsakymo :) nes kažkaip reikėjo man išklausti iš mūsu tylenes :)

su siulais gavos viskas ne taip sklandziai. To ka isivaizdavau neradau. Tada pirkau is to kas buvo... spalvynas kaip ir atitinka mano mergaites norus, bet... sodrumas galetu buti ir gilesnis- labiau atseistu daigto piešini :)

mezgasi jis ilgai ir kantriai, su tokiom mazim uodegelem- apendicitu pavadinima gavusiom :) ne veltui aprasymas dako kad reikia smau virbalu- kai pradejau gaminti supeatau KODEL :)

parinktas kontrastinis siulas numezgua daigta  ner gal pats geriausias... tikejausi kad graziau suskambes jie kartu... bet gavos jau kaip gavos. Tikiuosi savininke patenkinta :) ir nešios :) ir nešals :) gražaus svenciu laukimo tau!!!!  Jei bus proga bent asmeniskai pasirodyk kaip ant taves atrodo :) aciu;)

Atsakyti

Oi Žuviuk  :wub:  mane tikrai jau panikos priepolis ištiko  :oh: 

Atsakyti

 Pasirodo vel pražioplinau transliacija, nu "užimtas" zmogus, negali ant saves pykt :D Iš technikos bučiau irgi spejus Žuviuką arba Katuka :)  Tikras abra kadabra :blink: 

Vyksta gumos tampymas.... Šarange - tavo tikra tetulytė prineša tau gėrybių? O Abelo gal kur netoli dirba, kad aplanko? 

Ne mano, aš giminių kaune neturiu, vyro gimine čia šefuoja mane, vyro sesę su Olaiva pavadinom mano gyvenimo vadybininke, nu negali pykt, visi dbr turi kuo rupintis  :B Laimei turiu nuosavų draugų Kaune ir sektančių  :wub: Abelo gi dirba klinikose, vietine :) Daug apšviete mane, auksas mūsų  :wub: Va, kaip tik šiandien staipsnis apie klinikų valdas ir tunelius. KOSTMOSAS.

https://www.15min.lt...ne-56-1069844#_

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 gruodžio 2018 - 14:12

Žuviukas antrus metus iš eilės pribloškia su kosminiais mezginiais. Kai žiūri ir net neįsivaizduoji, nuo kurio galo pradėt :mastau:​ 

Atsakyti

Žuviuk - labai dailu, kruopštu, man patika ir tas ne itin didelis kontrastas, kaip tik subtiliau .J au ir tu savo braižą atpažįstamą turi - kitąmet reikės geriau pėdas mėtyt - neužteks be lagamino išsiųst :D. Beje, mano ta vienintelė nuojauta, kas mane gavus buvo... Žuviukas :D. Tai va, dabar be idėjos esu. (Žuviuk, aš labai džiaugiuosi, kad tu neužduodi man jokių klausimų :D; atsakysiu ir į neužduotą - maišelis po pirties nejudintas kamputy guli...)

Atsakyti

Na va, teko neilgam išlėkti, o čia jau dvi dovanos išlukštentos ir Fėjos iššifruotos  :D Aš abiejų  dovanėlių autores pirmu spėjimu atspėjau  :rolleyes: Labai fainos dovanos  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Aš tai tikiuosi, kad katukas ilgai nelauks ir rodysis, nes paskui,  šiek tiek po darbo, tai atsijungsiu nuo visų ryšių kelioms valandoms.

Atsakyti

Žuveliuk, ak, žuveliuk, esi žmogus, kuris daug duoda. Galvojimu, dėmesiu, šiluma, ir tom giliom akim, kurios sako TU VISKĄ GALI (arba bus kaip ežiukui).

 

Ligvita, neskaityk, tuoj aš tave perversiškai girsiu. Smulkų šriftą trinsiu.

 

Man atrodo, Žuviukužsivertusiai Ligvitai buvai geriausia įmanoma fėja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 05 gruodžio 2018 - 14:55

Nu vajeij :blink: praziopsojau abi transcliacijas :oh:

Olaivos pagalvele :wub:  zinokit atspejau :D Labai dailute, tiktu ir man tokia (ne viena ) ant sopkutes :wub:

O del Zuviuko tai nusivyliau.. juk ji mano feja turejo buti :D nu arba Gadget  :rolleyes: O jei rimtai - tai nugriuvimiskai grazus daigtas  :wub: 

Laisvadienis pasibaige neprasidejes.. iskviete i darba..ir kazi ar bus laiko stebet per maza langiuka :B vel grisiu po visko perskaityt.. taip neidomu :oh:

Atsakyti

Atsimenat, likom nemezgusios viename muziejuje?

Tai va, šeštadienį  apie 12 val. renkamės, kultūringai bendrausim, vaikai edukuosis (yra prakartėlės pamoka). Kaunas is invited, adresas slaptas :) bet galima orientuotis ties Onos bažnyčia, tik tada teeen 11:30.

Atsakyti

 

Ligvita, neskaityk, tuoj aš tave perversiškai girsiu. Smulkų šriftą trinsiu.

O iš šono atrodo, kad žmogus pasiprašo į futbolo komandą iš anksto žinodamas, kad kamuolio nespirs. Tik ramiai pastovės aikštėj ... O dar paskui kas nors komandos draugams paaiškins, kad jis taip daro, nes jam batai spaudžia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 05 gruodžio 2018 - 14:54

Zuviuka atspėjau iš karto ☺

Gadget dėl smulkaus teksto nesiplėsiu, bet tiesiog.................lazda turi du galus. Tiesiog.

Atsakyti