Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

va,man reik twidinukui kazkur toki miska rasti <3

man atrodo, kad dabar visi miškai panašūs, ne taip sunku rast. :)

Dontstop, nerealiai greitai ir gražiai, dar kai išsiplaus iš vis dailus bus, dabar kiek matos, kad neplautas

Atsakyti

Donstop, koks fainas :) super vaikino skonis nuo mazu dienu.

Atsakyti

Dontstop gražiai vaikiną papuošiai  :super: 

Koks šiandien oras buvo  :wub: 

Atsakyti

Priedas  IMG_1071.JPG   216,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas... Koks rūkas, o vakar taip pavasariškai saulėta buvo.

Gal ir dalinotės apie susitraukusius vilnonius megztinius

http://www.zmones.lt...etoda-53-747112

Donstop tempai :4u: 

Ingriga :4u: 

Aš mezgu sagstomą sau pavasariui. Iš gražios spalvos merino. Bet taip lėtai juda. Gerai toms kūdenoms :P 

Atsakyti

Labas rytas,

Iš siūltaškio niekam nieko nereik pažiūrėt?  :angel_not:  Šiandien planuoju apsilankyt. Čia cepelininkėms klausimas :D

Kaip pristojo Džiugas, kad numegzčiau jam raudoną megztinį, ką tik numezgiau, bet ne raudoną, tai dabar kasdien klausia, ar numegsiu raudoną.  :D 

Atsakyti

Šiandien tikrai oras pavasariu kvepia, toks kažkoks kitoks jau, o ir paukščiukai jau čiulba :)

409_DSC09303__STRICKEN__COWL_Houzuki__Ma

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Surašiau Šarangei litaniją, ko siūltašky pažiūrėt, o paski pagalvojau, kad po savaitės pati būsiu netoliese :)

Dontstop, gražus megztukas. Taip megzdama turėtum kaip darbe jaustis, varai beveik pilnu etatu :D​ 

Atsakyti

Kaip pristojo Džiugas, kad numegzčiau jam raudoną megztinį, ką tik numezgiau, bet ne raudoną, tai dabar kasdien klausia, ar numegsiu raudoną.  :D

Numegzk, negailėk :D

Tau gerai, mano vaiks užsimanė ryškiai geltono/žalio megztuko :blink: :huh2:

Atsakyti

Labas rytas

Šiandien saulės nesimato. Aš jau spėjau ir pamegzt ir paardyt  :oh: 

Atsakyti

sveikos,

Na ką, zakon podlasti man kaip visad suveikia tinkamu laiku :( plaukia cepelinai toli toli... gerklė baisi, temperatūra ir kosulys žiaurus :( jau gavau antibų kursą :( 

Dontstop, gražiai puoši vaikinuką :) Bet jau tempai... aš ir namie sėdžiu, bet tai vėžliškai judu.. Abu vaikai irgi ir pažaidžia, ir mažė viena pažaidžia, bet vistiek lėta aš :( 

Atsakyti

Labas rytas, 

Waida, laikykis ir sveik greičiau :4u:  

Dontstop tempai ir mane stebina :D bet džiaugiuosi energija ir entuziazmu :super:  Megztukas dailus :4u: 

Mūsuose saulė vis bando lįst pro debesį, jau tikrai pavasarėja :wub:​ 

Atsakyti