Gal ne laisvume esmė, ripsas sutraukia, pynė irgi, taigi aukščio klausimu, manau puikiai sutaps, o kaip gi visos adijaliukus mezgė, juk ten kasos o tarpuose ripsas
Mano supratimu, ripsas yra purus ir laisvesnis nei pynė. O čia dar pynė ties kraštu. Klausimas kilo, ar pynė "neprilaikys" krašto Nu bet ne namą pastatyt čia
O kas gi trukdo ir pynę laisviau megzt, nebūtinai turi stovėt kampe, nu aš kaip laisvamezgė, tai man tokie klausimai išvis neiškyla
Ne Lietučio drugelis, bet kažkokį radau
Pridėta:
Gal ne laisvume esmė, ripsas sutraukia, pynė irgi, taigi aukščio klausimu, manau puikiai sutaps, o kaip gi visos adijaliukus mezgė, juk ten kasos o tarpuose ripsas
Nežinau, kaip ten adjaliukuose, bet šiaip kiek esu mezgus pynių, tai paprastai tarpuose būna gerųjų ar išvirkščiųjų akių intarpai ir pynė tikrai nesutraukia į mezginio ilgį, tik į plotį. O kai mezgi kartu su mezginiu ripsinę užsegimo juostelę, tai reikia retkarčiais juostelę dalinėmis eilėmis išmegzti, nes šiaip labai sutraukta gaunasi.
Nu gal kai labai iš daug akių pynėm tai, patraukia ir į ilgį, nežinau, tokių nesu mezgus...
labas
kažkotais pas mane pilnatis tokia pagerinta... darbe...stresiuko turėjau
o dar Ingriduska sugebėjo man tiek adrenalino įvaryt paskambina ir tokiu rimtu balsu; jums iš STT...
Niuma, taigi šiaip krūtinė gerokai didesnė už nugarą
Pas mane irgi panaši pilnatis. Vakar visi trys bernai bliovė. Vyrui skambinu vakare- arba atsiųsk psichologą, arba ir aš bliausiu su visais kartu. Bet užteko sidro
Įsivaizduok- skamina nepažįstamas Nr, (nes aš dabar neturiu jokių kontaktų- mano telefonas persikrovė ir ištrynė viską Pradedu naują gyvenimą ir rankioju po vieną numeriuką) ir klausia manęs apie kurą.... Nu galvoju, viršūnė, net vaiko negaliu ramiai augint be to kuro
Nu man kažkas kabarkštelėjo, pagatava dar kažką megzt ripsu, nu taip gražu ripsas, iki silpnumo
Labuka
Aš išskalbiau savo dryžiuko mėginuką ir svarstau, ar tik ne plonesniais virbalais megzt, nes koks tai apykiauris gaunas.... Turėsiu laiko pagalvot, nes gavau skubų užsakymą "žiūžavai limenei" tai dryžiukas atidėtas, liemenė pradėta
Apie pynes ir ripsą žinau tik, kad gražu daugiau patirties neturiu.
va,man reik twidinukui kazkur toki miska rasti <3
Rodau naują megztuką. Numezgiau per 4 dienas Skubėjau, nes ryt tikiuosi pajudėsim pajūrio link ir juo vilkės vaikas. Net neploviau, nespės išdžiūt
Modelis iš žurnalo Kids, dydis 134-140, virbalai 5 ir 5,5, siūlai norfinė pusvilnė, suėjo 300 g. Modelį, siūlus ir spalvą rinko pats vaikas
Vidurinis raštas toks neypatingas, daug kartų megztas, o šoninės pynės įdomios
Labas
Dontstop tu mane stebini
Uzsakovas matosi patenkintas