Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Šarange o ką išsigandai kad per daug primegsiu?

Tai ne, galvoji? Prigrasinai mums, kad apsimegsi visa, o mes sustorėsim.... Kaip nebijosi :D

O aš tai labai seniai iš storų mezgiau, rankos net ir treniruotos nelaiko svorio mano karakulio  :oh: 

Kaip galvojat, kiek guzikų dėt karakuliui? ir ar daryt kišenes ant viršaus ar ne?  :hmm: 

Atsakyti

O kokio anas ilgio bus?kišenės gerai

Atsakyti

Šiandien nuo pat ryto, buvau stipriai savo bernų "įtempta" į darbus :D Vienam širdučių rožinių prikarpyt :B o kito, pasirodo sugebėjau meilės laišką išmest :blink: teko naują atviruką skubiai gamint, kad marčia neliktų be pasveikinimo :huh2:

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Ristina,o pas jus ne atostogos šią savaitę? Pas mus tai liūdesys, nes gi atostogos per širdelių dieną :D 

Oi laukiam laukiam cepelinų baliaus :D​ 

Atsakyti

Atostogos nuo rytojaus ir dar visa kita savaitė :)

Rytoj, įtariu vėliavėles karpysiu :D

Atsakyti

Labas rytas,

qqte, dėl pavėžėjimo, tai ir aš galėčiau tave prigriebt  :mirksiukas:

Šios atostogos labai kvailai išėjo mūsiškiams. Du šią sav. neatostogauja, vienas sėdi, neturi ką veikt, kita atostogaus kt. savaitę, kai visos kaimynės jau eis į mokyklą, reiks turbūt irgi būt vienai. Tas šią sav. atostogaujantis labai maloniai pasisiūlė sesę prižiūrėt, jei pateisinimą mokyklai parašysiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 vasario 2017 - 11:03

O kokio anas ilgio bus?kišenės gerai

Žemiau užpakalio, bet neilgas.

O tai vaikų atostogos tam pačiam mieste ir visiems skirtingai?  :hmm:

Mums tai šią savaitę atostogai.

Atsakyti

Qqte,nu labai gražus megztukas :wub: O jei dar paįsivaizdavus kitų spalvų :wub: 

Šarange, daryk įleistines kišenes šonuose iš plonesnio siūlo. Ant viršaus uždėtos gali suchalatint vaizdą.

Jo su tom atostogom tai absurdai kai kiekviena mokykla daro skirtingai. Pas mus šiemet išvis briedas - po savaitę atostogų turi vasarį, kovą, balandį. Toks vaizdas, kad daugiau atostogauja negu mokosi :)

Atsakyti

maniškiams kitą savaitę atostogos,šią dar mokosi.o muzikalkėj šią.tai toks bardakėlis...

Atsakyti

Prisikirtau skanulių burokėlių  :wub: 

Užstačiau skalbenkę su citrinos rūgštim, kolkas jokių pašalinių garsų  :hmm:  Gal reikės vėl sušlapint ir prasukt megztuką  :hmm: 

Atsakyti

Olaiva, tai gaunasi kad be atostogų 

Atsakyti

Kaip  jums atrodo? Pynė čia prisiūta ar megzta kartu :hm:Priedas  16729148_725467030954121_527187402057159267_n.jpg   199,23KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti