Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, puikiai atrodo :wub:

Atsakyti

Rrrr, baigesi siulai, tenka sukt, galvojau uzbaigsiu kuna siandien

Atsakyti

Olaiva, žiūrėk ką radau http://www.liveinter.../post393046198/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 sausio 2017 - 14:17
Sveikos,
vakar sušalau iki kaulų čiulpų, atšilt pavyko 2 nakties...
nemėgstu šalčio, užtat šiandiena ofiso rūbai ilsisi, apsivilkus kelnes, kojines, megztinius maikutes, striukę pūkinę, kepurę šalką ir gyvensiu.
Saulės net mačiau.
Skaitau Silva Rerum 4 dalį, sūnaus dovana man, kažkokia be polėkio, man mažai veiksmo ir veikėjų, ar kas skaitėt?

ar pagalvojau, kaip gerai kad turiu Waidav kojines, Saranges kepurę ir šaliką, Ristinos megztuką, na be sektos būtų prapuolenė be skylės :0

Atsakyti

Ingriduska, todėl jokiais būdais negali išeit iš sektos, bo nes liksi nuoga basa :D

o kur taip vakar sušalai? sakei, mašina pati pasišildo. nes maniškė tai gan lėtokai šyla, realiai jau pirštines nusiimt galėjau tik po kokio pusvalandžio važiavimo, o pirmas 10 minučių tai efektas buvo priešingas. nes automobilis tai garaže, ten koks -2 max, išvažiavau dar pakankamai šiltai, o paskui tai tik šaltėjo šaltėjo šaltėjo, ko lpo biškelį pradėjo šiltėt :D

silvos neskaičiau anei vienos dalies. o reikia ane :hmm:  nes ne prie sektos

Atsakyti

Skaitau Silva Rerum 4 dalį, sūnaus dovana man, kažkokia be polėkio, man mažai veiksmo ir veikėjų, ar kas skaitėt?

ar pagalvojau, kaip gerai kad turiu Waidav kojines, Saranges kepurę ir šaliką, Ristinos megztuką, na be sektos būtų prapuolenė be skylės :0

Neskaičiau nei vienos, nors visi taip kalba apie jas, bet jos apeina mane kažkaip... :D

Prajuokinai, šiandien man rašo vyro sesuo, sako susivilkau tavo megztus du megztinius, tavo megztą kepurę su šaliku, mamos megztas kojines ir pirštines ir varau kaip storas pingvinas :D :D

Atsakyti
Atsinešų kawos.

vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar apsičiupinėjau pametusi šiltas pirštines, reikėjo staigiai megzt. Pamezgus skaitau, kad RESTAR irgi su panašia problema susidūrė, tik jai kažkas visus siūlus sumezgė. Gerai, kad turėjau juodo siūlo su elastanu. Padailinau ahoj liniuka spalvos moheriu su alpaka (tradiciškai pirkau mxm, bet GUDRIAI paėmiau DU gabaliukus, kad .. irgi tradiciškai nepritrūkčiau). Tai jau turiu tokias pūkis meškutis tipo pirštuotas pirštines, šaltis nebebaisus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Sunkiausia dalis - ne numegzt, o suslėpioti galiukus. pirštų 10, pištų jungimų... daugiau nei 10.

PS kojines su išvirštainiškom eilutėm kur ne kur irgi išbandžiau, maišiau dundagą su kašmyru ir medvilne, gavos 47 numerio minkštutės kojinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 sausio 2017 - 15:13

sveikos :)

maniškiai pusę dienos tai zumbinasi, tai šoka just dance  :D reik kažkaip energiją nuimt, kai lauke šaltukas  :rolleyes: 

Olaiva, esu pirkus aprašą to mergaitiško megzuko :) galiu pasidalint  :wub:

Noriu irgi saviškei tokį numegzt, bet siūlo neišsirenku.

Ingridushka  :thumb_yello: 

Silvos rerum ir aš neskaičius... kažkada pradėjau, bet nepatiko.. 

Atsakyti
Katuk,
mūsų darbe nėra šildymo, esam cokolyje su varganais 2 elektriniais radiatoriais, po mumis parkingas nešildomas, saulė langų nepasiekia. Tai ir sušalau darbe.
Mašina pasišildo jei pajungiu, bet vakar toli pastatyt teko nuo ofioso, nebuvo vietos , tingėjau eiti ir nebuvo pajungta....o šiaip tai aš mirtinai sušalusi dažnai....

Šarangiuk, bet tavo kepurius yr neralus. Ir gražu ir stilinga ir šilta. Pingvinas aš šiandiena irgi ir dar su alia Ugais batais.
tokia visiška olialia PUPA gigantėsmile.gif))

Silvos 3 pirmos man buvo nerealios, bet ta 4 keistokia, nors ka as ten paskaičiau, kokius varganus 80 psl
Atsakyti

ryto planas buvo sulakstyt ten kur vakar nespejau, tai turejo uzimti max 2val.

Karik parslinkom namo po 5val klajoniu, daugiau nei puse laiko buvo lauke, nuo Mandarino iki Senuku pesti ejom, tinkamai apsivilkus oras superinis, kai eini sauleta gatves puse :)

Rezultatas dskaudanti nugara ir kojos, bet nesiau nelabai daug ir nelabai sunkiai, tai tikiuosi nugara tik is nuovargio skauda. Siek tiek siulu, ekskursija i kelias siulines, Mantui nauji batai, nuziureti batai man (cia jei nuolaida dar bus vis kai po geros savaites praturtesiu :D ) truputi maisto, daug cypavimo...

Mantas net kosmose pabuvo, sake dar eis :D

http://www.vcup.lt/n...au-ir-vilniuje/

Neskaičiau nei vienos, nors visi taip kalba apie jas, bet jos apeina mane kažkaip... :D

mane jos irgi apeina, bet vis dar noriu perskaityt pdf visas keturias turiu, reiks susiimt :)

Atsakyti
ingriduska, tu tokia

http://en.people.cn/...46279445454.jpg tik apsirengus ir su Uggs?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2017 01 06, 16:16)
ingriduska, tu tokia

http://en.people.cn/...46279445454.jpg tik apsirengus ir su Uggs?

Acha tik su megztukais dviem, kepure, šaliku ir pūkine striuke ir ugais
Atsakyti