Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu aš jau planuoju kaip visą savaitę 22 eisiu miegot kad susireguliuot, bet bijau nepavyks jei čia bus daug kvyy ir dovanų :D

Atsakyti

Gali tavo planai šuniui ant uodegos nueit. :hihihi:

Atsakyti

Kerpena, niuma miegotu, ale mazas antra naktis iskraustytas pas brolius i kambari miegot. Sugalvojo nakti nusiimt pampersa. 5 ryto teko visa patalyne keist, o paskui jau nebeuzmigau :) .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 03 gruodžio 2018 - 09:30

Laba, išvedžiau mažę į darželį po 2 savaičių peršalimo pertraukos ir jūsų atsiliepimų sugundyta lėksiu filmo “Širdys” žiūrėt. Jau neatsimenu kada buvau kino teatre, turbūt kai buvo Tado Blindos premjera  :B  Siaubas  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas, 

Aš dėl swapo šiemet nesijaudinau visai, nors pirmines idejos ir nepasiteisino, bet kazkaip swapinau su malonumu ir del to džiaugiuosiu, net trūksta man dabar kažko, nors pradejau kita, bet kažkaip ner kablio, nedžiugina vaizdas, tai dar nzn ką reiks megzt toliau.  Supakavau irgi paprastai kaip 3kapeikos.

Šiandien laukia doze, tai diena "užimta" bus, tikiuos, kad nepramiegosiu swapo pradžios :)

Limit topinę frazę pasake, jei nepatiks, man irgi galima bus gražint :D

Mano nykštukams dovana jau perduota, tik nžn kaip tiesiai ar kreivai jie keliaus :)

Atsakyti

Širdis ir aš mačiau praeitą savaitgali, norejau labai ir nenusivyliau, žinoma, Kazlas filmo vinis, bet ir šiaip toks neblogas, o dar režisierius rokiškenas ir filmuota Salose, Rokiškio rajone tai visai viskas kaip ir artima.

Paskutiniu metu tik lietuviškus filmus ir žiūrejau KT, "Kvepavimas i marmurą"  "Tarp pilkų debesų" ir "Širdys" Nei vienu nenusivyliau, gal ir lietuviai pradeda kažkiek išmokt padaryt filmus :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 03 gruodžio 2018 - 09:58

Tarp pilkų debesų darė ne lietuviai.

Labas

Kvykalų bus?

Ar tik laukiam, lauuuuuukiam???

Atsakyti

Bussss!!!!!

Atsakyti

Gadget, gal gavai jau?

Atsakyti

Labryt, o, Gadget ! Gavai žinutę, ar jau gavai dovaną????

Aš tai pasipiktinusi nevalytomis gatvėmis.... Kol vaikščiojau, visuomeniniu važinėjau, tai nekliuvo, bet šiandien ratai kasasi, visi lėtai juda. Nesuprantu, negi vėl žiemos niekas nelaukė? (Kaip ir aš - mažoji vis klausinėjo, kada bus žiema, o aš filosofiškai atsakydavau, kad kai kalendorius sako, kad žiema, tai nebūtinai ji ateina. Ir netikėjau, kad ateis. O ji -pasižiūrėjo į kalendorių - ir ... bar bar bar :)) Ar kad atšilimą pranešė, tai neapsimoka valyt? 

Vakar pribaigiau alio liemenės priekį, dabar vėl be mezginio, nes savaitės vidury prie mezgimo mašinos neprisėdu, o būtent jai bus patikėta numegzti nugarą :).

Šarange  :4u: .

Atsakyti

Gavau žinutę, kad naminiam pašte manęs laukia paukščiukas.

Atsakyti

Na tai jau viena dovana tikrai bus. :ax:

gadget, o tavo naminis paštas, tai čia kas - pašto skyrius? Tikiuosi nebaigs dirbt, kol tu iš darbo pareisi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 gruodžio 2018 - 10:25