Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va kas visas pakuotes išpirko :D 

Ieškojau šiandien. Nu ir nė pro kur to, ko man reik. O žmoniųųųųųų :oh: 

Tai vat neišsiunčiau. Bet viskas suruošta ir jokio originalumo....bet esu pakankamai rami. Net šį bei tą pafotkinau

mano fėja-Ingriga :rolleyes:  dar gal Rasytė

Atsakyti

Niuma, tau baigėsi ir ramu, o o man Kalėdos, naujakas ir iškart gimtadieniai, kai jau būnu be proto pavargus nuo dovanų, kepinių ir visko...

Tik šiemet stebuklingai visiems vaikams dovanas jau turiu, tas tai man nebūdinga. Beliko vaikų pussesėrimis pasirūpinti. Giminiečiams, su kuriais susitiksim, bus kas nors naminio valgomo.

Olaiva  - tu - ir nenufotografavai? Ar telefono nepripažįsti, jeigu fotikas reabilitacijoj? Bet aš irgi turbūt nenufotkinsiu...

Žuviuko šventinė atmosfera ♥. Aš tai garintuvą pagaliau naują įsijungiau ir man toks kalėdinis kvapas ♥. Merginos vis bando puošti namus, tik man tenka priminti, kad prieš tai reikia dulkes nusivalyti, aplinką susitvarkyti, o ir po rankdarbių darymo susitvarkyti.... Ketino kalėdų vainiką bandyti meistrauti, bet kad kankorėžius miške apsnigo :D, nelemta, reiškia, kol kas.

 

Katuk, aš kaip tik neblogų pakuočių mačiau vakar bevaikštinėdama. Bet jau dėžutę turėjau.  Aišku, tau žmoniško netinka - vis kokios išskirtinės reik :). Prisimenu tavo apvalią diiiiiiiidelę, mane tada stresas ištiko, kad aš ypatingų dėžučių nepaieškau, tiesą sakant, net nežinau, kur ieškoti. Man šiaip kažko minimalizmas labiausiai patinka ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 gruodžio 2018 - 16:21

Restar,telefoninės nuotraukos tik kaip faktas užfiksuotas ;) o šiaip be Nikono namuose blogai,tarsi kokio vieno nario trūktų.šį savaitgalį man jo du kartus prireikė,bet...nieko,pravalys ir vėl tarnaus :)

Atsakyti

mano fėja-Ingriga :rolleyes:  dar gal Rasytė

:hihihi:

Atsakyti

Restar kur graziu pakuociu matei :hmm:

Atsakyti

Neturiu jokios nuojautos dėl fėjos. Net nedrįsčiau spėt. Tik dėl savo dovanos širdis nerami. Gal bus paskutinis swapas.

Atsakyti

Aš praeita swapa galvojau, kad paskutinis, bet tai vėl susigundžiau. Dabar vėl sau žadu, kad paskutinis, nu per daug chaotiški mano rudenys :oh:

Atsakyti

Aha, aš irgi sau žadu, kad paskutinis, nes neramu labai.... Toj pačioj Vagoj, knygyne, mačiau, kas mano skoniui patiko, netgi Tigeryje.

Atsakyti

Aš tai pati darausi tokia nepaslanki, taip sunkiai ką darau, daugiau sėdžiu ir žiūriu arba imu knygą skaityt. Jaučiu, kad net akys nuo to skaitymo intensyvsus jau silpsta. Nebesusitvarkau pati su savimi.

Atsakyti

Raminkitės, nestresuokit, viską jūs mokat, viską jūs galit. Normalus stresiukas prieš finišą  :4u: 

O nuo dovanų tai aišku, kad aikčiosim. Dovanos kiekvienais metais vis tobulesnės  :wub: 

Atsakyti

Aš tai visai kažkodėl nestresuoju. Ir neskubu. :D bus gražiausia, kai išsiųsiu paskutinę dieną, nes darbo savaitė žada būti itin intensyvi. Su gydytojų lankymais intarpuose.. dėl kitų metų nesu tikra, bus matyt kitais. Jie gali būt užsieniniai, o ten sudėtinga ne tiek dėl gamybos/kūrybos, kiek dėl pačio siuntimo. 

Atsakyti

Katuk, bet tada laiko gaminimui turėsi apsčiai.

Atsakyti