Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Vakar paskutinė pilnaties diena, žinokit, visu svoriu smogė ir atsiėmė už visą sąlyginai ramiai praėjusią pilnaties savaitę  :oh:  Mano dulkių siurblio istorija tai tik smulkmenėlė, palyginus su darbinėm istorijom  :dry2: Ech, būna žmonių su kiaulės akimis ir giliom šaknim besidominčių  :lol: Pirmą kartą mačiau savo viršininkę išvestą iš pusiausvyros, o su ja dirbam nuo balandžio diena dienon ir vienam kabinete. Taigis, mūsų skyriaus merginos surėmėm pečius ir išeinam į frontą  :sleep: prieš kiaules  :lol:​ 

 

Lace, man tai labai gražios spalvos tavojo pirkio  :wub:

Atsakyti

Labas rytas,

Man Lace splavos irgi labai gražios :wub:

Tik pastaruoju metu norisi šviesių, o vakar vieną siūlų dėžę perkračiau, reik paprasto megztuko, tai beveik visos tamsios :unsure:  O ir dar radau, kad rogutinius kašmyriukus kandys pasigavo :unsure: Bus man laikyt, nieko nemegzt  :rolleyes: Tai vakar vieną spalvą persivyniojau, būtinai ką nors rakaliosiu, užteks stovėt.

Atsakyti

Labas rytas :)

Nite nu su tom mano spalvom tai aš labai įvairiaspalvė

nepripažįstu tik mėlynos gamos o ir tai ne dėl to kad man negražu, tiesiog netinka dauguma ir tiek :)

aišku yra kur man patinka ir netinka bet vistiek nešioju, su mėlynom man kažkaip šalta :D (nu kelnes ir batus tiesa nešioju mėlynus, ir rankinuką netgi)

šiuo metu man beje norisi visokių rusvų rudų atspalvių, nuo šokolado iki late

Atsakyti

Nuotaika prieš penktadieninį priešpietinį užsiėmimą  :smartass:  :laugh:

Priedas  iron fox.jpg   95,71KB   0 Parsiųsta kartų

 

Atsakyti

Labai netikėtai po drakiaus guolio inventorizacijos pradėt2014 metais inspira virto kepure,o prie jos nusibrūžinau dar kaklašildį.nu vis vienu myriop padėtu nebaigtuku mažiau.o spalviškai ta kepurė tai laaabai gera  :wub:  bet... fotoaparatas paduotas pravalymui,tai nieko neparodysiu :D

DSC_3341_medium2.JPG

Atsakyti

Ingliš keim bai end sed gud bai for tiudei  :lol:​ 

Atsakyti

Pirkau wooly atpirktitą Liniukai :wub:​ ir prisipirkau mėginukų. Deda po 1g, jei iš wishlist!!! Paskambino, sako, kas per intymūs santykiai su sistema, gi TURI TIK .nuo 100 g suveikt ;)

Atsakyti

Oi, koks gražus gestas ♥. Tai jau būtinai teks sriubintis ar cepelinintis su tavo mėginukais. Pagalvojau, kad kitąmet man šioks toks jubiliejus, galiu užsiprašyti sau dovanų :), nes iki šiol nebuvau radusi argumento, kodėl turėčiau dar nusipirkti siūlų, ypač tokių brangių :).

Atsakyti

Grįžusi į doros kelią!!!!

Vadinasi sporto klubas  :wub: Ačiū Limittttt :angel2:​ 

Atsakyti

Grįžusi į doros kelią!!!!

Vadinasi sporto klubas  :wub: Ačiū Limittttt :angel2:​ 

Aš baudžiuosi grįžt nuo rytojaus.

Atsakyti

Sveiko :)

kei kojyčiu nei rankyčiu. Savaitė ne iš lengvuju ... vainikuota ketvirtoku kameriniu koncertu.

Savaitgaliui turiu naminiu jaukiu planu :) į kutiuos įeina ir mezgimas ir siuvimas :) tik klausimas kiek mano kazylis leis :)

o kol kas pasibaigimui “Tarnaites istorijos” 2 sezonas pradetas.

siurbliu tema yra aktuali, nes MB bando įtikinti oad rankinio mažo belaidžio siurblio truksta sofai ir laiptams nusiurbti.... didįjį siurbliavimo darba atlieka robotukas- be jo jau neįsivaizduoju kaip reiktu susitvarkyti su musu trupiniuočio ir plaukuočio pasėtais ant žemės gėriais.

Atsakyti

Sveikos,

vis dar nesuprantu kur mano laikas dingsta, o ir kazkaip gyvenimas toks labai monotoniskas.... Nors paskutiniu metu imu galvot, kad nemoku laiko tvarkyt... Darbu lyg apmazejo, bet atsirado papildomu  noru.... 

Liko tik vienas darbas, tai kaip ir daugiau laiko turetu but, bet kai yra daugiau laiko, tai mezginiu daugiau ... Nors nieko naujo nemezgu vis tos pacios

O kol kas jau viska matet manau, bet

44240383740_9aa26dbcb6_b_medium2.jpg

nenufotografuojama spalva

44196849050_e75344c6c5_b_medium2.jpgDSC_0754_medium2.JPG

Sita skara megzdama vis apie jus galvojau, nes siulas is Niumos

IMG_20181104_120924_279_medium2.jpg

Atsakyti