Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kgb 

Kada slepiat siulgalius, pries ar po skalbimo?

As visad slepdavau pries, dabar prisiziurejau youtube sako reik slept isplovus nes o vdrug ardyt...nu ir svarstau

Žiūrėjom tą patį video  :D Dabar slepiu po  :) 

Atsakyti

Gaal kartais uzmatet bloomsbury rusiska aprasyma?

Nu tingiu galvot nors tu ka, nesuprantu puses angliskai

Atsakyti

dontstop,ale, gerai "išdresiruota" tavo mažoji,kad jai mamos virbalai neįdomūs :) maniškiai tai tik pamato, kad mano rankose siūlai, tai vienam kamuoliukas rūpi, vyniot reikia, kitai virbalais mojuot  :oh: va čia tai neproduktyvu :D o jei lego statyt, tai mama kartu turi kaladėles dėliot arba laikyt tai,ką jie pastato ir ten tupdyt gyventojus :D žodžiu, dalyvavimas aktyviai privalomas ir apie virbalus nė minties nėra  :oh: 

O kokius vlogus žiūrit? Pamėtėkit kokią nuorodą vieną kitą?  :ax:​ 

Atsakyti

Maniskis niekad prie virbalu nelisdavo, yra tik siulus istarses bet ir tai nebaisiai Bet jis budavo megejas..nu ur dabar liko...ant keliu uzsirioglint Su vaiku ant keliu jau kazkaip ekstremalu man megzt...

Nerandu kur youtube androidinej versijoj nuorodas rast

Pradejau nuo svetlanos kolomec, o paskui ten ir i kitu vlogus nuorodos, as tos svetlanos paskutinio megztuko noriu, paprastas toks, bet mano vieniem siulam labai i tema

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 vasario 2017 - 22:16

Skalbenkė itartinus garsus leidžia  :blink: 

Atsakyti

Gaal kartais uzmatet bloomsbury rusiska aprasyma?

http://www.liveinter.../post390099405/vaikiškas. Nu bet tau turėtų tikt :D

http://красивое-вязание.рф/bloomsbury-by-svetlana-volkova/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 13 vasario 2017 - 22:22

Jep - kelintą renkamės? Galiu pasiimti skustukų :).

Abelo - nusivesk mamą kur nors į teatrą, į  restoraną ar pan. Dovanok savo laiko. Gai dar kokią skarą numegzt teatrinę arba ne :). Mes anytai dovanojom 10 masažų į namus - susitarėm su pažįstama masažiste.  Savaitgalį Birštone ar Druskininkuose. Priklauso gi nuo jūsų santykių, tradicijų, ar yra tėtis ir pan.

Aš šeštadienį prisiraugiau burokėlių pagal Gražiną Gum - sekmadienį po pietų jau apsiputodama kapojau. Ryte su silke šiandien valgiau. Man skanumas dar padvigubėja, kai žinau, kad ir labai sveika. Korėjietiškiems burokėliams jau reiks burokų pirkti :).

Gal galima korėjietiškų burokų receptą? O gal ir morkų prie to pačio?  :D Bandžiau ne vueną, bet kotais nesigauna kaip parduotuviniai  :unsure: 

Atsakyti

Aciu Ristin, ale klaidu privelta..o del dydzio tai asM is suaugusiu mezgu nes meginukas mano pagal siuloma mazesnis

Atsakyti

Donstop, Ingriga korėjietiškų burokų receptą iš Beatos virtuvės buvo idėjus šiandien.

Qqute, man nerealiai gražus visa ko derinys :4u:​ .

Atsakyti

Vakar 3 kartus ziurejau i Olaivos paleista pyne ir galvojau ar isdrisciau. Turbut nea. Nors paprastas pynes esu taip taisius.

Is grozio srities. Buvau vakar pasidaryt veido odos tyrima. Nes pagal ji rekomenduoja kremus (cia jie prabangus, tai geriau sumokejau 10 euru ir bent jau tikslias rekomendacijas gavau ir isbandziau ant odos pries pirkdama). Labiausiai man buvo idomu- ar tos mano 3 hialurono injekcijos pakele veido odos lygi auksciau statistinio vidurkio. Tai isvada- dregmes pakanka, pigmentiniu demiu nera, BET rauksles (elastingumas) ir kapiliarai- vis dar blogai. Keista, nes mano paakiai pakankamai gerai atrodo (kas suniui uodega pakels, jei ne jis pats :D ). Tikejausi geresnio rezultato.  

Jums blizgiai i ploti pasileido, kiek pamenu, ane? O jei daryciau prieki truputi siauresni, nei nugara, idomu gerai butu? Nu mano ideja nera jis siauras. Laisvai krentantis turi gautis. Bet dabar galvoju, kad nesigautu zvaigzde su tom kimono rankovem, jei apacia dar palaisves...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 14 vasario 2017 - 07:10

Labas rytas,

Bet jis budavo megejas..nu ur dabar liko...ant keliu uzsirioglint Su vaiku ant keliu jau kazkaip ekstremalu man megzt...

Viskas priklauso nuo noro ir entuziamo. Aš su savo vyriausiuoju ant kelių sūdavau siuvimo mašina :blush-anim-cl: Irgi labai norėdavo ant kelių sėdėt, tai buvau gerai išdersiravus, kad jei tik pakelsi ranką link mašinos, iš karto žemėn, tai sėdėdavo ramiai. O vienas didžiausių  mano mezgiminių ekstrymų buvo balto kostiumėlio krikštynoms mezgimas vaikštant su 2 mėn. kūdikiu nešioklėje.

Dabar parašiau ir pagalvojau, kad jaunystėj ir aš gal energijos turėjau :)

Atsakyti

Labas rytas,

Gal turit ideju ka galeciau nunarpliot is tokiu siulu. Turiu dar toki pat kieki tik sviesesniu.

attachicon.gif2017-02-13 16.15.32.jpg

Aš megzčiau kažką laisvo, lygiai arba ripsu, kažką panašaus, kaip tavo tas su kaspinu, arba susegamą/sumetamą vasarai :)

machine-knitting-sweater-26-11-16-3_medi

Kerpena, prajuokinai su paskutiniu sakiniu :D

Taip kaip Olaiva, aš irgi taisiau pynę savo tam Pūginiam, aišku, gal mažiau eilių ir mažesnė pynė, bet išbandytas reikalas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 14 vasario 2017 - 07:53