Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažkada man buvo, kad ieškau šaldytuve sviesto, tikrai žinau, kad dar buvo, bet niekur nerandu. Klausiu vaikų, ar nežinot kur sviestas. Vyriausias sūnus, kuris tada dar moksleivis buvo, sako - išmečiau. :blink: Sako, galiojimas pasibaigęs.  O aš pati, tai kažkaip nelabai ir gilinausi į tuos sviesto galiojimus, žiūriu, pauostau, jei nesupelijęs, kvapo kokio nesijaučia, tai kas ten tam sviestui gali atsitikt, ne koks karšto rūkymo gaminys. :)

Atsakyti

Labas visoms, ir išsipėrusioms, ir ne!  :4u:  Gaila, kad neišdegė pasimatyti laukuose, betgi teko atidavinėti duoklę vyro giminei ir važiuoti švęsti vyro tetos 85-mečio - graži proga. Taigi, pavarvinau seilę į nuotraukas ir va tiek... 

Labai myliu savo darbą, bet šiandien kažkaip per atstumą norėtųsi mylėt  :P Gi kurjeris ryte atvežė užsakytas knygas, guli šalia, nuotraukom vilioja, tai kokie čia gali būti susidomėjimai visokiais Excel'iais ir Stekais... Bet padorumas reikalauja nestudijuoti patiekalų receptų darbo metu. Na, arba tik trupučiuką  :rolleyes: Greituoju būdu pervertėm su merginomis, pavadinimus ir paveiksliukus "paskaitėm"  :topsecret:​ 

Atsakyti

nu, su žuvim gal biškį pavojingiau pagal kvapą ar vaizdą spręst.

bet situacija tai tokia pažįstama, bet maniškiai jau dabar nemeta, o laukia, kol kažkas išmes ir dar kartais pakomentuoja: kažkas čia smirdi šaldytuve :D arba kviečiasi mane, pažiūrėk,ar šits daiktas dar geras :D

Restar, ar nebūsi entuziazmą nugesinusi vyriškio :D  dabar vėl revizijos ilgai nedarys

Atsakyti

Oi, mano karma - valgyt iš šiukšlių maišų maistą :D.

Grįžus vakar dar bulvinių blynų užvalgiau , tai vakarienės nebereikėjo visai.

Qqute, tai tie vyrai kartais panašūs :). Nors pas mus dažniau būna, kad kas stovi ilgai ilgai ir niekas nepamato, kad išmesti jau laikas, tai čia man tenka tada prasisukti.  Kiekvienas vis tikisi, kad kas kitas tuo pasirūpins. Bet kartais pramuša tvarkingumas net gerus daiktus išmetinėt :).

Darbe buvo dingus kuriam laikui elektra, bet aš nespėjau išvažiuot, kai atsirado, kolegė tai išskubėjo, nes nesugebėjo per tel sau interneto pasisharinti.

Atsakyti

Katuk, grįžau atsipalaidavus ir laiminga, tai tik pajuokavom, pagyriau, kad pasitvarkęs :).

Šilinge, kokių ten receptų knygų prisisakei?

Atsakyti

Taigi sakė, Jamie Oliveris. Su 50off

Atsakyti

Aha, Jamie Oliver. "Supermaistas Receptai šeimai" ir "5 ingredientai". 

Jau koookia sumuštinių su rugine duona ir avokadu kolekcija  :wub:  :wub:  :wub: Supermaiste  :essen: 

O šiaip dar trečią knygą užsisakiau, jei ką. Apie pilatesą.  :laugh:​ 

Atsakyti

Taigi mano trumpai atmintis. Kai priminei, tai ir man atsigamino. Bet aš apie kitokią knygą svajoju, tai tik ji ir mintyse buvo :). Noriu "Ant medinės lentelės" Pradžiai bent pavartyt.

Šilinge, nusipirkai, kad akim pavalgytum? Nes nu ruginė naminė duona + avokadas ir kartais dar šis bei tas - TO - BU- LA. Bet tam nei knygos nereikia.

Tiesa, mano mezgimo užsakymų padaugėjo, bet galvoju, kaip čia ką išvengti megzti. Gi mano mezginių gerbėjas, kuriam liemenę pradėjau vakar , pareiškė, kad jam reikia megztinio . Raudono arba žalio. Su D raide priekyje. Didele. "Na, atsimeni, gi, kaip Ronio mama per Kalėdas jam vis numegzdavo"? Čia Hario Poterio gerbėjos žinos, kad Ronis tai nekęsdavo tų gaunamų megztinių. Bet gi mano vaikas.... Na, arba, sako: "Jeigu ne su didele D raide, tai bent šiaip kalėdinį numegzk. Žalią  arba raudoną :D. Tiesa, turiu mėlyną net nepranešiotą dar, bet..." Manau, kad šito užsakymo tiesiog nespėsiu netyčia. Užteks ir žalios liemenės :).

Ale mažai mergičkai prie iš Kacumotos gautos puikios striukės reikia kepurės. Prisiminiau, kad tobulai spalviškai tiks jai mano megzta didžiajai sesei šita:

_MG_9272_medium2.JPG

 

Radau, pasimatavo, tobulai tinka. Taigi didžioji sesė pareiškė, kad ir jai puikiai tinka, neatiduos, sako: "Geriau numegzk jai naują". Bet taigi vis tiek išėjo su nauja, o ne sena. Tai mažajai uždėjau  ją. Bet vis stebiu, kad kasosi ten, kur alpaka liečia kaktą.... teks turbūt numegzt tiesiog merino...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 lapkričio 2018 - 15:46

Šilinge iš knygos sportuosi ar skaitysi apie naudą? :unsure:

Atsakyti

Niekada nesu valgius sumuštinio su avokadu. Žinau, kad dukra darosi. Kai aš avokadus atradau, tada laikiausi lieknųjų gurmanų ir ten nebuvo galima duonos, tai kažkaip ir dabar kai valgau, tai net nepagalvoju su duona valgyt.

Atsakyti

mmm duona, krienai, avokadas ir silkė(ar lašiša)

toobulas sumuštinis

arba duona, avokadas, varškės sūris ir pomidoras

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 lapkričio 2018 - 16:00

Man tai užtenka dažniausiai duonos, avokado ir pomidoro, jeigu niekur neinu - su česnakiuku. Arba mielių dribsiniais ♥.

Atsakyti