Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, kaip suprantu, negalavimai netrukdo mezgimui, netgi padeda.

ar ta žavi raudonplaukė negalėtų pasidalinti tų gražių pynių ant garstyčių megztuko receptu? :4u:   galima ir tiesiog vaizdu, sugebėsiu susipyniuot, reiktų tik prisimint, kaip ten kas dėliojasi. priekio pynių noras yr.

Atsakyti

Lace, bet sriubose dalyvavus? Tai įsivaizduok- ilgesnę sriubą :D Su tais pačiais (ir naujais) veidais, mezginiais, dabar jau ir siuvinais, užkandžiais, užgėriais :D 

Vakar grįždama namo pagalvojau, kad namie tai parą laiko  nebus (nes apie 14 val iš namų šeštadienį išėjus, sekmadienį apie tokį laiką grįžau), bet savijauta buvo- kaip akimirka.. trumpas vakarėlis.. Tik emocijos laaabai pakylėtos :) 

Atsakyti

kacumota aaahaa ir aš to ryžo recepto noriu

nu bent pavadinimo :)

Atsakyti

Kas tas y "ryžas receptas????"

Atsakyti

kacumotos mezginys su skeltukais šonuose ir pyniuotu priekiu

liaabai gražus

Atsakyti

kacumotos mezginys su skeltukais šonuose ir pyniuotu priekiu

liaabai gražus

kur Žuviuks matavosi ir bandė nugvelbti, bet mes sakėm, kad per didelis jai, o ji sakė ne ne ne :D 

pynės buvo ir nugaroj, tik kryptis priešinga :D  nuleisti sparnai

Atsakyti

Aaaaaaa taaaaaas!!!! 

Uf. Mačiau!

Atsakyti

Tai Kacumota visgi pataisoma :). Sakė, kad labai nemėgsta ne savo lovoje miegoti, bet Niumai pavyko ją atsivežti. Tiesiogine prasme :). Reiškia, tas gerasis laukiniškumas tik gerai slepiamas buvo :).

Oi, nepapasakojau bajerio. Mano teigiamas vyras, kurį  po ilgo bambėjimo laikotarpio iš naujo įsimylėjau, nes visgi kai ką išgirdo, ką jam sakiau, ir ėmė keisti. Taigi pats savo iniciatyva peržiūrėjo šaldytuvą ir... išmetė mano pirktą karšto rūkymo skumbrę. Galvojau kokią užtepėlę gal sumeistrausiu pirčiai, bet nebeliko jėgų. Ir pamiršau jį perspėt, kad valgytų. Tas rado ir pasakoja man: "Radau kokią pasenusią žuvį, tai gerai suvyniojau, užsukau į maišelį ir išmečiau į šiukšliadėžę." Klausiu: "O tai ar tikrai pažiūrėjai, kad ji pasenusi?" "Ne, nenorėjau net uostyt." "O tai datos nepažiūrėjai ant etiketės?" "Tai galvojau, kad labai pasenus, net nežiūrėjau" :). O didžiausias bajeris, kad ištraukia tą gražiai suvyniotą žuvį iš šiukšliadėžės (kuri tuščia, nes tvarkėsi žmogus, prieš tai šiukšles išnešė), parodau jam datą, pauostom - nespėjo per valandžiukę gulėjimo ne šaldytuve ir pašvinkt :D

Atsakyti

O tai ką paskui su ta skumbre darėt kaip jau  ištraukėt?

Atsakyti

Padėjom atgal į šaldytuvą :). Jeigu pamiršim, tai vėliau išmesim :). Ji visiškai gera ir šviežia  ir švarioj šiukšlinėj švariai ir neseniai buvo padėta :), nereikėjo knistis šiukšlėse.

Pas mus šiukšlių išvis kažkaip nelabai daug kaupiasi, nes popierius/plastikas/stiklas/metalas rūšiuojami, maisto atliekos kompostuojamos bokashi kibiruose. Kai pripratom viską vežti į kompostinę vasarą, tai ir žiemą rankos nekyla mesti viską į bendrą šiukšlinę, jau antri metai. Nuvežam, kai jau prisirenka kibirai, į sdą. Anksčiau paprastuose kaupdavom balkone, ta ir kvapelis, o dabar tvarkingai viskas su mikroorganizmais fermentuojasi ir nesmirda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 lapkričio 2018 - 14:53

oj Restar :D  kažkokia karma. aš gi tau supakavau sumuštinius į šiukšlių maišą :D  švarų

Atsakyti

Restar tai supratau kad švari, ir gera :) tiesiog prisiminiau kaip MB mano pievagrybius iš šiuklinės traukė :D nes staiga atsidarė šaldytuvą, akis užkliuvo už gerų pievagrybių, kažko staigiai nusprendė kad "niekam jie nereikalingi" kaip stvėrė ir tik šnai šiukšlinėn

kai pradėjau šaukt ką darai tai dar taip nustebo, sako ko tu čia karščiuojiesi :D

Atsakyti