Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nepriklausomai nuo dalyvių skaičiaus, frakcijos ir poskvernizmai, pasirodo, pirtyje bujoja ;)

Atsakyti

Sveikos, mergaitės :4u:

Žiūrinėjau pirties nuotraukas su didžiuliu seilėtekiu, taip norėjosi būti kartu, matyt reikės kada prisijungti ir man, kas tie kilometrai dėl geros kompanijos <3

 

Mezginiai kokie gražūs, bet QQtuko žakardas tai ledassss, kaip gražiai atrodo tas gabaliukas ir spalvos :wub:

Ir dar, taip didžiuojuosi, kad su tokiom fainom, jaunom, gražiom mezgėjom bendrauju :wub:

Rasyte :4u: :4u: :4u:

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 lapkričio 2018 - 10:05

Nuoširduk vai ačiū ačiū

tik bijau ar tas žakardas dar ir pabaigtas bus, išdžius ir paaiškės tiesos akimirka...ko gero pečiai mano per statūs tam aprašymui, reiktų savo konstantas išsivedinėt :(

Atsakyti

Rasyt kaip tu?

Atsakyti

Laba ryta :4u:

Rasyt kaip tu?

Gyvensiu :4u: dar skauda, nemazas sasas uzsidejes. Kazi kada galesiu plaut galva, bijau slapint, kad vel neissizergtu :unsure:

 

Atsakyti

maniškiui kai buvo prasikirtęs ir buvo prasižiojus oda tai siuvo (liepė atvažiuot į ligoninę ir dar nuo stabligės paskiepyjo)  gal tu be reikalo nesutikai į medikus kreiptis?galų gale gi visokie ten sukrėtimai ir t.t.

man tai baisu  visos tos galvos traumos

Atsakyti

Labos.

Miego trukuma vakar grizus bandziau kompensuot.beveik pavyko.

Lai - min - ga

Ir myliu visas  :wub: 

Kolegei siandien pasakoju ispudzius, o jai nu niekaip nesuprantama kaip galima be vyro kazkur isvaziuot ir dar likt nakvot.

Matyt ji labai namine  :D  o as tada laukine  :rolleyes: 

Atsakyti

Laukinės mezgėjos :D

Atsakyti

Oi, Rasyt, bet gal reikėjo gi siuvimo? Tu tikrai pasielgei kaip tarybinė moteris - darbas svarbiau už sveikatą. Turbūt užsieniečiai už tai ir vertina mūsų žmones....

Aš besiūdama dalies kažko nemačiau, kiek bandžiau iš savo kampo pašūkaut, tai niekas nereaguodavo :). Bet bent tuos Katuko ritinukus gražiuosius užmačiau. Ir ausines buvau pasidariusi aš :).

OI, taigi Katuko žgutų neapžiūrėjau... ir masterclasso nebuvo :).

Atsakyti

Laukinės mezgėjos :D

7 laukinės mezgėjos.

Būtų ir visos 9 buvę, bet tie darbai... Maži vaikai...

Žuviuk, Faraway, kacumota, niuma, liniuka, katuk, qqte, Restar - buvo miela. Kartosim gi, su veikiančiu katilu, ania? Bet baidarėmis neplauksim.

Atsakyti

O aš žiūrėjau žiūrėjau, kas ten ta žavi raudonplaukė nuotraukose, pasirodo kacumota. Buvo tokia, mintis, bet paskui pagalvojau gal ne.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

kadangi jokioj pirty nebuvau, tai padidintos meilės mezgėjoms šiandien nejaučiu  :B užtai mezginiams net labai jaučiu  :D šįryt atsibudau kažkokia nelabai sveika, tai pasiprašiau darbe laisvadienio.  :unsure: prasimezgiau visokiausių mėginukų - labai pasiilgau rezultatyvios draugystės su bruoliu  :rolleyes: 

Atsakyti