Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, prie forto kokio :D

Pynes taip neardyciau, lengviau is naujo numegzt ta pati ;) 

Sarange kad pridubliavus, galvojau, kad kompas uzstriges :D

Grazi lietucio suknele :) Dar viena kuri greit mezga ir dailiai (y)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 13 vasario 2017 - 18:14

Viskas baigiau

Bet teks  susiut matyt susegima nes ne tai kad ziojasi bet atvepsta krastas, turbut del per mazu sagyciu, o keist as ju nenoriu, grazios jos man

Nuotraukos kelt neduoda, sako failas per didelis

http://images4-e.rav...919_medium2.jpg

Atsakyti

Qqute, koks švelnumas :wub:  ir sagos idealiai tinka. O kaip išsprendei nugaros pakėlimą - mezgei tas dalines eiles?

Atsakyti

Labos

Šarangė savaitės normą mezginių prirodė  :D 

Taip skaniai tuos cepelinus planuojat, o aš maistu apsinuodijus. Ir dar ant viršaus 3 taures vyno užgėriau. Jau sakiau, kad mirsiu  :rolleyes: Gyvensiu jau. Nebegersiu kokį 10 metų dabar. Ir valgysiu nežinau kada  :rolleyes: 

Bijau ryt į darbą. Nesudalyvavau šiandien vienos raganos (vardu Joyce  :oh: ) susirinkime, tai rytoj vėl spiegs...

Ačiū visoms už pagyrimus ir patarimus  :aciuks: Medum tepat. Bijojau, kad nebūtų iš brangių siūlų eilinis skudurėlis. Kakluošalus dar pratinuos. Kaip tik prisiminiau, kad turiu tinkantį blyniuką, reikės išsitraukt. Spalvų perėjimai ir man šiek tiek per ryškūs. Bet ir gerai, jaučiu, kad po truputį pradedu pasveikt nuo dryžiukų - kiek gi galima.

Bet Qqtės dryžiai pavydą kirbina  :wub: Labai spalvos skanios  :wub: 

Matuojuos mezginius prieš skalbimą, nusprendžiu, kad neardysiu, sukaišau ir skalbiu. Gal buvo keli kartai, kai reikėjo paardyt. Bet buvo tikrai paprasčiau nei Olaivos pynės taisymai  :mega_shok: 

Gavau užduotį iš psichologės susigalvot į kokį gyvūną aš panaši. Baigiu išsinarint savo blondiniškas smegenis ir nesugalvoju  :hmm: 

Atsakyti

qqte  :wub: 

Atsakyti

Kerpena mezgiau nugara kaip Lietutis patare, tiesiog atskyriau nuo priekio ir rankoviu, pamezgiau kelias eiles ir vel sujungiau su priekiu, paskui ten rankovems akeliu pririnkau, iki skalbimo gule gerai, isploviau matysim..man rankoves trumpokos lyg ir, palikau ten nesukistus siulus gal pailginsiu jei nepailges pacios nuo skalbimo, bet tai tingiu

Einu bloomsburiui meginuka megzt

Is dvigubos eglutines alpakos..kitu siulu kol kas nesinori ciupinet

Atsakyti

o šitas dryžius irgi iš alpakos?

Atsakyti

Aga,tik is viengubos

Bet tai kai iseiga..suprantu dydis mazas, ir virbalais gana storais mezgiau, kunas 3.25 kubikais, bet apatiniai nesviecia, tankumas pats tas

Sumezgiau 1,5 rausvo ir 2 balto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 vasario 2017 - 20:43

Omg, kas cia nutiko  :blink:  :blink:  Paleidau posta ir sm pakibo, dar parefresinau, kelis kart, bet vistiek rode errora, nu galvoju ir eikit jus....ir isejau pati....namo, tik dbr pamaciau kiek prispaminau, sorry....  :4u:  :angel_not:​ 

Bet ir jusu kai kuriuos postus man rodo po kelis, ar cia tik man taip?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 13 vasario 2017 - 20:51

Taip, taip, po kelis. Šia versija, jei tik parašai žinutę ir ilgai neužkrauna, pagalvoji, kad gal nepaspaudžiau ir dar kartą paspaudi, tai ir sudvigubina, o jei daugiau kartų paspaudi, tai ir daugiau padaugina.

Atsakyti

Labas rytas :)

dontstop, bet gi tu vaikiuką augini namie? Vyresnis eina į daržiuką, bet tai mažiukė lieka. Iš kur tiek laiko mezgimui?  :bigsmile: arba tavo mažylė labai savarankiška ir visada kultūringai savo reikalais užsiėmus  :bigsmile: 

Mano vyresnėlis antrokas  :)  Po pamokų užima sesę  :) Aš mezgu produktyviai per jos dienos miegą, vakare jai užmigus ir kartais rytais, jei pavyksta anksčiau už ją atsikelti. Ir neproduktyviai, bet vis stumiuosi į priekį, per jos budravimo valandas: sėdam ant grindų, aš su virbalais, ji kokias dėliones dėlioja, konstruoja lego ir pan. Vis tenka atsitraukti jai ką nors paduoti ir pan, užtai tai neproduktyvios valandos  :D 

Atsakyti

:yahoo: 

einu skalbti

Atsakyti