Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pastebejau,kad pyne ne i ta puse suku  :blink: tai isardziau tik tas 6 akis kelis motyvus :D ir sutvarkiau

DSC_2811_medium2.JPG

DSC_2813_medium2.JPG

Atsakyti

Ristina, o tiem korejietiškiem burokėliam tinka tarkuoti per burok. tarką?

Oi Olaiva kaip gražu bus  :wub:  man visdėlto prieš įšoko dundaga  :unsure: o paskiau, kada nors prašysiu konsultacijos  :ax: 

Atsakyti

Sveikos :4u: Sarange, kad pamezge is sirdies :D Katuk- super mezginiai..paskaicius, kad zaliasis be siuliu..supratau, kad as mezgime pirmoke :B :hmm: Olaiva - dar viena master class mezgeja.. :unsure: Ingriduk, skaiciau, kad ieskai "palto". Uzmaciau pinterest - patiko. Tik tiek, kad nerta tik apykakle. Cepelinu pavydziu.... :angel_sadangel:

Priedas  Screenshot_2017-02-13-13-54-27.png   978,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 13 vasario 2017 - 17:05

iš aprašymo ravelrinio kiekviena master class ;)

Atsakyti

Gal turit ideju ka galeciau nunarpliot is tokiu siulu. Turiu dar toki pat kieki tik sviesesniu.

Priedas  2017-02-13 16.15.32.jpg   118,82KB   9 Parsiųsta kartų

Atsakyti

iš aprašymo ravelrinio kiekviena master class ;)

Mane suzavejo pynes pataisymas  :rolleyes:  as buciau susipainiojus tam reikale  :blink: 

Atsakyti

Labas

Sarange pamezgei  :D 

Lietuti daili suknele :4u: 

Ir dar kkazka maciau neatsimenu :hmm: skleroze :hmm: 

KGB: sukaisau pries skalbiant

Atsakyti

bus prabangus sitas megztukas i miska :D viso 800 gr twido,kai 25 jo gramai  2,15 kaštuoja  :hmm:​ 

Atsakyti

Ristina, o tiem korejietiškiem burokėliam tinka tarkuoti per burok. tarką?

Taip :)  aš paprasta tarka tarkuoju.

Atsakyti

O tas baltas aukstu kaklu su ta rombukine pyne tiktu, reik schemu pasidairyt Sarane perkam bele kur, pagal situacija, pvz keli metai is eiles per vaikio gimtadieni buvo 40 proc nuolaida zaislam  maksimoj, ten ir pirkom Kaledinis irgi maksimoj, tevai pigu lt akcija pagavo, kartais prismoj...internetinese nelabai gaudom

Olaiva man greiciau butu isardyt visa mezgini iki reikiamos vietos ir numegzt is naujo..meginau jau kazkada, spjaudziausi

Kalbant apie burokelius tai ant situ salotu uzsikabliavau 

http://skonis.lrytas...-ju-daugiau.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 vasario 2017 - 17:46

Ohooo, Olaiva! Įspūdingai su ta pyne susidorojai!  :blink:​ 

Atsakyti

Ohooo, Olaiva! Įspūdingai su ta pyne susidorojai!  :blink:​ 

bet kiek baimes buvo ardant  :B na galvoju,blogiausiu atveju rankove iki tiek nuardysiu,bet gi labai neidomu ardyt :D bet susitvarkiau.labai tikiuosi per sia savaite ji uzbaigti ir suku galva,kur cia graziai pafotografuoti ji.tiktu kazkokia apleista teritorija,kaip kad i myta pas edvarda vaziavom,tie grudu bokstai,ar kas ten tokie,zodziu kazkas pobaisio :D

Atsakyti