Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

SOS :rolleyes:  HELP :rolleyes: draugutė nusimezgė suknelę gerom akim ir dabar riečias jos apačia. Gal galit patart ką daryt kad nesiriestų?

Atsakyti

SOS :rolleyes:  HELP :rolleyes: draugutė nusimezgė suknelę gerom akim ir dabar riečias jos apačia. Gal galit patart ką daryt kad nesiriestų?

Apnerti kraštelį vėžlio žingsniu?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Soliuk jei tas su takeliais, nu kaip kišenėta aš nedaryčiau to azijietiško :) geriau paprastai trumpintom eilėm apsisukinėt (nesuprantu kas ten sudėtingo tokio)

 

kraštelio apdorojimas

 

Priedas  130362930_image.jpg   262,26KB   2 Parsiųsta kartųPriedas  130362931_image__1_.jpg   328,42KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 lapkričio 2018 - 13:41

Rasyte, aš irgi nugriuvus, o dar labiau nuo to, kad pati viską išmokai  :bigsmile: . Vat yra noras, talentas ir prašau - stebuklai tveriami :wub: .

Lace, ačiū, kad pažiūrėjai. Man ne VIltei, o Saulei reikia (135) :). Viltė turi pakankamai striukių. Šiandien dar nuėjo šaltai, bet nulėkiau iki Kalvarijų turgaus ir prisimontavau užtrauktuko galvutę, tai išeitis bent laikina už 90 ct yra. Dar Gadget vakar skambino, gal jos dukrytės tiks.

Mane panika apėmė dėl pirties, jau ir dėl swapo ima.... Nes  reikia sugalvot kuo apsirengt, ką megzt pasiimt, ką pasigamint ir pan. Dėl pakuotės swapo  kol kas nulis veiksmų padaryta. O kad taip žinočiau, kur nueiti ir nusipirkti....

Qqute - ką pas tetą Olgą reiškia VTO? Rašau, kaip girdžiu. Kažkas lyg apie skalbimą, bet dar per mažai klausiau, kad būtų tikrai aišku.

Kalėdų senelio užsiprašiau ausinių visgi :). Tai galėsiu ne tik klausyti, bet ir girdėti kartais :). ir darbe aktualu sykiais susikaupimui prie rimtesnių darbų.

Atsakyti

Restar Vlažno teplovaja obrobotka ( skalbimas, garinimas)

Atsakyti

Ačiūūū už kraštelius :4u: Qqt, o tas su paveiksliukais kur įdėjai tai čia geroj pusėj taip reik daryt? Qqt, nu žinok mane tas sukinėjimas žudo baisiausiai :cry2:, visų pirma neišeina gražiai tas trumpintas eiles megzt, i da be to nesuprantu kaip ta akių nuleidimo išdėstymą reik prieky išburt, na kur alia priekį pasidalini į tris dalis, vudurinės neliečiu, o toliau 4-3-2-1 ar pan. Va nesuprantukaip anas reik išdėstyt jei noriu ovalaus, ne gilaus kaklo, a tada bus 1-2-3-4 ar 4-3-2-1, kitos pradeda laidyt vos ne pamezgusios rankovės reglano takelį, kitos kažkiek pamezga ir tada laido. O man tas zijičių toks paprastas susirodė, nu čia aišku mezginių policija pasakytų kad tyngiu bandyt ir nuoru eit lengviausiu keliu :rolleyes:.

Restar, VTO a tik nebus mezginio garinimas :rolleyes:

Atsakyti

Bus keturkampa iškirptė tuo būdu

aš priekį iš akies darau (tarkim apsisukinėju kas 2-3 akys kol lieka tik viduriukas, tada jungiu ratą

viduriukas anot tetos Olgos turėtų būti delno be nykščio pločio :) pridedi per vidurį rankelę ir matai kada nustot jau trumpintas eiles megzt

 

jo apdailos paveiksliuky tam ten iš geros pusės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 lapkričio 2018 - 14:08

A matet kokiu siulu anyksciu berniukai uzsiveze :wub: susigundziau vienais :wub:

Aciu uz pastebejimus mano kulinarijos gaminiams :wub:

Atsakyti

Išjungiau Anykščių berniukų pranešimus :D kad nematyčiau :D

Atsakyti

Tai jeigu visa suknelė tik gerom akim, be atnaros, tai ir turi riestis, ar ne? Ta prasme, kad jeigu toks sumanymas, tai man visai gražu. Gražiau negu bet koks papildomas apdirbimas vąšeliu. Bet jeigu reikėjo kitaip, tada ir megzti reikėjo kitaip :)

Soliuk tų gal truputuką lazdų nori? kas mėnesį būni Vilniuje ir nei karto nekarktelėjai? Tai kad nebūtų taip skaudu ir brangu, reikėjo gi kada mezgėjoms švilptelėti, būtume širdies skausmą apmalšinę :)

Mano mergičką panašu, kad irgi reikės pas dantistę tįst. Bet aš nemokamai taisau, kol pieniniai.  O ir už nuolatinę plombą tik 25 eur. Šeimos gydytojų centre Medikos klinikos, apmoka ligonių kasos vaikams iki 18 m. Dėl breketų kompensavimo tai supratau, kad gauti pernelyg sudėtinga, turi būti tam tikra diagnozė. Bet ir nesiruošiau jų įtaisinėt, vis dar su treineriais "žaidžiam", nors jau nelabai sąžiningai ir seniai profilaktiškai reikėjo nueiti...

Atsakyti

pas maniškį plokštelei yra atitinkama diagnozė būt galėjęs gaut tą kompensaciją, bet aš ne itin laukt norėjau (užtat jau sąkandis praktiškai ištiesintas yra, dabar tiesiog nešioja užfiksavimui)

nu ir kadangi tik praeitą savaitę pirmą plombą įsitaisė tai labai galvos nesukam, nuvedėm ten pat kur ir ortodontė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 lapkričio 2018 - 14:35

tai jeigu nuo apačios megztumėt, kaip iškirptę formuotumėt?  tai gal ir nuo viršaus tuo pačiu principu skaičiuojam.

bet tai žiūriu kuo toliau, tuo labiau mane tie tetos Olgos perliukai domina :bigsmile:  reiks gal užsiimt klausymu :rolleyes: 

nes vat visai toks protingas patarimas kaklo iškirptei pasimatuot - delno pločio. elementaru.

Atsakyti