Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vat kad neseniai buvau ir Takko, ir HM, neradau. Ilgio, šiltumo. Pati eina į mokyklą, pareina, važiuoja į muzikos mokyklą, pravažiuoja.. Kažko pagranduke labiausiai norisi rūpintis. Didžioji vaikščiojo tokio amžiaus trumpa striukė ir nepergyvenau visai... Nors ji pirmoj klasėj į muzikalkę dar nėjo. Reik gal visgi važiuot į Gariūnus, tik jie tokie dideli, kad žinočiau, kur nueit, kad rasčiau...

O šiandien užsimiršau ir pravažiavus Sagų pasaulį, kur bent senos šiltesnė užtrauktuku galvutę gal būt pakeitę. Šiandien prieš išeinant į mokyklą pabyrėjo... 

Atsakyti

Lusasita, mano svarko apacia ir rankoves zymiai platesnes, kur ripsas. Rankoves permezgiau susiaurindama kas desimta aki. Tada atitiko plotis su gerom akim.

Atsakyti

Laba

O as skaitau bangom. Jei esu pavargus tai visokios siusipiusi sueina. Meiles istorijos. Su vienoda pradzia ir ir vienoda pabaiga.  Kai nuotaika kitokia skaitau detektyvus. Dar yra keistu knygu nuotaika. Pvz apie visokius musulmonu krastus ir ju gyvenimo peripetijas. Dinos knyga skaiciau. Filma ziurejau. Jei knyga idomi buvo, filmas visiskai nuvyle. Seserys dabar prie lovos. Nepradedu dar niekaip. Jonas Lina irgi pradetas guli. Savaitgalio nuotaika buvo lovestory.

Swapas jau link finiso. Bus idomu!

Takko maciau nuolaidas striukems. Bent penktadieni kabejo. 

Ligu kol kas neieskau. Bijau ir ieskot. 

Atsakyti

Iš visų knygų apie kurias rašėt, tai mano skoniui, jaučiu, labiausiai patiktų "Kaimiečiai" , net pasigooglinau, nes vien pavadinimas patiko :)

 

Tiesa, vos negavau talono pas gydytoją tą pačią dieną, kai dar  2 vizitai skirtingose vietose numatyti :). Pažvengiau direktorei, kad reikėtų laisvą dieną imtis, ta pažvengė atgal, kad gal ir apsiforminti noriu :). Bet visgi priims jau šį ketvirtadienį, tai kitam liks tik 2 vizitai ir abu baisiai nemalonūs. Man labai skauda kai daro mamogramą, o su dantim, nors ničnieko nesimato ir net neaišku, kuris dantis maudžia, bet bus reikalų....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 lapkričio 2018 - 20:48

Sveikos :) kaip sunku jus pavyt jaudaros kai tokiom temom taip daug  kalbat. Bet uz tai kaip idomu!!!!!

pati pries malyli huvau i sandros Brown kelis detektyvus inikus ir drakono tatuiruotes merginos trilogija su malonumu prarijau :)

dabar skaitau mazai.. vis ner kada normaliau, bet po truputi po truputi iriuosi. Daugumos jusu vardintu knygu nei macius nei girdejus.....

Atsakyti

Knygos mmmm..... kaip seniai beskaičiau grožinę... bet skaičiau tai buvo šiemet! Vadinas gerai :) paskutiniai tai detektyvai visokie. O apskritai vieną didžiausių įspūdžių palikusi knyga Jose Saramago "Aklumas". Fantastinio siužeto apie visuomenę apskritai ir apie moters stiprybę ir pasiaukojančią meilę.

Dar prisimenu "Storas sąsiuvinis", bet autoriaus nepamenu, apie du brolius.

Ir dar "Vilniaus getas" italų autoriaus paremtą realiais faktais.

Mezgalioju skarą po eilikę vieną kitą, kai galva info nebepriima, noriu pabaigt ir imtis žaisliuko. Tie greičiau gaunas su mano tempais ir nespėja atsibost :)

Atsakyti

Nu vakar tokia šneki diena buvo tai šiandien poilsis matyt :D

Atsakyti

Labas rytas,

Aha, net atėjau pasitikrint, gal el. pašto pranešimai užsiblokavo :D

Atsakyti

tai viską perskaitėm :D

apie mezgimą: nu gis nepatiko girlfriendas iš to merino. tai ieškojau rašto būtent merinui. visą vakarą :D

Atsakyti

aš tai galvoju savo ripsinuką trumpint vistik, kažkaip ne itin man toks pailgintas žiūrisi

dar mintyse ripsinė suknelė kimono rankovėm iš grafitinio merino (nu mezgiau sarafaną ir sh gavosi, išardžiau, guli ant sąžinės) tai pasakykit ką man daryt su ta idėjų makalyne galvoj a?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vakar mezgiau mažai... Užtatai vaikų dantis paremontavom (deja, mergiotės nepaveldėjo mano sveikų dantų, abi į tėtį), 80 eur tik pššššt...  :oh: O kitą savaitę laukia konsultacija dėl plokštelių/breketų abiems  :unsure: Jau dabar plaukai šiaušiasi pagalvojus apie laukiančias investicijas  :blink: 

Restar, patikrinau vakar vieną puspaltuką, bet jau bus Viltei mažas, tai nepadėsiu tau šiuo klausimu.  :unsure:​ 

Atsakyti

qqtei. nu man gražu.

8a0bd2621798c8debbca5d76dcf260cf.jpg292821f1329187d81c3806275d096f6a.jpg

Atsakyti