Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, del vaiku (ne)noro mokslams ir man neramu.... savaitgali su abiem prie pamoku prasedejau, nes jei paklausi, tai atsako - viska pasidare. Kai pradedi papunkciui vardint dienyna atsivertus, paaiskeja, kad nifiga nepasidate.

Atsakyti

jo jo pas mane irgi šitas toks neramulys gyvena

nei noro nei pastangų, paskui kai paspaudi smarkiau prasideda krokodilo ašaros kad per sunku per daug..o kad viską pasidarytų laiku be šansų

o mūsiškė mokytoja neturi mados dienyne eilinių namų darbų parašyt, gaunasi taip kad vaiks nepadaro, o aš nė nežinau kad turėjo padaryt...

Atsakyti

gadgetai kur jau ty mėnesiui, miatam gal :D su galimais pakeitimais, mano planai būna lankstūs

 

Taip ir patikėjau  :angel2:

Atsakyti

sveikos,

:geda: aš labai atsiprašau kad retokai rašau. Keistas laikotarpis, ir psichologiškai ir šiaip jaučiuosi kaip voverė rate  :oh: 

Šarange  :4u: 

Atsakyti

OI, vaikams viskas sunku, kur tk reikia daugiau pastangų įdėt. Nors ne visais galiu skųstis, gal tik kokia puse  vaikų :).

Limit, taviškis didysis kietas koks  :bigsmile:  :4u: , gali didžiuotis. O "mažasis", turbūt jeigu lygintum su mano dičkiu, tai turbūt dar labai gerai mokosi, manau :). Mano mažajam kol kas viskas gerai ir, mano akim žiūrint, kol kas nėra ką veikti išvis. Ypač vokiečių nuobodu, ir mokytoja ne kokia pasitaikė.... Laimė bent, kad ne ji auklėtoja tapo, tai viena paguoda.

Atsakyti

Restar moka raminti vaiku nesimokymo klausimais....

Atsakyti

Aha kada renkames?

as ateities g. bunu tai man neproblema kazkur prasukti :) planuoju baigti tarp14-15 val

Atsakyti

Ateities g. tooobula!

Atsakyti

Pritariu dėl Ligvitos :4u:

Pirtintis gal kokią 15 val. renkamės? Adresas yr FB. 

Atsakyti

Taip ir patikėjau  :angel2:

Svarbu, kad qqutė tiki :D

Atsakyti

Sveikos :)

pirmadienis sunkokas miegojau puse dienos bedirbdama...

Sarange... tu ne karta irodei kad esi stipri!! Manau sis kartas ne isimtis. Laikykis ir toliau!!! 

Nevalgiukai- mano sritis. Pirmasis ačiū D jau išauginėja po truputi. Bet mazasisis proto varo!!!! Darzelyje aplamai nieko nevalgo!!!! NIEKO!!! Viena diena aukletoja neiškentus pasake, o mes vis stebedavomes kaip jis grizes puola prie bananu is kart ir isgeria koki puse litro pieno... tai dabar stengiuosi kad grizus is kart butu valgomo maisto jam, kad neteiktu pienu alkio malsinti. BET jis tikrai ne daug ka valgo.... sriuba su farsu geriausiai lenda. Ir aisku taikas saldu.

Atsakyti

Del swapo taisykliu pritariu, nes man swapo laikas tai dar viena proga pazinti savo mergaite, o pazinti, jei ji nesirodo- labai sudetinga. Tada gali ir motyvacija kristi ir liudeselis uzeiti, nes vaibas ir gyvybe ir dziaugsmas yra bendravime ir pazinime. 

Butu liudna jei mano mergaite nebentautu. Bet ko gero ir prievartauti mergaites negali, nes nebendravimo priezastys ne visada aiskios... ir gal ne visada gali buti atskleistos.

taip kad sudetinga cia taip vienareiksmiskai padakyti.

Atsakyti