Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu jo, aš ir pagalvojau, kad esu atkalbejus metams į priekį, tai dabar kažkaip gal galima ir patylet :) Skaitau, laiko tai turiu, tik tiek ir galiu kol kas, neturiu tik į temą ką papasakot įdomaus :)

Atsakyti

Labos :4u:

Lace, tavo dukra tikrai valgo tokiam amžiuj normaaaliai :mirksiukas: . Aš galvoju kad neverta "muštis" kas rytą, kad ji tokių pusryčių nori. Mes su dukra pusryčiams avižų košę valgom, aš dar kokį vaisių įsipjaustau. Kartais dar iškepu kokių varškėtukų arba varškės apkepo, tuos ada dedas į dėžutę ir nešas į mokyklą. Vyras rytais valgo keptus kiaušinius. Ir tai pas mus vyksta jau N metų :D. Kartais su vyru apsikeičiam, aš vasarą gal labiau noriu kiaušinio kai yr savų daržovių, jis kartais tos avižų košės pasinori. Bet iš esmės tas ptas per tą patį, nereik net sukt galvos, galiu jau viską užsimiegojus padaryti :D .

Aš tai kai toookia mezgėja :ax: tai apie tą ripsą nugaroj nieko negaliu pasakyt, ir nuo to man tas megztelis neatrodo mažiau gražus ir geistinas :wub: .

Qqšk, bene kačmyrėlio tetos Olgos užvalkaliukui :D užsisakei? Kokių spalvų ėmei?

Knygų šiuo momentu neskaitau, norėčiau, bet nelieka laiko nuo mezgimo :ax:.

Atsakyti

Tai ta proga turiu KGB - ką jūs vaikams ruošiate pusryčiams?  :bigsmile:​ 

Vuojej vuojej :B :oh:  turiu makeneną, kuris pusryčius ignoruoja.

Neturiu jėgų rytais gamint :ax:  tai pasitenkina, kartais ir sausainiu su vandeniu.

Blogai, bet apie 10,30 eina valgyt, tai valgykloj suryja du šnicelius  :lol:  O grįžęs namo kemša į save sriubas, arbatas, ir t.t. ir pnš. O vakare vėl nevalgo :D nusprendžiau, kad gal taip ir geriau. Diena priėda, o vakarais ir rytais badauja.

Su Augustu vargau vargelį, bet dabar tai ims viską kas juda ir nejuda :lol:

Restar, atsakau į mašininį klausimą. Taip, atnarą galima megzti iš mažiau gijų siūlo.

Atsakyti

Šarange, gal kokių geresnių naujienų turi?

bet šiaip, taigi neišlindai kaip pilypas iš kanapių - o swapas -noriu, visus metus, ir net ne vienerius tave matėm, o swape nedalyvauja kokios tai naujokės.

bet rimtai - vis atsiranda kokių tai minčių swapo taisyklių klausimu, bet atslūgus dovanojimo metui, vėl viskas pasimiršta. bet aš tai net ir nežinau, kokią čia tokią neginčijamą taisyklę įvest. nu nes kiekvienu atveju galima rast kažkokių pateisinančių aplinkybių

Atsakyti

 apie pusrycius kalbant, tai visa gyvenima as pusryciu nenorejau, nes esu baisi peleda.  kai liepdavo valgyt  pusrycius, zaisdavosi su manim mociute, visokius truakinukus is  sumustiniu darydama, antroje  klaseje. o as pavalgius eidavau vemt. nu ne man pysryciai .  pas mus seimoje visi suauge.  dukra kartu nebegyvena senokai. bet pusryciauja tik vyras. nei as nei dukra, nei sunus nevalgom pusryciu. as juokauju, kad mano pusrytukai  apie 15 - 16 val  . bet taip "pabadaudama"  jauciuosi puikiai . dziaugiuosi, kad pagaliau suaugau ir galiu valgyt kada noriu ir kiek noriu :)

Atsakyti

Katuk, geros naujienos tik tokios, kad galejo viskas but dar blogiau, bet nera. Dar gerai tai, kad operacija jau išgyvenau ir visai neblogai jauciuos. Kol kas. :) 

Atsakyti

Šarange, faina iš tavęs beleką girdėt :wub:  Tu tik laikykis :4u:

Atsakyti

Šarange, jeee. :victory2:

o koks sveikimo laikotarpis? t.y. kada jau galima grįžti į įprastą gyvenimą? kokia nors reabilitacija yra?

gal aš ir ne į temą, kai nežinau smulkmenų :rolleyes:

Atsakyti

Kerpena, tas "per daug skaitau ir per lengvų" ir bėgimas nuo gyvenimo - kaip pirštu į akį. Net labai apie mane. Tokioj būsenoj turbūt apie porą metų pragyvenau. Labai bandau išeiti, nes nu kai jau pradėjau tuos pačius šūdromanius iš svajonių romanų serijos :huh2: skaityti ir ne po pirmą kartą :blink: , tai pačiai prieš save ėmė darytis viaukt  :dry2: 

Šarange,  :friends: 

Pusryčiai? O kas tai yra?  :lol:  Daug metų nevalgau ryte. Nesuprantu maisto ryte. Nejaučiu skonio - kaip kartoną kramtyčiau. Vaikai mano jau nemaži, žinoma, bet kol buvo maži - pusryčiaudavo darželyje, paskui pradinėse klasėse - mokykloje, nes ten būdavo po pirmos pamokos pusryčiai. Vyresni (ir dabar) sukramtydavo kokį sumuštiaką ar dribsnių su pienu, jei turėdavo ūpo, ir tiek. Mūsų šeima valgo vakarais  :rolleyes:  :P​ 

Atsakyti

Soliuk ne ne užvalkaliukui, bus paprastiem megztukėliam kašmyriukas baltas, toks rusvas su pilku ir dar nežinau kaip spalvą apibudint bet kasmyriukas, silkas ir tos, pajetkos (nu brač kaip tas daigtas lietuviškai? blizgučiai ir tiek? ) tai tos su blizgiukais toks rudai raudonas (bus ala išeiginis heyvardas) o užvalkaliuką vis dar iš alpakiukės planuoju

Atsakyti

Del reabilitacijos dar tiksliai nežinau, bet įtariu, kad priklausytų. Gydymo planas sudarytas netrumpas, šiais metais jau nieko neplanuoju tik laikytis plano :)

Tikiuos, kad labai stipriai neiškrisiu iš gyvenimo, tik tiek, kad gyvensiu Kaune, savaitgaliai bus laisvi. 

Manau swapui duosiu kitą pristatymo adresą, tik dar nzn kokį, bet sugalvosiu. :) 

Atsakyti

Šiandien su šita pasipuošus, tik ilgį jos pasitrumpinus esu :) ir dar randandoni auskarai :)

Priedas  17668597_10209844529002147_2092438173_o.jpg   319,47KB   0 Parsiųsta kartų

 

Mano drakius nusprendė pasidalinti -1 vnt 1,60 eur; 10 vnt (1 pakuotė). Siūlas storas, kaip pintas, įdomus. Gal jūsų drakiai susidomės kokiam švarkeliui:

 

Priedas  45418639_1906785306025875_8374709249606942720_o.jpg   100,27KB   0 Parsiųsta kartų

 

Priedas  45472404_1906785229359216_3122820418264629248_o.jpg   250,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti