Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lusasita, gražiai. kaklo forma keista gal, bet iš esmės skonio dalykas

Atsakyti

Lusasita kai tau spalva tinka :wub:

viengubo siūlo mezginys?

ir patinka ta spalva :) 

aga is viengubo.  viena  tai sugadinau tik  isskalbus. tai cia antras dublis. bijau skalbt

Atsakyti

Lusasita nu susikaupk ir tik rankytėm, vėsiu vandeniu be skirtumų temperatūros, su plaukų šampūnu

greit džiūsta šitas siūlas nebijok

Atsakyti

mezginiu neskalbiu :)  bet  kates kartais "dziusta" ant radiatoriu :)

https://scontent.fvn...863&oe=5C7BA638

Atsakyti

labas rytas

kažkur ar peršalau ar susitraumavau riešą (turiu įtarimą ketvirtadienį per pilatesą visu svoriu įsirėmiau ir kryptelėjau)

dabar skausmas tvinkčiojantis eina nuo peties iki mažojo piršto galiuko

megzt ačiū dievui galiu, taip judinant nieko nesijaučia, o va šilumos tai rankai norisi

MB sako riešines užsidėk, nu tai kad neturiuu, kolegė paskolino gražias, raudonas su karoliukais, žiūriu, gražu ir man reikia :) kada nors

Maniakės diagnozė  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Atsidarau, o čia naujiena - keli puslapiai neskaityti  :bigsmile: .

 

Mano vaikai dažniausiai gauna košių ryte, kartais sausų pusryčių, kartais sumuštinių, tame tarpe ir karštų ar kepto kiaušinio, būna ir blynų sykiais.  Tiems, kurie linkę išsidirbinėt - pasiūlau visai nevalgyt, nenumirs kokią dieną nepavalgę. Be cackų pacackų, visi dideli, gali patys pasidaryt, ko nori, jeigu nenori, kas po nosim pakišama.  Būna visko, bet dažniausiai tai norėčiau, kad mažiau valgytų.

Mano kolegė pati ryte geria žalius koktelius ir vaikams tik jų duoda. Jiems tik vaisinius, bet įdeda kokių sėklų, kurios susimala gerai, tai maistinga. Gal nevalgiukei būtų išeitis?

Dėl dalyvavimo swape' ir sektos gyvenime - pritariu Lace.  Pati dažniausiai nemėgstu kelti šaršalo, ypač, kad kitos tyli, bet jautriai reaguoju į tokius dalykus. Tikrai nesuprantu, ko lįst į swapą, jeigu šiaip sektos gyvenime jokio noro dalyvauti nėra.

 

Qqute, kol aš perskaičiau, tu ir užsisakei.... Būčiau norėjusi jungtis. Šovė į galvą, kad būtų faina gal bent kepurė kokio kašmyro ... Tai jeigu kas dar planuojat užsisakinėti iš Vilniaus  - šaukit garsiai ir palaukit bent kelias valandas :).

Nitės skaitiniai :bigsmile: .

Ir šiaip moteriškės jūs skaitančios. Aš gal persiskaičius esu šiam gyvenimo etape. Nes nebuvo visoj apylinkėj didesnės knyggraužės už mane kitados, mama buvo blbliotekininkė, tai kai gaudavo naujas knygas, aš pati pirma išsirinkdavau ir tempdavau namo didžiausią krepšį. 

Lusasita - man patiko ilgis ir spalva, labai praktiškas megztukas :clap_1: .  Reiks ir man :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 lapkričio 2018 - 12:48

Sveikos, 

Aš kai rašiausi į swapą ir į pirtį dar nežinojau kas manęs laukia... Tai tiesiog atsiprašau iškart merginų ir tos kuri turi mane ir iš anksto tos kurią aš turiu... Dar nžn kaip bus su swapu, vilties dar turiu kažką nuveikt, be garantijų, bet kažką vistiek sugalvosiu :) 

Atsakyti


Nitės skaitiniai :bigsmile: .

Aš labai mažai skaitau paskutinius keletą metų. Rimtom ir sudėtingom knygom neturiu dvasinių jėgų, o lengvom pramoginėm - gaila laiko :D geriau tada pamegzt su lengvu serialu. Tai ir skaitau pusiau profesinę literatūrą  :rolleyes: bent jau siužeto nepamirštu po ilgesnės pertraukos  :lol: 

Atsakyti

Na aš atsiprašau, jei per mažai vaidenuosi  :unsure:  Beeet, jei imtume kokį pastarąjį metinį statistinį mano vaidenimosi temoje rodiklį, tai va, swapas yra tas laikotarpis, kai mano statistika zaškalivajet, argi ne?  :P  Juokauju. Stengiuosi būti čia. Stengiuosi pasisakyti. Nevisada įsipaišau, bet bandau prisiminti tuos senus gerus laikus, kai ir laiko buvo daugiau, ir noro, ir mezgiau kaip išprotėjusi... 

Žinot, kas liūdniausia? Bet čia ne į šios dienos temą, o apskritai, man asmeniškai.  Pastaruoju metu kažkaip gyvenimas eina taip, kad nėra ir ką pasakoti. viskas lygiai, plokščiai, banaliai, rutiniškai... Skųstis ir burbėti nesinori, pasidžiaugti nelabai yra kuo, tai va ir belieka: pirkt tašes ir šiaip šopintis; skaityt; filmus žiūrėt...  Kažkaip pfff. Jaučiuosi apsamanojusi  :unsure: 

O norėtųsi - keliauti, dalyvauti vienur kitur, viską ten... Bet va piršto pajudinti ta kryptim nu neišeina. Tikrai apsamanojusi  :blink: Jaučiu, reikia eit vitaminų nusipirkti  :lol: Gal užsikurs kokia raketa sėdimojoj ir neleis nugrimzti savo foteliuke amžiams amžiniesiems  :lol:​ 

Atsakyti

Vat, žinok, ir aš neturiu dvasinių jėgų. Kelios super geros knygos guli ant lentynos, tikrai geros, bet ten intensyvus kiekvienas puslapis, dar reikė kažką su tuo daryti - nesu nusiteikusi, pasiruošusi.... Lengvų romanų irgi nenoriu. O gerą grožinę knygą rasti - tai dar reikia namų darbus atlikti....

Šarange - tu tik nesijaudink  :4u:  :4u:  :4u: , net tokios būsenos vis tiek užsuki. Viskas suprantama, tu tik laikykis, sveik, o esi prikalbėjus tikrai pakankamai  :4u: .

Atsakyti

Sveikos, 

Aš kai rašiausi į swapą ir į pirtį dar nežinojau kas manęs laukia... Tai tiesiog atsiprašau iškart merginų ir tos kuri turi mane ir iš anksto tos kurią aš turiu... Dar nžn kaip bus su swapu, vilties dar turiu kažką nuveikt, be garantijų, bet kažką vistiek sugalvosiu :)

Šarange, mano "burbulinis" tekstas tikrai ne tau taikomas buvo  :4u:  :4u:  Tu tik sveik  :4u: Tokiom aplinkybėm tu ir taip nemažai čia esi  :)​ 

Atsakyti

O aš tai manau, kad per daug šiuo metu skaitau - pakankamai lengvų, be didelės prasmės, bet įtraukiančių knygų. Matyt taip bėgu nuo gyvenimo. Ir nors suvokiu tai, niekaip negaliu pasikeist jau kuris laikas

Atsakyti