Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ne didelių ir ryškių, o tiesiog idealių antakių mada. t.y. jie turi būti matomi ir idealios formos

Atsakyti

Ai, gi dar viena mano "burbančios" nuotaikos priežastis - nevalganti Vaiva  :oh: Jau kaip vargstu su jos valgymais - niekas jai neskanu, nieko jinai nemėgsta. Galėtų ištisai valgyti makaronus, blynus ir varškėtukus.  :oh: 

Tai ta proga turiu KGB - ką jūs vaikams ruošiate pusryčiams?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

A nu..idealūs antakiai gražu gi :) aš jau neatsimenu kada anuos tvarkiausi, kompleksas man čia :)

na o bet tačiau kai susitvarkau kirpykloj antakius anie ima ir mane pasendina, be antakių atrodau jauniau :D kaip ir visai nesidažius

nors kai pasidažau gražesnė būnu

Lace o kokiu dažniu akis pridėdinėjai ties "pečių siūlėm" ?

nes mano paskutinis megztelis kas antroj eilėj platintas lyg ir prašėsi dažnesnio platinimo, bet gal ripsu būt gerai buvę

nu ir dar klausimas...susikroviau krepšelį tam Woolly? gal kas jungtis nori? (susidarytų nemokamas siuntimas :D)

Atsakyti

Bet tai jau moteriškėms, kurios n metų tuos antakius pešioja. tai be šansš tą idealią formą natūraliai išgauti :D

 O tie tatuiruoti, tai man biškį baisu :unsure: Turiu omeny tuos didelius ryškius, ne tuos, kur reikalas tikrai yra, kur net gražios, jokių trūkumų neturinčios merginos taip darosi..

Atsakyti

Lace oj sunkus klausimas

ryte dažniausia būna blynai, iš vakaro keptas ir pašildytas varškės apkepas, koks nors pyragas (aha aš blogietė mama, saldumynais vaikį nuo ryto maitinu kad tik neitų alkanas mokyklon) arba tiesiog juoda naminė duona su sviestu (čia dažniausias variantas)

Atsakyti

Mes košes valgom pusryčiams.

O tu, Lace, tai išvardinai labai netgi daug dalykų, kuriuos Vaiva valgo. Va, turim pusbrolį, tai valgo tik agurkus ir geria kakavą bei kompotą... Iš proto ten visi irgi eina :unsure:

Atsakyti

Labas visoms pirmadienį  :4u: 

Ačiū už gimtadieninius sveikinimus ir linkėjimus  :wub:  Savaitgalis buvo intensyviai šventiminis, o paskui intensyviai relaksinis ir tinginiškas  :rolleyes: Į relaksinį įeina ir nekuklus sekmadieninis megztelėjimas  :ax: Atskyriau jau Naimos rankoves vakar. 

O į knyginį KGB irgi turiu ką pasakyti - vakare kaip tik pabaigiau Jo Nesbo "Pentagrama" ir pradėjau "Šikšnosparnis". Kažkaip visi aplinkui Nesbo skaitė ir skaito, o aš nebuvau čiupinėjusi... Tai va, pažindinuosi su Hariu Hūle ir aš. Tik kažkaip ne iš eilės  :rolleyes: 

Swapas gi įdomioj stadijoj. Pagrindiniam reikalui belikę smulkūs priešpakaviminiai klausimai, o toliau - kaip visada, fantazijos stygius kažkodėl. Idėjos sklando, bet kažko trūksta  :hmm:  Kiek dar laiko iki siuntimo? A? Aaa???

Atsakyti

Nuo viršaus mezgiau, nugaroje kaklas neišimtas, tik priekį trumpintom eilėm formavau.  :) Žinau, apie ką tu  :P Nugaros foto mačiau, kaip viršutinėje dalyje ripsas tankesnis atrodo dėl tų trumpintų eilių  :unsure: Rūtai mezgant reiks kažką kitaip paburti, bet kol kas dar nesugalvoju kaip...  :hmm: Jei turi kokių patarimų - nenutylėk  :4u:​ 

Taigi va, kad neturiu :huh2: bėduva su tuo ripsu  :frusty: nieko nesimatytų, jei nebūtų ripsas.

Visiem žinoma teta Olga mezgė "kokoną" (yra youtubėj), tai ji mezgė kiekvieną petį atskirai, o tik paskui sujungė nugarą, o paskui dar mezgė priekio iškirptę. Ten ne ripsas, tai net nežinau ar pavyktų :rolleyes: Nežinau ar reik to "vargo"  :hmm: nes nu kažkaip visos žavisi, aš viena priekabių ieškau  :unsure: net nesuprantu ar daugiau nieks nemato, ar mato ir mandagiai tyli  :huh2: 

Atsakyti

Lace oj sunkus klausimas

ryte dažniausia būna blynai, iš vakaro keptas ir pašildytas varškės apkepas, koks nors pyragas (aha aš blogietė mama, saldumynais vaikį nuo ryto maitinu kad tik neitų alkanas mokyklon) arba tiesiog juoda naminė duona su sviestu (čia dažniausias variantas)

Aš irgi blogietė: darbo dieną sūrelis, savaitgalį karšti sumuštiniai.

Aš su juo turiu daug kitokių rūpesčių, kad dar iš maisto daryčiaus papildomų. Ką valgo, tą ir duodu :rolleyes:

Atsakyti

Nostalgija man su tais "Kaimiečiais", skaičiau šį autorių seniai ir labai maloniai.

 

 

Nors kartą jaučiuosi prie sektos!!! Pramiegojau, beveik raktus pamečiau, skubėjau į susitikimą, o jį atšaukė....

 

 

 

.Prisėdus pagalvojau, kad gana intensyviai gyvenu: penktadienį buvau MINDAUGAS KARALIUS premjeroje, šeštadienį NDG ir Kosmose (dar kartą) ir smagiai infocomedy performanse, paskui pas sesę intelektualius filmus žiūrėjom, buvo beveik atimta vaivorykštė, susivežiau 4 vaikus ir vėl apgyniau fantastiškos tetos titulą, sekmadienis buvo tingus ir jame tilpo ir draugų, ir kavos, ir mielinis pyragas, ir truputis mezgimo. Vaikus vakarop atsidalinom, net su kaimyne  :wub:

 

 

Paskaičius apsidžiaugiau, kad vaikai visavalgiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 lapkričio 2018 - 10:35

aš saviškiui nuleistais pečiais irgi panašiai nugaroj formavau iškirptę, apsisukinėjau nugarinėj daly mažiau priekinėj daugiau

Atsakyti

Pasak Rozmarino horoskopų, apie šiandieną: 

Geresni laikai trumpam pasitraukė ir atėjo prastesni. Ypač šiandien - nepasitenkinimo, blogo maisto diena. Šiandien labai lengva apsinuodyti maistu, šiandien itin lengva įsivelti į konfliktus, ypač su įvairių paslaugų teikėjais, pavyzdžiui, aptarnaujančiu personalu kavinėje ar pan. Šiandien labai lengva kažką sugadinti. Pavyzdžiui, netaisyklingai išskalbti drabužį, po kurio jį beliks tik išmesti. Motyvacijos darbui nebus, o darbo kaip tyčia gali būti daugiau. Tiesiog visapusiškai sunki dieną, kurią reikia tiesiog išgyventi, išlaukti. Religingiems žmonėms šiandien rekomenduotina daugiau melstis, apsilankyti bažnyčioje. Tai padės jaustis geriau. Nereligingiems, rekomenduotina leisti vakarą su fantastiniais filmais, geriau tiktų kažkas pozityvesnio, vaikiško nei tarkim tokie filmai kaip Alien ar pan. Haris Poteris būtų pats tas šiam vakarui.

Tikrai prasta diena sveikatai, bet kuria prasme, o apsilankymai pas medikus gali duoti ne kokį efektą. Vėl gi galimi konfliktai, nesusipratimai. Šiandien verčiau nevalgyti sunkaus ir aštraus maisto - picų, čili ir pan. Apskritai nevartoti aštrių prieskonių.

Atsakyti