Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Man irgi dilema del savo skaros-salio is zauberball. Kaip ir norisi kazkokio krastelio, nes kol neskalbta, visa raitosi.

Variantai: nemazai ardyt ir daryt uzbaigima kiaurasciu arba atitaikyt panasaus siulo viena spalva ir papildomai uzbaigt kiaurarasciu. Pirkt dar viena kamuoliuka- prabanga ir tiek isdidint neplanuoju.

Limit, gal tu patyrus labiausiai, koks siulas deretu prie zauberballo? 

Atsakyti

Zauberball merinas grynas ar su poliamidu? Nes metražas tai kojininis, tai ir siūlai tokie tiktų. Šiaušk pas Vincį ir patars gyvai :).

 

Kapseika, aha, aš vakar irgi pasižiūrėjau - neblogas tas mano lobynas, bet palikau tau išsirinkti :).

 

Rytas muzikos mokykloje, galėtų ir viena eiti, bet nenori, tai pagailiu ir tuo pačiu pasinaudoju proga pati iš namų ištrūkt. O šiandien dar toks gaivus, saulėtas rytas - pėsčios atėjom.

Truputį pamegsiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 lapkričio 2018 - 10:36

Atsiausiau, o skara, tai namie liko....

Cia taip buna, kai kas nors pasonej trepsi, tai puse daiktu namie lieka. Nes ir kitu reikalu turejau. Tai nors kiti reikalai su manim.

Atsakyti

Pas mane 100 g - berods 400 m, 100 proc vilna, apie 14,5 eur mokejau

Atsakyti

Šiandien paštininkė išgelbėjo nuo persimiegojimo ir šeštadieninės depresijos priversdama pakankamai laiku išlipti iš lovos. Tai gerokai paswapinau ir gal netgi baigiau, jei kokia kokybės kontrolė nepasės panikos.

Prie zauberball ir rogitinis merinas tiktų paėmus atitinkamą skaičių gijų. Tik spalvą tinkamą rasti gali būt sunku.

O jau kaip šalta. Pafotkinau balkone, tai sustirau į ragą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 lapkričio 2018 - 13:47

Kerpena rodykis, ką ten paveikslai?

Dabar metų klausimas, o jei vis tik ripsinant be jokio rašto, kaip didinama skara? pridededant po dvi per vidurį ir dvi is kraštų, kas antroje? Ar tik per vidurį? Nu nieko nepamenu, net pačiai baisu 😨 

Atsakyti

Negaliu rodytis.

Vieną ripsinę esu mezgus, tai atrodo, kad platinau kas antrą eilę vidury ir kraštuose. Skara darbe, tai tik nuotraukoje žiūriu.

https://www.ravelry....kai-darbe-salta

Atsakyti

Aš ripsines platinu keliose netolygiose vietose. Gražiau taip 

Atsakyti

Suvaiksciojau su skara. Neprisiderinom spalviskai- inoringos mano spalvos oranzine su jurbangine. Tai vieni per zali, kiti per melyni siulai. Nuosprendis vienas- ardyt ir kiaurarasti gamint, kad nesiriestu ir dar paplatetu.

Katukai, tau turiu laukneseli :) 

Atsakyti

Oras šiandien žiauriai fainas, nepaisant net to, kad mano gražuolės Sanvitalijos nušalo :B

Buvau Gariūnuose. Vėl porą metų į tą skruzdėlyną nelįsiu :B​ Bet nusipirkau striukę, latviško apatinio trikotažo, tai visa vertėjo važiuot. 

Atsakyti

A vat apatinių tai gal visai būt reikėję.... nu tiek to, aš dažniau Gariūnuose būnu, nors pirkių ir mažiau sumoj, nei Liniukos per kartą :D  Niuma :wub:  nu laukiu nesulaukiu. Kaip tau? Šiandien tingiu grandioziškai :B bet taisau klaidas swapines minimalistiškai :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 17 lapkričio 2018 - 16:00

Gyvenu beveik prie Gariūnų, bet man jie taip toli ir tikie dideli atrodo, kad negaliu ryžtis, nirs gal ir vertėtų. Man irgi striukės reikėtų ir apatiniai būtų ne pro šalį. Bet žmonės iš kitų miestų dažniau atvažiuoja, nei aš.

Atsakyti