Aha, Ingridukas pavarė . Mano apibūdinimo tai niekas nesupras kodėl .
Ingriga, o tu neplanavai? Nitė su klaustuku. O Kacumota slapukė jumoristė?
Taip apibūdino, kad net nesupratai
Jep - kelintą renkamės? Galiu pasiimti skustukų .
Abelo - nusivesk mamą kur nors į teatrą, į restoraną ar pan. Dovanok savo laiko. Gai dar kokią skarą numegzt teatrinę arba ne . Mes anytai dovanojom 10 masažų į namus - susitarėm su pažįstama masažiste. Savaitgalį Birštone ar Druskininkuose. Priklauso gi nuo jūsų santykių, tradicijų, ar yra tėtis ir pan.
Aš šeštadienį prisiraugiau burokėlių pagal Gražiną Gum - sekmadienį po pietų jau apsiputodama kapojau. Ryte su silke šiandien valgiau. Man skanumas dar padvigubėja, kai žinau, kad ir labai sveika. Korėjietiškiems burokėliams jau reiks burokų pirkti .
Labas, kaip man sunkiai sekasi spėti su jumis.
Mačiau senai nematytą katuką. Ir labai elegantišką bantuką
Lietučio suknelė kaip nulieta. Bet jau kūdumas moteriškės
Donstop tempai nerealūs ir gražiai mezga
Buvom šeštadienį Jelgavoj ledo skulptūrų pažiūrėti. Nekomentuosiu net. Nes tokia žmonių masė, kad man atėme žadą ir visą kaifą. Pernai nieko panašaus nebuvo, bet ir oras toks, kad skulptūros "slogavo" Šiemet oras palankus ledui, bet ir žmonių beprotynas ....
Smagus bruzdesys prieš cepelinus
Saulėlydi, gal buvot jau apie pietus?
Mes atvažiavom vakar 11:00, tykiai ramiai viską apėjom, aišku, grožio, kuris tamsoj būna, nematėm, bet vis tiek labai patiko.
Bet jau kai ruošėmės išvažiuot apie 14:00, tai ir prie kasų eilės (mes internetu bilietus pirkom), o prie didžiųjų skulptūrų tai keliaguba eilė per visą salą buvo nusidriekus
nu, kad jau skaičiuojat, tai ir aš šiandien sau paskaičiavau tikrai ne kart esu girdėjus, "kaip tau gerai, kad megzti moki, va apmezgi ir gražu ir pigu..." nu būna ir taip, bet būna ir kitaip. Taigi, nuvažiuoju šiandien sagų į parduotuvę, tvarkingai suskaičiuoju, reiks 11 vienetų, įeinu, o prieš mane kaip tokios kokių reikia tik kaina 1,05 viena štukė, tada ir paskaičiuoju, kiek čia pigiai tas megztukas sukainuotų: siūlai 5 vnt. su biškiu, po 6 pinigus už vieną (čia jei būčiau negavusi stebuklingos nuolaidos) +11,55 sagos, nu tai ką aš žinau tas pigumas...nutariau pasiieškoti kitų svajonių sagų
tiesa, megztinis tai penkiametei.
Saulėlydi, gal buvot jau apie pietus?
Mes atvažiavom vakar 11:00, tykiai ramiai viską apėjom, aišku, grožio, kuris tamsoj būna, nematėm, bet vis tiek labai patiko.
Bet jau kai ruošėmės išvažiuot apie 14:00, tai ir prie kasų eilės (mes internetu bilietus pirkom), o prie didžiųjų skulptūrų tai keliaguba eilė per visą salą buvo nusidriekus
Geriau neklausk Mes atvažiavom apie 17 val. Eilėj prie bileitų laukėm 30min. Per tą laiką spėjom ir sušalti. O paskui išvis pekla. Išvažinėjant dar didesnė žmonių masė plūdo. Vakar, sakė, jau protingiau organizavo žmonių srautus. Nepajutau jokios dvasinės palaimos ....