Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu... Šilinge, bet kaip suprantu, jau darbe ir mašina po šlagbaumu? o visa kita - ai, praeis :4u:

Atsakyti

Oi, Šilinge, atrodo kaip ir nieko rimto, bet kai save bandau įstatyti į situaciją, tai matau visą bešnypščiančią iš pasiutimo :)

QQutė - ir lakūnė, ir kepėja :D. Man patinka tokie pečiai, tik nežinau ar labai tinka. Kol kas, kiek save mačiau, tai lyg statyti gal labiausiai normaliai atrodo ant mano ir taip nuleistų pečių :). Ssikaičiau tavo parašymą ir prisiminiau, kad apie a la Akris buvai užsiminus :). Ale rankoves, matyt teks trumpint, kai atsibos, nes tikrai gerokai ilgos :).

Please, niekas nepamatė - gal tu gali pakomentuoti apie merino gijų kiekį liemenei, norėjau rašyti vaikiškai, bet tas tuoj 12metis vaikas jau ~ 170 cm :).

Atsakyti

jei rogutinis merinas tai imčiau 5 gijeles, bet aš koriuko nemezgus nežinau kaip ten ar stačiai nestovės

 

rankovės iki pusės delno, nėr jau taip "gerokai" sakyčiau

nu bet ilgos tai ne trumpos o atardyt tai ne primegzt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 lapkričio 2018 - 11:12

qqte, kepeja :) pavydu coliukem :) labai kopijuotinas dryziukas gavosi :wub:

Atsakyti

Restar, o tai mėginukai kam reikalingi?

Atsakyti

man regis Restar neapsisprendžia kuria linkme tingėt :) ar vyniojimo ( nes kiek supratau susuktos 4 gijos, reik vyniot dar) ar mezgimo (iš 4 megzt ilgiau nei į 5 :)

Atsakyti

Tai va, kaip ir tikrai nieko rimto, bet būtent - pasiutimas net per ausis veržėsi, kai įžengiau į kabinetą  :dry2:

Ir tikrai - šiandien trylikta. Šiaip jau niekad neveikdavo manęs ta trylikta.

Atsakyti

Gerai čia QQutė mane išrišo:). Aš ir mėginuką tingiu megzt  :). Ir dar rezgu slaptą mintį priekį raštuotą rankom numegzti, o nugarą - lygiai mašina. Tik akdangi esu visai neįgudusi tame, tai nežinau, kaip ten pavyks atitaikyti. O ardyt taigi tingiu. Ir pradėt tingiu, jeigu nesu tikra, kad gausis :)

Atsakyti

nu bėda su tuo tingėjimu :) bet jei mašina tai tingėk vyniojimo kryptim tada :)

Atsakyti

:karsta: nu praslydau, padejo balionai. nenori manes pjaustyt.

Atsakyti

Valio, Ingriga!!!!!! 

Aš pagaliau užsirašiau kitai savaitei onkocitologinio paimti, dar kitai (.)(.) patikrinimo eilė prieina, tikėsiuosi geriausio.

Atsakyti

reiktų ir man pas ginę, bet prieš tai reikia pas endokrinologą,gal jau kraujas bus "nusistovėjęs" ir tada kažką konkrečiau apie mano hormonus bus galima pasakyti

na ką, laukia žygis po Kauno apylinkes,reikia peizažo su ekologine problema... pafotografavau tokį,su gilia mintim, bet mokytoja pasakė, kad komisija nesupras,reikia kito :D kitą ketvirtadienį-šeštadienį mūsų grupės darbų aptarimas, pažymių rašymas :D ir tada nuo 26 dienos naujus dalykus mokysimės

Atsakyti