Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk nu jis paklausė kelių metų aš išmokau megzt, sakau nebeatsimenu gal kokių 10 :) nu tai jam tada irgi taip reikia :)

 

Soliuk iš Niumos alpakėlės mėginsiu, gal nesidrapiruos taip puikiai kaip kašmyras, bet apžiūrėjau nugi mezga žmonės ir iš tvido pvz, man ta alpakėlė gal panašiai kaip tvidas krenta, nu aišku pamėginsiu taip laisvokai megzt, nesukalt

raštuką apačioj dėsiu skėtukų manau

aprašymas tinka boxio. aš iš akies darysiu, platus keturkampis tiesiog (teta Olga sakė kad platumas kaip nuo alkūnės iki alkūnės maždaug-nu išminusiuosiu praplatinimui po pažastim tiesiog, ir pečius nulaidysiu kad ne visai stačiakampiai o gražiai nugultų

ir ne aukštu kaklu bus

žodžiu kadangi plono siūlo platus daigtas tai ko gero persimes šitas mezginys metų sandūron pas mane, šiemet nespėsiu matyt

(nežinau ar supratai ką iš mano rašliavos šitos) :D

 

ai o spalva pieno baltumo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 lapkričio 2018 - 11:13

Supratau supratau :D :D , nes pati irgi panašiai galvoju :D , tik įsitikint norėjau, kad ramiau ant sąžinės būtų, o ta mintų ir sakytų tu gali, tu sugebėsi, viskas paprasta, tam reikalui net jūrbanginį kačmyrėlį iš Wooly Rygos turiu, tereik pradėt, bet va kad tos riešinės koją kiša, reik dar kelių porų ir bus baigtas kriukis, o jau tadu ir Olgos baltą irlkuočiau :D.

Atsakyti

Soliuk nu ten manau jau tikrai kad paprasta :) svarbiausia tinkamą plotį ir ilgį pataikyt, aš vis nusiaurinu tai bijau, prašysiu MB pamieruot dar

ir raštuką apačios reik prasimegzt, labai man tie sketukai patinka, bet mezgiau su ripsu tarpukuose reik mėgint kaip su lygiu raštu žiūrėsis

Atsakyti

niekad nesu mėginusi

kaip va tokią siūlę padaryti?

Priedas  DSC_1288-4.jpg   109,42KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

ir ką daryt kad va taip nesigautų :D

Priedas  _20161224_234812_medium2.JPG   144,18KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

man reik salo vernitini alpakiukini skalbt. pirma savo kai issukau skalbiankej, tai gavosi 4 metu vaikui  veltinukas. tai dabar bijau. skalbciau rankomis, bet  grezt noriu skalbiankej. SUGADINSIU  vient tik sausai isgrezdama ???

Atsakyti

nu alpaka veliasi, mėginuko neturi pasimėgindama?aš nerizikuočiau ir gręžt...

Atsakyti

dvejinasi vėl

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 lapkričio 2018 - 11:47

Labas rytas :4u:

Praleidau pagirti Nuosirduko mezginius - labai dailus, tikrai nenusipigink prasydama kainos.

Itariu, kad dar kazka busiu praleidus..reik bilobil. :D

Nagai.. siuo metu daraus gelini papildyma kas 3 savaites, nes gelinis lakavimas nelaiko su mano darbu :oh: Lietuvoj tik gelini lakavima darydavaus. O siaip nagai yra labai nusilpe, sloksniuojas, todel ir pradejau lankytis pas manikiuriste ir cia, nes budavo geda rankas is kiseniu istraukt, o dar pastovus mirkimas pirstinese, nagams tikrai nepadejo.

Sestadienio planas iveikt antraji dubli nepavyko.. kazkaip keistai jauciaus, kad laisvadienis, neradau sau vietos namie, tai nieko gero ir nenuveikiau.

Atsakyti

Laba.

 

Metų įvykis - pamaitinau drakių  :wub:  :P  Įsivaizduojate? Labai jau ta Naima knieti. Pačiai iš savęs juokas ima... Biškį ir sąžinė graužia. Bet praeis  :hihihi: Va, swapo reikalus tik užbaigsiu  :nail:

 

O labai nepatinka, kad kažko dešinę ranką skauda... Vakar visai prastai buvo, pakelti negalėjau  :unsure: Šiandien jau geriau. Ai, be abejo, vakar ligoniu jaustis visai buvo ir neblogai, nes suplanuotus kiemo tvarkymo darbus ir jurginų kasimą perleidau vyriškiams  :rolleyes:  Jie, žinoma, puikiausiai susidorojo su iškeltomis užduotimis, netgi žolę nupjovė (čia tam, kad lapų nereikėtų grėbti, 2 in 1 tskant :hihihi: ).

Įkvėpta visų manikiūrinių temų vakare norėjau nagus pasilakuoti, bet ai... Reikėjo rinktis tarp lakavimo ir swapo reikalų. Spėkit, kas laimėjo  :D

Atsakyti

Kažkur Lenkijoj esu. Maždaug pusiaukelėj.

Gerai, kad knygą pasiėmiau. F. Kafkos Procesa. Pradžia įdomi. Tarp kitko, šiandien skaičiau 40 rekomenduojamų perskaityt knygų per gyvenimą, tai šita įtraukta. Prieš tai Dostojevskio Nusikaltimą ir bausmę skaičiau. Gili.

Katukai.. dėl plaukuosenos vėl turbūt sostinės statusas groja. Aš su dažymu už kirpimą 20 moku. Be dažymo 8-10.. anksčiau pas kitą kirpausi, bet palsipsniui iki 14 pakėlė. Toli važinėt, pasikeičiau, radau arčiau namų.

Atsakyti

Už kirpimą moku 30. Niekur nebėgsiu nuo savo stilisto!

Lace taupymas - like like!!!!

Qqtės mintių sriautas toks mielas ir emocingas, ir VISKĄ AŠ SUPRATAU, ypač - nesėkmingą pavyzdį ;)

Atsakyti