Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikinimai Kukuliui  :4u: 

Atsakyti

Abelo, ryt turiu but nuo 14.30 iki gal 17h, atvaziuosiu gal kiek ir anksciau, bet jei siulu nereik, tai specialiai gali nelekt :) O siaip jei reziduoji klinikose, tai butu smagu, kada pasimatyt, panašu, kad aš irgi reziduosiu ten... :)

Ačiū už Kukulį :4u:

Savaitgalį užbaigiau irgi virtuvej, kojos jau į špukalį sulindo.... Bet iškepiau dar  kolegom dvigubą datulių pyraga kaip padeka. 

Atsakyti

Savaitgalį užbaigiau irgi virtuvej, kojos jau į špukalį sulindo.... Bet iškepiau dar  kolegom dvigubą datulių pyraga kaip padeka. 

Aš tau sriubikę verdu :D

Atsakyti

Sveikos,

Šarangei labai nuoširdžiai linkiu sveikatos ir visko ko geriausio.

Abelo, o ligoninėse nėra taisyklės, kad negalima būti su lakuotais nagais? Ar čia toks reikalavimas tik slaugėms yra?

Pirtis jau šį šeštadienį? Jei susidėlios, visai norėčiau prisijungti.

Gadget paminėjus, kad rankiniame bagaže galima vežtis virbalus, surizikavau pasiimt knitpro. Praleido ir Vilniuje, ir Helsinkyje. Nuo šiol žinau ką veiksiu lėktuve.

Helsinkis visas pilnumoj papuoštas, laukia Kalėdų.

Atsakyti

Jurgitak pirtis 11.24

Atsakyti

Pabaigiau pabaigiau nai nai nai, tik iskalbt nespejau tai realiai nezinau kas ten man gavosi, neskalbtas tai toks nekacmyriskas visai Gerai kad turiu kitu pradetuku nereiks galvos sukt ką toliau, imsiu pradetuka jei nesugalvosiu kokio kito noro (aha noriu to boxio kaip tetos olios baltas bet nesu tikra ar vernito alpakele tiks anam) Meginuka pasimezgusi esu bet tik ripsu, planavau ripsinuka is mano avataro, bet biski isnorejau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2018 - 22:44

Jurgitak, aš tokios taisyklės raštu parašytos neskaičius. Niekas su acetono buteliuku nevaikšto, tai koks trečdalis tikrai lakuotais nagais. Gal dar ir nuo skyriaus tas kiekis priklauso :) kokioj dermatologijoj tai gal 90proc :D

Aš nieko prieš neturiu už gražiai sutvarkytas rankas,nu bet kai brylikai sminga į vaiko pilvą,tai  :blink: net į mano nenorėčiau, kad smigtų  :D aišku,yra specialybių kur praktiškai nereikia liestis prie žmogaus (pvz, radiologija), bet kai mokosi šeimos rezai ir matai iš rankų grožio,kad ji niekada nelies savo pacientų, geriausiu atveju tik paklausys fonendoskopu, nu tai kam rinktis tokią spec?  :hmm: siuntimam rašyt?  :hmm: ai, čia šiaip nuklydau nuo mezgimo toli...  :D​ 

Atsakyti

Vat as irgi atsimenu pussesere yra minejus kad nagų auginti jai taisykles neleidzia, tik dabar galvoju ar kai studijavo, ar kai rezidente jau buvo ar jau kai seimos gydytoja patapo

Bet kokiu atveju nesu macius nei ilgu nei lakuotu nagu,bet tiesa sakant jai manau ir poreikio ner nes naturaliai labai grazios rankos ir nagai pas ja

Atsakyti

Labas ankstyvas rytas. Sedziu, laukiu kolegu :) 

Baigiau vakar skara-salika. Kol neskalbta, nelabai nudziugino. Matysiu po keliones ar palikt taip, ar krasta padaryt kokiu kiaurarasciu.

Atsakyti

Labas rytas!

Jau pradedu smarkiai laukti pirties. Kerpena, nesėk manyje panikos, ok?

Vakar taip gražiai pasijuokėm su drauge prie torto! Leibmotyvas - esam paties gražiausio amžiaus, kai tiksliai žinoma, ko  norim. Dar trumpai bet rezultatyviai pasivaikščiojom namų grožio parduotuvėse  :wub:  Išvadą buvo - eisim į IKEA! 

O ant palangės turiu ramaus kičo - patogūs vazoniukai rozmarinams. Pamėgau juos, du krūmus dabar auginu. Jei kas nori apeldinmedžio, tai reanimuojami ermitaže po 3.50.

Mezgiau. Tą vaivorykštę.

Atsakyti

Labas rytas,

 

 

Jau pradedu smarkiai laukti pirties. Kerpena, nesėk manyje panikos, ok?

 

 

Aš labiau sau sėju, kad susiimčiau.

Nors vakarykštis padejavimas vis tik davė šiokį tokį rezultatą. Vakare jau aprimau, ir pradėjau vėl naujai į swapą žiūrėt. Gal kas nors vis tik gausis.

 

O dar vyresnioji dukra vieną užsakymą davė. Siuviminį. Tai kaip ir sutikau. O ji jau po savaitės grįžus klausia - tai pasiuvai? Sakau - ne, gi pas mane eilė. :rolleyes:

Pirties aišku šiek tiek gaila, kad negaliu. bet ką jau darysi, negali gyvenime visur suspėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 lapkričio 2018 - 08:04

labas rytas :)

Atsakyti