Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš šiandien 10 išėjus, nesenai tik grįžau. Praktiškai darbo diena. Kirpykla, manikiūras, su moteriške susitikau (švarką nusipirkau), Megoj H&M pusę išsimatavau- juodi džinsai ir bordo bliuskutė nukauti - kitą savaitę komandiruotė į Hanoverį- paroda. Sako žmonės pinigų neturi - 3 ratus prasukau, kol radau kur mašiną pasistatyt. 

Dabar nei rankyčių, nei kojyčių- pasidariau kavos ir eisiu skarą pamegzt.

Atsakyti

Labos :4u: 

Restar, heyvarda irkluok, nei skaiciuot nei galvot, reglanini i psio :D .

Liniuka, vis pamirstu paklaust a da eini i daile? Gal turi ka parodyt :wub: .

Atsakyti

Restar, Belmonto apylinkėm sukom. Dešras ant nelegalaus laužo grilinom :D Tik neperseniausia ir grįžom. Faini tėvai, vaikai. Beveik visa diena. 

Viena mama pilateso treniruotes veda, tai grynam ore pasipilatesinom  :super: 

Atsakyti

Kaip tik kepiau bananu duoną beatos irgi, bet ryt ragausiu tik..bet skani būna, tik aš tų jokių prieskonių nededu

 

5. Qqtė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 lapkričio 2018 - 18:41

6. Niuma 

Atsakyti

Liniuka, vis pamirstu paklaust a da eini i daile? Gal turi ka parodyt :wub: .

Apleidau šiek tiek šitą užsiėmimą, jau metus nieko netapiau... Bet žadu pasitaisyti, net drobę nusipirkau :)​ 

Atsakyti

Tiesa, siandien manikiuriste pagyre rankas- sako ypatingai retai tokio minkstumo buna, ka naudojat? Sakau, nieko.  Pasitikslino, ar daug vandens geriu. Ka is tikro ir darau. Bet man kitas blogumas- net ir ilgalaikiai lakavimai nelaiko, nes ir nago plokstele riebi, tai po savaites pradeda atsokinet. Dabar kazkokiom akrilo dulkem sutvirtino, pazadejo, kad ilgiau laikys. Pries kokius 2 metus gal paskutini karta dariausi ilgalaiki.

 

KGB- daznai darotes ilgalaikius lakavimus? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 10 lapkričio 2018 - 20:17

Labas

7. Faraway 

8. Zuviukas :)

KGB: ilgalaiki darau kas 3 savaites. 

Atsakyti

Sveikos,

 

Labai gražus nuoširdžios komplektas ir dukros keramika. :super:

 

Ilgalaikio lakavimo nesu niekada gyvenime darius, neseniai tik sužinojau, kad iš  vis toks yra. Netgi paprasto naminio lakavimo turbūt ant pirštų galima suskaičiuoti, kiek kartų esu dariusis.  Šiemet dukros išleistuvėms nusilakavau, tai jau kitą dieną norėjos greičiau nusivalyti, kažkaip nemalonu, atrodė, kad nagus tik tempia.

 

Truputį swapinu, bet įtariu, kad reikės ko tai kito imtis. :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 lapkričio 2018 - 21:15

Apie Haywardą irgi reikia viską susirasti. Siūlų lobius savo iškuičiau ieškodama žalių siūlų, nes berniokas žalios liemenės užsimanė. Tai išsirinko tuos, kurie iš babinos neišsukti. Reiškia, negaliu pradėti, bo ir anas neturi kada sukt :). Ir ta pačią proga nu nieko, o nieko haywardui neradau. Tiksliau, net nežinau, kas jam tiktų. Siūlų yra - megzt iš ko - nė.... Ir to haywardo dar aprašymo neturiu.

Šiaip tai labai noriu ką nors paprasto sau prie džinsų iš melsvo siūlu su kašmyru mezgti, nes toks švelnus, jaukus. Bet modelio neturiu.  Tai bet kuriuo atveju - paieškos vietoj mezgimo :(.

Ilgalaikis darytas kokius 4-5 kartus gyvenime. Patika iš pradžių, po savaitės noriu nusilupti. Ilgiau man ir nelaiko :(. PInigų gaila, nagų gaila (baisiai ploni), žodžiu, beviltiški tie mano nagai, trumpai nusikerpu, ir tiek žinių, nieko iš jų neišlauši...

Atsakyti

Idomiausiai mazius sureagavo. Sako tu cia pirsciukus pasidarei? Sakau, pasidariau. Gerai? Susirauke... pagalvojo... Negerai, sako :D nepatiko, kad su spalva.

Atsakyti

Aš tai tundra niekada ilgalaikio nesu dariusis. Nenoriu į tą užburtą ratą pakliūti. Turiu tokią kvailą problemą, kad baisiai gaila laiko visokioms procedūroms. Nors tuo metu ir nieko neveikiu :D​ 

Atsakyti