Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai vat šiandien ta diena, kai tikrai nevažiuosiu :sad: nes šiandien mane labai myli maža snarglėta nosytė ir nežinia kuo čia viskas gali baigtis iki ketvirtadienio ...

Aš apsimetu, kad Emilis nepyks, jog vėl išvažiuosiu vienai dienai. Tris dienas nevalgė. Šnd visas nelaimingas. Bet kaltinu dantis, o ne savo dingimą......

Su aukle suderinau, prižiurės visu tris, nes vyrui nepavyksta grįžt nuo jūros.

Turiu alpakos- juodos, šokoladinės, kakavinės, džinso, eglutės ir kažkiek nedaug žalios ir ryžos. 

įsidėsiu. pačiupinėsit, jei yra kas dar nečiupinėjot.

Atsakyti

Laba diena,

Na ką Gerai aš atsiprašau, aišku, bet  nuo ūkio reikalų pradedu

Kerpena ima puodą ir faršo tarkim kokius 0,5 kg

Ingriga veža grietinės, nu bet reik kokių 2 po 500 ml jaučiu

Niuma bulves

vežu viduriukus paslaptingus

Ir galiu dar svogūno padažiukui

Katuks grybų viduriukai

Liniuka Grybų džiovintų su lašinukais viduriukai

Lieka Faršo dar   : apie 05 kg

lieka lašiniukai spirgučių padažui

Kas imat šituos reikalus?????

Aš atsivešiu becukrių, be miltčių alia saldainių prie kavos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 vasario 2017 - 10:33

Nu jau ką aš tau parodysiu, ko pati nerastum :D Nebent netyčia.... Vyriškam?

Aš slepiu prieš skalbimą, jei jau skalbiu ir slepiu siūlgalius, tai reiškia, kad TIKRAI nebeardysiu  :D 

Nu kaip šalta darbe po nedarbo visos patalpos peršalę...  :huh2: 

Atsakyti

Sveiki, aš - krapštukė mezgime ir dar, matomai, filosofė, vat jei kur galai nesueina, galiu, kad ir savaitę pasidėjusi žiūrėti į tą mezginį, o jis į mane, kol nušvis :oh: taip buvo ir su kudliaus užsegimu, šokinėjo mintis nuo užtrauktuko iki knopkių, o vakar ėmiau ir padariau susagstomą, bet dabar užkliuvo kaklas ...vaikas jau neviltyje, tiek matuotis dar nėr tekę, bet kad mezginys visai neprognozuojamas, tai tik su kito siūlo pagalba baigiu jį sustabilizuoti :victory2:

Atsakyti

Katuk gražus, bet man taip baisu skalbiant tą baltą juostą užpilkinti.

LIetuti Gražuole, dailuole ir suknia tinka labai.

Aš irgi negaliu nei sunkių knygų, nei filmų, kažkaip blogai nuteikia

Kapseika Puaro ar Miss Marpl pats tas, lengvi, ramūs, tokie mano skonio, kai reikia išjungti protinę veiklą.

Atsakyti

Nu jau ką aš tau parodysiu, ko pati nerastum :D Nebent netyčia.... Vyriškam?

Aš slepiu prieš skalbimą, jei jau skalbiu ir slepiu siūlgalius, tai reiškia, kad TIKRAI nebeardysiu  :D

Nu kaip šalta darbe po nedarbo visos patalpos peršalę...  :huh2:

Nojui dar neišrinkau megztuko priekio :)

Atsakyti

Sveikos,

šiandien dirbu iš "home office" su katinu šalia :). Smagiausia, kad ta galimybė nukrito visai ne dėl to, kad kas iš maniškių  serga, kolegė su visai šeimyna iškrito, o ko ten man vienai biure sėdėt. Sutaupau laiko važinėjimui ir galvojimui, kuo apsirengt :).

Daug čia temų išvystėt, vis perskaitydavau, be tel. dažnai tingiu rašyt, nes pirštai dideli, sunkiai nusitaiko į tinkamas raides.

Į Niumos temą - man artimiausias Lietučio komentaras.  Gerai, kad Niuma protinga moteris, normaliai sugeba reaguot ir paaiškint. O šiaip - intraversija/ekstraversija, skirtingi energijos lygiai, charakteriai - ir štai visa puokštė skirtingų žmonių. Ir nepaisant to, kad aš esu kitokia, priimu ir save tokią, kokia esu, ir kitą su jo visais ypatumais. Galvoju, kiek iš mūsų rūpinosi Niuma, kai jai buvo tikrai labai blogai? tai dabar bent pasidžiaukim atsigavimu. O jeigu pablogės, išeitį ji ir pati ras, jau turi patirties. Man atrodo, kad viskas pas ją labai protingai subalansuota. Nepaisant to, kad į jokius tokius seminarus manęs surištos niekas nenutemptų :).

Apžiūrėjau mezginius per didelį langą. Lietutis vėl pasitempus, pasipuošus. Galvoju, kad ir aš tokio dydžio suknelę iš storesnių siūlų greit numegzčiau :).

Limitukas kad aktyvų savaitgalį apturėjus, net supavydėjau :). Nors mes irgi ryžomės avantiūrai - šiaip sunamisėdėjau su savo vyru, o dar po visų važinėjimų neatsibūnu namie, bet kadangi reikėjo vieną vaiką vežti į Apollo boulingą, tai su mergičkom nutarėm Akropolio ledą išbandyt. Smagu buvo. Reklamuoju - vasario mėn. už PUSĘ kainos ten :super:.

Kas bijot patįsimų visokių, prisiminkit Kacumotos metodą - plauti mezginį ant virbalų. Tas būdas mane kelis kartus išgelbėjo, taip pat ir šį savaitgalį. Mezgu gi ripsinuką ir beveik priartėjus prie rankovių nusprendžiau išskalbt. Tai išskalbus iškart ėmiau rankovių išėmas formuot, nes pasileido tas mano ripsas atsakančiai. Dabar vėl teks skalbti, kad žinočiau, kada jau pečius nuleidinėt. Ta proga antrą dalį pradėjau.

Sudominot Dauntauno abatija. kelias min mačiau per teliką, pagalvojau, kad man patiktų, bet niekada neprisiruošiu. Tiesą sakant, neturiu tiek laiko sėdėti. Bet kol žiema, gal kažkaip pavyks.

Puodų ir aš turiu nemažų. LIniuka, bet pas tave gal indukcinė? Nežinau, ar mano tinkami jai. Mane vyras atveš, nes į sodą reikia užsukti, bet parvažiuoti prašysiuosi pas kurią vilnietę.

Atsakyti

Restrar, pas Liniuką tikrai ne indukcinė

Alytuj nebuvai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 13 vasario 2017 - 10:48

Nojui dar neišrinkau megztuko priekio :)

008_medium2.JPGSuffolk_shoulder_detail_medium2.png8R8A9177_medium2.JPG8R8A1546_medium2.JPGcrag_01_medium2.jpg9159105730_848b50915b_z.jpgimage_medium2.jpg8468155932_76bd9490d0_z.jpg

Atsakyti

Ne indukcinė. Bet jei labai dideli puodai, tai tiesiog netilps 4. Tai optimaliausia būtų 6-8 litrų. 

Dauntauno abatija ir man labai patiko. Labai gerai pastatytas, tikrai įdėta daug pastangų į charakterius, o ypač į laikmečių kostiumus :wub:  Jei dar kas kostiuminių serialų nori, tai kokius tris kartus prastesnis, bet vis tiek dar žiūrėtinas yra Grand Hotel. 

Mane ima nerimas :B​ 

Atsakyti

WP_20160930_09_59_04_Smart_medium2.jpgWP_20160919_15_34_29_Smart_medium2.jpg1617mod286_96742_medium2.jpg22677369061_a5ba87e80d_z.jpg1__17__medium2.JPG5462552591_8ff7f49c86_b_medium2.jpgedgy-1_medium.jpg

Olaiva, gryn tavo Lukne

Kettu_Top__2__medium2.jpgKettu_Top__4__medium2.jpg

Atsakyti

:unsure: Nors ir šiaip nukrito ūpas man po pastebėjimo, kad skiriasi atspalviai...

Žinai, man tiks ir besiskiriančių spalvų karakulis :D

Aš turiu lašiakų. Nu, kiaulinių. Galiu pajamt :rolleyes:

Atsakyti