Sveikos,
šiandien dirbu iš "home office" su katinu šalia . Smagiausia, kad ta galimybė nukrito visai ne dėl to, kad kas iš maniškių serga, kolegė su visai šeimyna iškrito, o ko ten man vienai biure sėdėt. Sutaupau laiko važinėjimui ir galvojimui, kuo apsirengt .
Daug čia temų išvystėt, vis perskaitydavau, be tel. dažnai tingiu rašyt, nes pirštai dideli, sunkiai nusitaiko į tinkamas raides.
Į Niumos temą - man artimiausias Lietučio komentaras. Gerai, kad Niuma protinga moteris, normaliai sugeba reaguot ir paaiškint. O šiaip - intraversija/ekstraversija, skirtingi energijos lygiai, charakteriai - ir štai visa puokštė skirtingų žmonių. Ir nepaisant to, kad aš esu kitokia, priimu ir save tokią, kokia esu, ir kitą su jo visais ypatumais. Galvoju, kiek iš mūsų rūpinosi Niuma, kai jai buvo tikrai labai blogai? tai dabar bent pasidžiaukim atsigavimu. O jeigu pablogės, išeitį ji ir pati ras, jau turi patirties. Man atrodo, kad viskas pas ją labai protingai subalansuota. Nepaisant to, kad į jokius tokius seminarus manęs surištos niekas nenutemptų .
Apžiūrėjau mezginius per didelį langą. Lietutis vėl pasitempus, pasipuošus. Galvoju, kad ir aš tokio dydžio suknelę iš storesnių siūlų greit numegzčiau .
Limitukas kad aktyvų savaitgalį apturėjus, net supavydėjau . Nors mes irgi ryžomės avantiūrai - šiaip sunamisėdėjau su savo vyru, o dar po visų važinėjimų neatsibūnu namie, bet kadangi reikėjo vieną vaiką vežti į Apollo boulingą, tai su mergičkom nutarėm Akropolio ledą išbandyt. Smagu buvo. Reklamuoju - vasario mėn. už PUSĘ kainos ten .
Kas bijot patįsimų visokių, prisiminkit Kacumotos metodą - plauti mezginį ant virbalų. Tas būdas mane kelis kartus išgelbėjo, taip pat ir šį savaitgalį. Mezgu gi ripsinuką ir beveik priartėjus prie rankovių nusprendžiau išskalbt. Tai išskalbus iškart ėmiau rankovių išėmas formuot, nes pasileido tas mano ripsas atsakančiai. Dabar vėl teks skalbti, kad žinočiau, kada jau pečius nuleidinėt. Ta proga antrą dalį pradėjau.
Sudominot Dauntauno abatija. kelias min mačiau per teliką, pagalvojau, kad man patiktų, bet niekada neprisiruošiu. Tiesą sakant, neturiu tiek laiko sėdėti. Bet kol žiema, gal kažkaip pavyks.
Puodų ir aš turiu nemažų. LIniuka, bet pas tave gal indukcinė? Nežinau, ar mano tinkami jai. Mane vyras atveš, nes į sodą reikia užsukti, bet parvažiuoti prašysiuosi pas kurią vilnietę.