Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, puikiai prasiilginai. :super: Žaviai atrodai.

 

Rūkas tai buvo buvo tikrai.

Apie 15 val. gavau nuo dukros žinutę iš  Kauno su nuotrauka, rašė, "skęstam rūke". O pas mus tuo metu saulė švietė.Paskui po darbo ėjau namo ir nemačiau  dar jokio rūko. Važiuodama namo ties Lazdynų tiltu pažvelgiau pro langą ir pamačiau, kad rūkas. Pagalvojau - matai ir pas mus prie upės rūkas. O kai išlipau prie namų pamačiau, kad  jau didelis rūkas visur. Bet tada dar buvo nieko. O paskui rūkas tiek sutirštėjo, kad vyras vežė sūnų į gimnazijos stovyklavietę, kurioje buvęs daugybę kartų ir du kartus pravažiavo posūkį. Įsivaizduoju, kad  buvo, kaip katukas rašė - nėra miesto apšvietimo ir  matosi tik keli metrai. Veiksmas vyko apie 18-19 val.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 lapkričio 2018 - 11:13

Restar manau kad haywardą numegztum be jokių ilgų video, ten esmė tiesiog retai akis pridėdinėt, ilgą reglano liniją megzt ir kad laisvas megztukas būtų smarkiai ( man nuo klubų apimties  +20 cm sudaro, bet ir dar galėtų daugiau būti)

 

o va tetos Oksanos suknelės nepamenu, gal tą kokoną turi omeny? toks maišeliokas žemyn kažkiek siaurėjantis?

 

o jei nori tekstinį haywardo aprašymą turiu liveinternete, bet ten atskirom dalim megztas ir susiūtas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 lapkričio 2018 - 11:06

qqte  sukneline mergyte :)  labai tau tinka :)

va beziurint ir as pradedu noret  ziemai sukneliu , kai po paltu ir su ilgaauliais :)  kazka rakalioju  nuobodziai :)  ir siulu dar  porai turiu :)

ruka as pastebejau vakar ir apie 14 val  po miesta vaiksciodama. Tokia MIGLA  , slegianti . nemegstu as lapkricio del  keliu priezasciu . darganos, lietus, tamsa, velines, a.a. mamos 6 metines uz savaites  :(  nemalonus menuo

Atsakyti

aha beje pastebėjau kai siūlai su kašmyru tai ir nemezgančiam plika akim matosi kad kažkas gero, pradėjo nemezgančios kolegės mane čiupinėti, tai viena tai kita, ir tą ripsiuką ir šitą suknelę rūpi paglostyt :)

Atsakyti

Qqčiuk, kokia žavinga suknelė išėjo, spalva pozityvi, ryški, spinduliuoji, mergyte :wub:

Atsakyti

:wub:​ 

Vakar su kolege teko iki Joniskio vaziuot, tai per kelis metrus tik matomumas buvo. Pirmyn as vairavau, atgal ji, nes tikrai nesmagus vaziavimas.

Atsakyti

Pamenu, kad aš kaip katinas aplink Olaivos kačmyrinį pyniuotį vis braukiausi, glosčiau :).

Nu gal ir kokonas. Kažkokia raudonų ar bordo atspalvių, nuo kaklo eina kaip ir stulpeliais vos ne iki krūtinės, toks maišiukas, bet be galo stilingas. 

Va, netyčia radau, tai ir video keli net apie jį yra. Teks žiūrėt :).

7ca8502b01e0.png
Atsakyti

Niuma, grįžai į seną darbą ar likai prie Amway tik?

Atsakyti

tai jo kokonas :) aš dar nedaugau iki jos, bet kita mergaitė buvo numezgus irgi tokį bordo, tai va ten man patiko visai

Atsakyti

Kuria prasme nedaaugai? Ar labai sunku jį atsitaikyti sau? Ar neprireikė dar tau? Nes aš tik pirmą kartą vakar pamačiau :).

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk, gerai atrodai :wub: :wub: . Kas čia per siūlas? Kačmyrėlis koks? mačiau teta Olga naują video sumontavo :bigsmile: aisiu pažiūrėt. Ta bordo suknelė kokonas man irgi laaabai patinka, turiu ją norų sąraše kaip ir Haivardą, šis numeno uno kaip ir Čaika, va taip jau kokį pusę metų i blaškaus nežinodama kurį pirmiau pradėt :ax:.

Nium, sveika sugrįžus :4u: :4u:

Atsakyti

soliuk cia 80 % merinas, 20 kašmyras ir Mano Siulai :)

kai pirktelėjau pernai prieš naujus visą babinikę...dar kiliukas liko :)

Atsakyti