Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, kaip smagu tave matyti, dažnai apie tsve pagalvodavau.

Atsakyti

Niumaaa, sveika sugrįžus  :bigsmile: 

Atsakyti

Nuima, ir aš daug kartų galvojau apie tave  :4u:​ . Tik nedrįsdavau paskambint, kai nemoku dūšion lįst...

Atsakyti

Ačiū už palaikymus, supratingumus.. ir nelindimus :) žinojau viduj, kad rūpinatės- ne diena ir ne metai kartu esam... branginu jus :* pasivaidensiu :) 

Atsakyti


Mezgu prie žguto šaliką. Visų spalvų ;)

Aš prie žguto derinčiau kojines :P

Atsakyti

Aliejų viskam naudoju rapsų :rolleyes:

Tik "kiniškiems" patiekalams sezamų.

Atsakyti

Labas rytas. Džiugu matyti Niumą  :wub:

KGB. Aliejus - kepimui Floriol rapsų, salotoms ir šiaip - alyvuogių extra virgin koks nors graikiškas, dar graikiškų riešutų kartais, moliūgų sėklų kartais kokiems užkandžiams...

Vakar užvakar neišmezgiau nė akutės. O Kerpena vos aparpuolio neįvarė, parašiusi, kad jau lapkričio 8 diena  :blink: Eikit sau, rodos, matau kalendorių po nosimi nuolat, bet kol kažkas kitas neįvardija, nesusigaudau laike  :oh:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Niuma, kaip smagu tave matyti :wub: :ploja2: :oro_buckis:

Aš kepimui taip pat naudoju rapsų aliejų, net gi išklausėm su kolegėm paskaitą Šakiuose iš direktoriaus, kurie šalto spaudimo aliejų spaudžia, tai jis rekomendavo aukštoje temperatūroje naudoti rapsų aliejų, jis neišskiria kokių tai blogų medžiagų kaitinant, o kiti išskiria. O salotoms kaip užplaukia, lašelį moliūgų sėklų, nes jis baisiai tamsus, bet salotoms šlakelį įpilu, alyvuogių daugiausia.

Atsakyti

Niuma, smagu, kad grįžti :4u:

aš irgi iš tų, kurios neranda tinkamo žodžio reikamu metu, ir tada tiesiog tyli.

nieko nepamezgiau...

bet tai vakar teko pabuvot kokiam tai siaubo filme :blink:  pavadinimu "Migla". Negaliu sakyt, kad niekad nesu to patyrusi, bet tikrai žinau, kad ateity nenorėčiau.

taigi teko per tą miglą važiuoti namo. Kai matomumas yra lygiai du metrai, o už jų tiršta pilka tamsa. kai nėra matomi jokie kelio kontūrai, ir nežinai, ar po kelių sekundžių nenuvažiuosi ne ten.  brrr, ir toks jausmas,kad tuoj iš tos tamsos koks nors pabaisys šoks ant tavęs, ar tiesiog atidursi visai ne ten, kur reik.

taigi, buvo ne tai kad baisu, tiesiog šiurpu.

Atsakyti

Aš susiuvau vakar sagytes, darbas užbaigtas, grįžusi bandysiu fotografuoti ir pasikonsultuoti su jumis kas ten man gavosi :rolleyes:

Dukra parvežė vazą vieną ir kitą, kokios jos man gražios :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 09 lapkričio 2018 - 09:49

Labas rytas,

Vakar iš aš tam siaube Migla pabuvojau. Pravažiavau net posūkį nuo Gariunų  į Gerosios vilties žiedą :D O paskui paklaidžiojau, nes nesupratau, kur esu :D Toks keista jausmas buvo, neypač malonus :D

Niuma, labas :4u:

Atsakyti

O kelintą valandą tą supermigla buvo? Nes 18 ir 21 tai nepastebėjau.

Atsakyti