Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :4u:

Organizaciniai reikalai. Merginos, tik neprisivežkit visko daug, nes žinau aš tą "sau ir draugui" :) Paskui lieka kalnai maisto, o pas mus dabar visokiems saldumynams ir užkandukams paskelbtas karas, tai visus likučius gausit vežtis namo. 

Aš galiu padaryt džiovintų baravykų-lašinukų įdarą.

Gal kuri turi ir gali atsivežti didelį puodą? Turiu du 6 litrų, bet pernai buvo mažokai.

Katuko prašysiu taburečių ir gal keleto lėkščių. Daugiau tam kartui nieko nesugalvoju:)

vat ir aš galvoju, kad nereik visko daug.... bet kad kažkaip neštis du sumuštinius kažkaip irgi nelygis :D

mano puodai 5litriniai, jeigu nebus kitų, galėsiu duot.

kadangi ryte matyt turėsiu nutransportuot kai kur dukras, tai galėsiu kėdes užvežt

Atsakyti

Apie Lietučio suknelę vis galvoju ką parašyt... apie figūrą jau kaip ir banalu kartotis... Spalvos ne mano, kontrastingumas per didelis, kaip man, bet guli gražiai  :4u: 

Aš tai nei Lietučio, nei Dontstop tempais nesistebiu, nes savu laiku irgi esu taip pavariusi ir vaiką turėjau, bet pavarydavau vistiek, esu liemenę tokią storais siūlais, bet gana ilgą, numezgus per savaitgalį  :rolleyes: Tiesiog mes visos skirtingos, vienos krapštukės, kitos greitukės :D

Atsakyti

Labas rytas,

Lietučio suknutė labai tinkama, gražiai atrodai :wub:

Kaip gerai, kad aš nesugalvoju vyrui megztinio megzt :D Guli dar du su etiketėm iš parduotuvės. Ir vėl nebuvo pakankamai šalta :rolleyes:

Užtatai namai po savaitgalio nebuvimo atšalo. Pradarytas langas buvo paliktas :rolleyes: Šiandien turiu planą numegzt kai ką. Norėčiau iki cepelinų spėt, bus matyt, ar tinginys neužeis, nes namus dar apkuopt reik :rolleyes:

Dar parodysiu latvių k. subtilybes:

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   121,86KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

tai ir aš taip darau....

bet pati save bandžiau pergudraut :D 

Aš pastebėjau, kad kuo gudriau mezgi tai tuo sudėtingiau paskui išardyt :D

Nite, o tu važiuosi?  :rolleyes:

Nežinau ... sudėtingai kažkaip man gaunas :angel_not: labai daug manevrų reik atlikt :frusty: vieną dieną važiuosiu, kitą dieną nevažiuosiu ... tai vat šiandien ta diena, kai tikrai nevažiuosiu :sad: nes šiandien mane labai myli maža snarglėta nosytė ir nežinia kuo čia viskas gali baigtis iki ketvirtadienio ...

Bet jei ką,  aš kelią žinau, atsivežčiau taburetę, lėkštę ir du butelius - sau ir draugui - mineralkos :lol:

Atsakyti

Dar turiu klausimą visažinei sektai :4u: 

Turiu nenaują iPhone ir pastaruoju metu po appsų atnaujinimo labai greit užsikemša, nepakanka atminties, pusę jau pratryniau, rečiau naudojamus, bet vis tiek.. Gal kuri žinot, kaip galima ją padidint, kur nusipirkt?

Vaikas tai sako, kad š.. mano telefonas, bet man gerai, neplanuoju naujo. Buvo surengę mokykkoj debatus iPhone prieš Samsung, tai gavo iPhonai į vienus vartus beveik.. Nors pats ne Samsungą turi, bet iš maniškio "mandro" vis pasišaipo. Tai va.. bėdelė..

Atsakyti

Abelo ne ne, man reik rasto juostos gali but kokua net pyne bet santuri..bet vat Limit protingu balsu kalba..kaxi ar jam reik megztinio Pirktinius tiesa nesioja tokius plonesnius, is merino labai storas nesigautu gal Bet gal man labiau bloomsburio reikia  :hmm:  Nu dontstop tempai man mazdaug supratami, as megzdavau daug ir greit, kol vaiks miegodavo, naktim ar pietu miego, vakarais kai vyras is darbo pareidavo, o kartais ir kai simas vienas pazaisdavo..nors nelabai jis megsta taip Dabar kai einu darban mezgu maziau ir leciau nes naktim pati miegot noriu

Limit as ne spece telefonu bet mano ta pati senas samsungas daro, dasipirkau ir atminties, neoadejo, tiesiog nepersikelia i ta atminti nieks

Galvoju apie nauja telefona ir tiek  nes ko gero tavo vaikis teisus, nereikia noret is senienos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 vasario 2017 - 10:12

Limit,

mano dukroms buvo taip pat.

bet jų žiniomis, atminties padidint ten neįmanoma. būtent i-phonams  :D  tų apsų irgi visų pratrint neišeina.

dukros gavo naujus telefonus ir tiek

Atsakyti

Kgb 

Kada slepiat siulgalius, pries ar po skalbimo?

As visad slepdavau pries, dabar prisiziurejau youtube sako reik slept isplovus nes o vdrug ardyt...nu ir svarstau

Atsakyti

32903-Cover_medium2.JPG

img_8302_medium2.jpgDSC_1641_copy_medium2.jpg

Valentynkei :D

570_medium2.jpg

Heart_Cowl_MAIN_medium2.jpg

IMG_1466-1_medium2.jpgIMG_1400-1_medium2.jpg004_medium2.jpgNorden_2_medium2.jpg

PC050931_medium2.jpg

Atsakyti

as visada pries,kai skalbiasi,isivelia gerai ir neislenda

Atsakyti

Šarange,parodyk kokį reljefinį gerų-blogų akių raštą ;)

Atsakyti

Olaiva nu va va isivelia, o ardyt ir taisyt nera prireike?man gal koki viena karta reikejo bet be problemu pataisiau, bet te  storas siulas buvo, o taip tai manes kazkaip po skalbimo siurprizai neistinka

Atsakyti