Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tiesa,  3 vaikams vakar užsakiau kalėdines dovanas. na, ne viską, bet pagrindą. Mažoji ir nustebino ir nenustebino - vėl užsimanė lėlės Ever after high. Nustebino, nes galvoju, kad nei jai tų lėlių reikia, nei ji labai žaidžia su jom. Nenustebino, nes jau kelis metus iš eilės tą patį atsako, kai paklausiu :). Nuolaidų laukti nebeverta, nes išvis tokią, kokios nori, tik vienoj vietoj internete radau, už brangiai, bet dzn, ramybė svarbiausia. Berniukui nupirkau grikių pagalvę ir dar alyvuogių pora kubiliukų reikės :), čia jos svajonė. O dvynė sesė svaigsta tik apie slime ir squishy, tai pro aliexpress prasisukau, visokių nesąmonių pririnkau jai maigymui. Ir Van Gogo paveikslų motyvais pagalvėlės užvalkaliuką bei pakabuką. Mažei tuo pačiu guminių driežų iš Ali prigriebiau :).  Gal spės kas nors dar iki kalėdų. Na, o savo aukštiems vyrams neturiu idėjų. Vaikinas, spėju norės arba eilinį kartą ausinių (nuo intensyvaus naudojimo jos kasmet "pareina" arba katinas laidą pergraužia. Ta ir dabar taisykloje. Reikia dovanot pagaliau belaides :). O vyrui - nulis idėjų. Žaidimų nebėra nei kur laikyt, nei kada žaist....

Atsakyti

Restar, priešpaskutines naudojau šitas, net nežinau, kaip čia vadinasi, skystis pakeliuose:

https://www.bionatur...pak-x-20-ml.htm

Tai Hb tikrai pakilo, net geležis liko labai vis tiek maža.

Dabar va eisiu po šitų:

https://www.eurovais...5BoCG1UQAvD_BwE

Tai žiūrėsiu, kas čia bus. Vizitas kt. savaitę, bet kada tyrimui nueisiu, dar nežinia.

Apie dovanas dar negalvojau, saviems jokių daiktų jau keleri metai nebeperkam. Kitiems dar neištraukėm, kas kam dovanoja. O tiems, kuriems vis kažką simboliškai, tai bus valgomos dovanos :)

Atsakyti

Buvau pas odontologę, neįspėjo, kad vaistų susileisčiau, tai truputį kankinimo kėdėj pasėdėjau :huh2:

Qadgetukai, smagu tau :wub:

Rasyte, praleidau, kur tu dirbi, tortukus kepi gal? Nes nuostabaus grožio tavo kepiniai, o tikiu, ir skonio pasakiško :wub:

Katuk, bet tai kai sunkumo mokslus kremta taviškės :blink:

Atsakyti

Katuk, bande Mb puske dar dukra ikalbint pasilikt.. bet zinai, nepaaiskinsi jaunimui :oh:

Gadget - nebloga vaistine :lol:

Nuosirduk, tortu kepimas tik hobis :bigsmile: , bet darbas vistiek susijes su maistu, restorane.

Prikepiau kalna napoleono lakstu, sokoladinis biskvitas dar kepa, pietai beveik pagaminti.. ir as jau pavargus :oh:

Atsakyti

Limit - dėkui. Skystos nebegaliu gerti, veu. 

Saviems tai turi omeny - net vaikams jokių daiktų? Nes mes tik vaikams ir dovanojam, na, vyro mamai, broliui, sesei dar ką nors skanaus suveikiam. Šiaip mūsų vaikai laukia Kalėdų ir gimtadienių, nes be progos nieko jiems nepirkaliojam visai.

Atsakyti

Taip, ir vaikams jokių daiktų, nebent labai jau kažkas kažko norėtų, bet dar neatsirado tokių išgrynintų įperkamų norų :D  Kažkaip natūraliai taip išėjo, nes daiktus kažkokius gauna nuo mano sesės, močiutės, pasitariam tada, kas kaip, bet kas nors nedidelio (nebrangaus).

Atsakyti

Rasyte, o kelintam kurse buvo? jei pirmam, tai net nepabandė sesijos? dabar kaip tik kaip aš pavadinau, vidurio sezono atsiskaitymas vyksta :D  tia toks kai pir mini pasitikrinimas, ar įkerti bent, apie ką tie tavo mokslai :D

Nuoširdi, na taviškės menai man irgi neatrodo labai lengvi. gal ir nemažai to techninio darbo, bet vis tiek kūryba yra toks ne visai paprastas dalykas, kuriam talento arba turi arba ne, išmokt gali technikos, kruopštumo, bet ne fantazijos. ar ne , mezgėjos :D  dizaineriu ir geru, ne taip lengva patapti

Atsakyti

Ačiū visoms už linkėjimus, susirinksiu, nesimaivysiu, manau, pravers :)

Kol kas viskas man gerai, jaučiuos gerai ir dar dirbu, va, kaip bus toliau tai negaliu žinot, bet tikiuosi, kad bent jau pakenčiamai :)

Atsakyti

Rasyte, o kelintam kurse buvo? jei pirmam, tai net nepabandė sesijos? dabar kaip tik kaip aš pavadinau, vidurio sezono atsiskaitymas vyksta :D  tia toks kai pir mini pasitikrinimas, ar įkerti bent, apie ką tie tavo mokslai :D


Pirmam, su tavo katinaite :mirksiukas:

Atsakyti

a, nu tai pažįstamos :D  bent iš matymo turėjo būti

Šarange tfu tfu tfu, laikysim visus kumščius, kad tik viskas būtų taip, kaip reikia ir norisi

Atsakyti

Sveikos  :4u:

 

Šarange, visa širdim su tavim, laikau kumščius, kad viskas būtų gerai. Laikykis!  :4u:

 

Aš šiandien tokį terapinį papietavimą su Nite turėjau  :wub:  :wub: Negana to, kad tokie susitikimai - atgaiva sielai, tai dar ir dovanų gražias riešines parsinešiau  :wub: Žinot, kaip būna - prie mano palaidinės/megztuko/akių spalvos šiandien šitos riešinės labai tinka, o tikros draugės-mezgėjos atsakymas "tai imk ir neškis"  :D Manęs gi du kartus įkalbinėti nereikėjo  :B Nes tikrai labai tinka ir tikrai labai dailios  :wub:  

 

Aš dovanas po truputį irgi pradėjau pirkti. Bet jau reikia nebemiegoti - iki kalėdų 1,5 mėnesio beliko.

 

Restar, parodyk, kokius ten squishius tavo vaikas gaus  :mirksiukas:

 

Vaiva tai Kalėdoms nori FeistyPet  šuns  :ax:

 

Priedas  1.jpg   33,87KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   37,13KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Atsakyti

Lace, o tu su tokiais susidūrus iš viso? Tai absoliutus maigomas š. Bjauri kempinė. nei grožio nei ką. Bet mergina eina iš proto, maigo, maigo, pati pasidaro iš šiukšlių maišo jį apklijavus lipnia juosta... Nu žodž. Tai pakausinėjau kokie jai patinka. BUs ir braškė, ir pandutė, ir tortas, vienaragis, spurga... Paėmiau daugiau, kad dar draugėms būtų padovanoti, kai aks į gimtadienį pakvies. LT tas š daugiau kainuoja ir pasirinkimo nerasta. Žodžiu, noriu būt gera mama už pigiai. Nauda veinintelė - tai stresui mažinti skirta priemonė, o merginai su jos krūviu gal ir reikia.

Pavyzdys, baisus kaip karas, bet šitas prioritetinių sąraše buvo... Galvoju, kad greit išaugs, šiaip skonį turi, tai gal labai nesužalos intelekto :).

HTB1SWGQX9BYBeNjy0Feq6znmFXat.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 lapkričio 2018 - 16:14