Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai akrilas ko gero, bet jeckau tuos paveiksliukus išmegzt eina sau, dar tokioms mažulytėms liemenėms...

 

 

hnors aš savo pusę megztinių tuoj iš vis dykai kam atiduosiu, o siūlai tai ne akrilas, nešiojasi nesusinešioja, tik vat nebenoriu jau

 

liemenės ~4 metų vaikams, bet ir tas akrilas kainuoja, tai megzti "uždarbiui", kad liktų kokie 2-3 eur, tai man atrodo labai mažai, o paveikslėlį išmegzti reikalų yra. Apie skonį dabar nekalbu, tik apie darbą, jei į dieną ir numezgi, tai 2 eur. už dieną labai mažai uždirbti. Žodžiu, čia šiaip garsiai pamąsčiau :)

 

Sau tai dažnai į minusą mezgu, bent jau aš, nes imu brangius siūlus, o dažnai nusimezgu š... nenešiojamą :D

 

Atsakyti

labas denas,

Žuveliokui mūsų plačių vandenų :4u: Būk sveika ir laiminga!

tai gal tos liemenės iš siūlų likučių tiesiog, o mezgė ne pardavimui, na būna gi visaip įdomiai pas žmones

bet apie kainų skirtumus ir kaip įsivertinti kūrybinį darbą,m dagu diskusijų, daug aplinkybių gali būti. ir vieno atsakymo ar bendros taisyklės nebus ir negali būti

man pvz ir masinės gamybos rūbai neverti savo kainos, bet kai randi, kas krenta akin ir širdin, moki ir nemąstai apie vertę...

Atsakyti

Man kainos įsivertinimas - tai baisiausia darbo dalis. Taip, aš dar nepatyrusi mezgėja, ir iki mezgėjos dar labai toli, bet, už rimtesnį darbą norisi kažkiek kad liktų, ne tik už siūlus atsiimti. Dabar pažįstama prašo savo kleckui numegzti liemenę ir man iškart galvoje užsidega raudona šviesa - kiek ją įkainuoti.

Atsakyti

Nuoširduk nu skaičiuok sumegztais metrais, tarkim kažkokią sumą vienam metrui paskiri ir kiek sumegsi padaugini iš to skaičiuko :)

Atsakyti

Nuoširduk nu skaičiuok sumegztais metrais, tarkim kažkokią sumą vienam metrui paskiri ir kiek sumegsi padaugini iš to skaičiuko :)

 

Aš nemoku taip skaičiuoti, o jei siūlai atsukti iš didelės babinos, kaip tuos metrus suskaičiuoti, niekaip nesuprantu :4u:

 

Atsakyti

tai vistiek žinai metražą tų siūlų gi, kiek 100 gramų metrų, dažniausiai pardavėjas parašo :)

Atsakyti

Sunku su tais darbu ivertinimais  :huh2: 

As vis paseku panasiu mezginiu kainas lt ir ka as siulau.. tai lt kainos tikrai didesnes, srba as nusipiginus labai. Siulu sudetis kartais panasi, kartais vienoda.

Nenoriu garsiai sakyt vieno vardo is fb, bet jos man kainos atrodo tikrai uzkeltos, arba as vis dar gyvenu litu laikais, nes juos emigruodama palikau  :D 

Va pvz snd nubruzinau is pusalpakes komplektuka.. ir jauciu kaina butu apie 500kr, t.y.apie 50e, kai mineta autore uz analogiska praso 70. Tai nzn ar cia as pigi, o ji brangi ar kaip cia dabar  :D 

Reik tik isskalbt ir etiketes prisiut.

No make up ir su treningais  :D 

867b888b518c.jpg

Atsakyti

oho..tai o nuvirbaluotas tada kiek kainuotų :blink:

Atsakyti

Kainuotų tiek, kiek kas nors gali sumokėti. Jeigu nemoka - tai įkainuok, kiek nori, kas i iš to. Dėl to ir neuždarbiauju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 lapkričio 2018 - 15:16

na, aš tai manau daug visokių aplinkybių groja

viena iš jų - reikia pirma "užsitarnauti", t.y. jeigu iškart užsikelsi tų pačių kojinyčių kainą, tai nepirks vien iš to, kad nežino, kokio tu puikumo.

kitas dalykas, mes gal vat pastebim, kad užsibrangina, bet jeigu reikia įvertinti savo darbą, tai nesinori nusipigint

dar manau, kad ne tik rankdabiuose, bet ir visur, svarbu reklama, pateikimas, įpakavimas, t.y. aptarnavimas. ir tas įskaičiuojama į savikainą

gal pvz tos liemenės vaikiškos tokai kaina ir pardavinėjamos, kad turi nedidelę paklausą, t.y. mažai kam patinka

Atsakyti

Na aš šiandien pabaigsiu (tikiuosi) siūlus sumegzti, būsiu visus 10*50gr. sumezgusi, paskaičiuosiu siūlų kainą, kas gaunasi ir kokią kainą galima prašyti už pleduką+ kojinytes+liemenę. Kai bus užbaigta - pirmiausia rodysiu jums.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 lapkričio 2018 - 15:56

Sveikos :4u:

Šiandien trūkau :unsure: jau nebepanešiau kojyčių ir rankyčių, tad pasidariau miegadienį :D

Mezgimas/rankdarbiavimas ir kaina...

1.Kai žmogus dirba, kad užsidirbti algą.
2.Kai žmogus dirba laisvu laiku nuo laisvalaikio.

Tai tie du rankdarbiavimai yra skirtingi.

Vienu atveju turi uždirbti viskam: studijos nuoma, darbuotojų atlyginimas, mokesčiai, pensija, siūlai, pakuotė, reklama, fotostudija ir t.t.

Kitu rankdarbiavimu - atsiimi priemonių kainą ir kiek nusistatai savo darbo kainą. Visi kiti pinigai jau sumokėti už tave darbovietėj.

O jei yra kaina, atsiranda ir pirkėjas. Tie kas "šaukia" didelę kainą, daug ir dirbą, kad gautų tuos €. T.y. ne mezgimu dirba, o reklama, vaizdais, pasakojimais.

Man tik vienas dalykas "kliūva". Už tokias kainas gan prastokai numegzta. Taip, kokybiškai numegzta, nesutysę, bet konstrukciškai... :rolleyes:  yr klaidų.

Ir kai siūlo sudėtis pusiau sintetika, nuuuuuu... neverti tada tie daiktai tokių pinigų. O bet... jei perka??? Tai reiškias viskas oki.

Ir yra dar vienas dalykas. Kartais nepeka pigiai, bet perka kai brangiai :bigsmile:


Atsakyti