Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva perduok, gal nesusimušim  :D 

Lietučio suknelė  :wub: bet tempai  :blink: 

Atsakyti

Aš kai mezgu iš kelių kamuoliukų ir reik paardyt ir permegzt, tai ir leidžiu išardytą siūlą į mezginio dėžutę, nevynioju.

tai ir aš taip darau....

bet pati save bandžiau pergudraut :D  ir mezgiau taip: vienos spalvos trys kamuoliukia, tada melanžas-trys skirtingų spalvų kamuoliukai, o kadangi viena spalva tap pirmoji, tai pasiskolinau iš tų trijų vieną.... vėl tos spalvos kelios eilės (su tuo pačiu vienu kamuoliuku,....) vėl melanžas .... tai vat ardant dar keli dryžiai kažkaip susivingiavo, o pabaigoj viskas susipainiojo :oh:  teks keliolika metriukų išmest

Abelo, vat aš irgi apie tą patį. aš be vaikų priežiūros ištaikydavau per dieną 6-7 valandas ir tai sunkiai....o dabar tai nė valandos neištaikau :D  nors po biškį grįžtu į doros kelią. bet tai vyksta kokių nors kitų darbų sąskaita. pvz. lieka grindys su ežiukais.... ar kokie nors nagai netvarkyti....

Atsakyti

Labas rytas,

Oj, netoleruoja mano karalulio rankytės... vakar su serialu pakabliavau, šiandien dešinė ranka kaip pagalys.... :unsure: Nors ir šiaip nukrito ūpas man po pastebėjimo, kad skiriasi atspalviai...

24-2_medium2.jpg23-2_medium2.jpg28-2_medium2.jpghandshair_medium2.jpg

IMG_0054_medium2.jpgIMG_2331_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Niuma, kol man savo produkcijos neįsiūlei, nemanyk, kad įvaldei pardavimų techniką :D 

O dėl cepelinų būk rami, tik savo pažadą atsimink :D 

Organizaciniai reikalai. Merginos, tik neprisivežkit visko daug, nes žinau aš tą "sau ir draugui" :) Paskui lieka kalnai maisto, o pas mus dabar visokiems saldumynams ir užkandukams paskelbtas karas, tai visus likučius gausit vežtis namo. 

Aš galiu padaryt džiovintų baravykų-lašinukų įdarą.

Gal kuri turi ir gali atsivežti didelį puodą? Turiu du 6 litrų, bet pernai buvo mažokai.

Katuko prašysiu taburečių ir gal keleto lėkščių. Daugiau tam kartui nieko nesugalvoju:)

Atsakyti

aš į turkį nepretenduoju. JIS irgi

Atsakyti

Labas rytas. Abelo aš pagal aprašymą viska platinau, tiesiog plonesniais siūlais ir virbalais. Kas gavosi dar iki galo nežinau, bet tikrai ne M ir ne L dydis. Panašiausia į xs. 

Lietučio dryžiukė vai vai kaip atimtina  :wub: 

Galvoju gal vyriškiui kaštonams megztuką...iš kokių 4 gijelių rogutinio merino...megzčiau nuo viršaus be siūlių, nenutystų labai manau vyras mano nedidelis tai gal megztinis sunkus nebūtų

Va tik klausimas ar spėsiu, 3 savaitės beliko, ir dar nerandu kokio rašto priekiui papuošti, nes jei vien lygiai tai geriau nepradėt net,gal užmatėt kokių santūriai vyriškų raštų?

Atsakyti

Aš kol kas nesisiūlau nieko konkretaus vežtis, nes nesugalvoju ką čia tokio pasigaminus, gal kokį pyragą su varške iškepčiau.

Turiu greitpuodį nemažą 10l, aišku, nebūtina naudot, kaip greitpuodžio, tiesog kaip puodą, jeigu nieks neatras iš arčiau, galėsiu paimt :)

Nite, o tu važiuosi?  :rolleyes: 

Atsakyti

Gal tokie santūriai vyriški? :)

entryOKC1IY3O_medium2.jpg

strick_2bpullover_2bherren_copyright_2bg

strick_2bpullover_2bherren_copyright_2bg

To paskutinio net aprašymas nemokamas :)

http://www.ravelry.c...-sweater-marlon

Atsakyti

Lietuti, suknelė tai žiauuuuriai atimtina  :wub: iš to pavydo tik dabar prisiminiau pagirt....  :ax: ir toks kaklas, man atrodo, tau tinka, nes tavo pačios kaklas gražus, tik kokio dar mažiuko pakabuko trūksta (arba didelio "blyno")  :ax: 

Abelo, dukra užsiprašė kailinius dirbtinius kad pasiūčiau. Aš žiopla pasirašiau, nors ir nujaučiau, kad gali neįtikt galutinis vaizdas. Kol kas ne visai dar baigiau, pamušalo apačios neprisiuvau, nes rankoves reik pailgint. Bet rankos nusviro, tai ir guli...

Tai jei ir nepribaigis, atsinešk prie cepelinų  :mirksiukas: mano senieji tokie suvargę, kad  :oh: vaikštau su rudeniniu paltuku po apačia pasivilkdama storą vilnonį megztinį  :oh: gerai dar, kad šalčių normalių nelabai buvo :D pažiūrėsim, pamatuosim, kas ten tau gavos, gal atsiras šeiminkė, jei jau užsakovei neįtinka  :mirksiukas: 

Atsakyti

Liniuka, aš nustojau siūlyt kiekvienam :) Ne kiekvinam reikia ferario. Tiesiog ;)

Katukai, mano blizgio tokie pat. Bet aš raštą įdėjus, tai kaspiniukas jau netiks. Reikės kitus kaspinui rinktis.

Bet žiūriu, tolstu nuo pirminės blizgio idėjos. Nes buvo tiesus. o gaminsiu kimono :) Gerai, kad laiku persigalvojau, nereikės nieko ardyt, tik staigiau platint.

Atsakyti

Labas :4u:

Lietuti, ši suknelė tobuliausia, nes labai gražiai rankovės primontuotos, kaklo iškirptė ideali, siūlų margumas gražus ir ant tavo figūros idealiai gula :wub: :wub: :wub:

Et, dar nei vieno karto nepagavau nuotraukos  :)

Dar nieko nerodžiau, vakar vėlai vakare išskalbiau labai atsargiai, atrodo siūlas protingas, nekvailiojo, ištiesiau ant virtuvinio stalo, dabar džiūsta. Teks palaukti, nes užsisakiau 2 mm didesnes kriauklines sagutes :)

Atsakyti

ar turkio babina perduot niumai,kad cepelinuose atsidalintumet? kerpena,limit ir ingriga norejo.ten 1.72 kg

Vaje, ir mane priskaičiavo  :)

Aš turiu vieną iš vis didelį puodą, tokį emaliuotą gal kokių 10 ar 12 l, tik neprisimenu, kokia viryklė pas Liniuką, gal elektrinei ir nelabai tinkamas, gal neužkais, reikėtų dar pačiai pasižiūrėti atsinešus, koks ten dugnas. Ar pas tave dujos?

Kažkoks toks

10202261_2.jpg

Dar turiu  man atrodo 7 l puodą ir dar greitpuodis  yra kuris kažakiek didesnis už tą kurį galima būtų naudot kaip puodą, gal nereiktų Šarangei, taip toli vežt.

Atsakyti